Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec otočil zápas se Slavií a zvítězil


Branky


0

Hradecká Slavia vstoupila do zápasu dravě a už po několika minutách si vytvořila gólové šance. Hosté ale proměnili pouze jedinou. To dalo šancí domácím, kteří jště do poločasu otočili výsledek a ve druhém poločase si své vedení ještě pojistili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hráči Slavie vstoupili do zápasu aktivně a po několika centrech do pokutového území vybojovali ve 3. minutě výhodu pokutového kopu. Rozhořčení domácích příznivců přehlušil jen zvuk právě projíždějícího nákladního vlaku. K penaltě se postavil Šimon Derner, který ale proti domácímu gólmanovi Ladislavu Kukalovi neuspěl. Útočník Slavie namířil penaltu do středu branky, kde nechal Kukal nohy a míč vykopl do autu. Po devíti minutách hry se mohli hosté přesto radovat. Chlumečtí se sice díky standardní situaci usadili na polovině soupeře, ve středu hřiště ale přišli o balon a do rychlého protiútoku se dostal Šimon Derner. Útočník Slavie napravil své zaváhání při penaltě a přízemní střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu.

V dalším průběhu hry se hosté spoléhali na rychlé přechody do útoku. Naopak domácí se snažili brankáře Jana Moníka překonat centry ze standardních situací. V 16. minutě hosté faulovali na vlastní polovině a Chlumečtí mohli rozehrávat přímý kop. Rozehrávky se ujal Pavel Pilař, který střelou z pětadvaceti metrů pověsil míč do pravého horního rohu Moníkovy branky. 1:1.

 

Fotbalisté Slavie dopustili několika dalších faulů na vlastní polovině, a darovali tak domácím možnosti ke skórování. Několik vteřin se domácí radovali v 37. minutě, jejich veselí ale utnul zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Ani Slavia ze své kombinace nevytěžila další branku, a první poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Chlumečtí využívají přesilovku

Ve druhém poločase se domácím podařilo otočit skóre. Centr z 63. minuty byl sice přetažený, chlumečtí fotbalisté ale dokázali míč udržet, k balonu se dostal Jakub Jelínek, který střelou z vápna nedal brankáři Moníkovi šanci. Situace hostů se ještě více zkomplikovala v 66. minutě. Chlumečtí v té době ubránili rohový kop a přešli k rychlému protiútoku. Jejich akci ale nedovoleným zákrokem přerušil Michal Dostál, který za svůj zákrok viděl červenou kartu.

V přesilové hře se domácím dýchalo o něco lépe a velmi aktivně se po levé straně pohyboval Jakub Jelínek. Chlumecký hráč několikrát prošel až do pokutového území Slavie a úspěch slavila jeho akce v 72. minutě. Jakub Jelínek se dostal do vápna hostů a přihrávkou před odkrytou branku vyzval ke skórování Jakuba Veselského. Domácí tak brzy využili své početní převahy a dostali se do dvougólového vedení.

 

Slavii se i v deseti podařilo vstřelit kontaktní branku. V 83. minutě nápaditou patičkou překvapil domácí obranu Jaroslav Linhart, který tak vytvořil prostor pro Jakuba Lána a kapitán Slavie se nemýlil. Hosté cítili šanci, a v závěru hráli vabank. Jejich riskantní hru ale ve třetí minutě nastavení domácí potrestali. Za hodně vysunutou obranu hostů se dostal Pavel Pilař, který překonal vyběhnutého brankáře Moníka, a završil na konečných 4:2. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér mužstva FC Slavia Hradec Králové: Od začátku jsme byli aktivní a po zásluze se ujali vedení. Škoda jen, že jsme nedokázali navýšit skóre a domácí střelou přes zeď vyrovnali. Ve druhém poločase šel domácí tým do vedení a zároveň i do početní převahy, kterou využil, a dovedl utkání do vítězného konce.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Kučera [-] (60. V. Beneš [-] ) , D. Jelínek [-] , P. Novák [-] , M. Kučera [-] , J. Hanuš [-] (92. O. Kycelt [-] ) , J. Vopátek [-] (24. M. Bráborec [-] ) , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (89. L. Hermann [-] ) , J. Jelínek [-] (86. J. Hartman [-] ) , D. Koubek [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , T. Ibrmajer [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] , M. Dostál [-] , M. Hloušek [-] , V. Horák [-] - J. Havrda [-] (82. T. Erber [-] ) - Š. Derner [-] (82. M. Hutla [-] )

ŽK: 39. J. Hanuš - 23. T. Ibrmajer , 27. Š. Derner , 28. J. Lán , 55. V. Horák , 58. J. Linhart , 91. M. Hloušek . ČK: 66. M. Dostál .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 155. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - VÍTEK Pavel, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.