4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si v těžkém zápase poradila s Trutnovem


Branky


25. J. Havrda , 28. T. Ibrmajer , 73. J. Havrda , 81. T. Erber - 35. D. Rejl , 46. M. Kancok
0

Slavia v zápase s Trutnovem držela míč častěji na svých kopačkách, ale hosté byli nebezpeční z rychlých protiútoků. Ve druhém poločase Trutnovští zahodili několik samostatných nájezdů proti brance Slavie a nakonec odjeli bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Územní převaha domácích

Větší územní převahu měli podle očekávání domácí fotbalisté. Slavia se snažila kombinovat na polovině soupeře a následnými vzdušnými přihrávkami chtěla překonat obranný val Trutnova. Obránci hostů ale byli pozorní a byli to převážně oni, koho nacházely přihrávky domácích. Trutnovským se přechody do útoku příliš nedařily, do pokusů o protiútoky se nezapojoval dostatečný počet hráčů, a domácí si proto dokázali poradit.

Ke změně skóre došlo v 25. minutě. Akci domácích rozehrál obránce Matěj Mottl, který na polovině hřiště přebral míč a podél levé autové čáry si to namířil na branku Trutnova. Cestou se Mottl prosmýkl kolem dvou obránců Trutnova, aby svoji akci zakončil centrem do pokutového území. Mottlova přihrávka se ve vápně dostala Janu Havrdovi, který střelou pod břevno nedal brankáři Janu Švejdarovi šanci. O tři minut později se domácí radovali podruhé. Po rohovém kopu se Slavia udržela na polovině soupeře a pokračovala v ohrožování trutnovské branky. Svůj tlak zakončili domácí střelou, kterou brankář Švejdar vyrazil jen k Tomáši Ibermajerovi, který v klidu doklepl míč do sítě.

 

Domácí nadále pokračovali ve své územní převaze. V 35. minutě si ale Slavia nepohlídala trutnovský únik po levé straně hřiště. Přízemní centr dostal do vápna David Rejl, který překonal brankáře Jana Moníka, a snížil na poločasových 2:1.

Trutnov lituje nevyužitých šancí

Úvod druhého poločasu vyšel Trutnovu výborně. Už v první minutě druhé půle měli hosté výhodu přímého kopu. Rozehrávky standardní situace se ujal Pavel Ficner, který našel ve vápně Slavie Marka Kancoka. Obránce Kancok se pověsil do vzduchu a hlavičkou do horního rohu Moníkovy branky vyrovnal na 2:2.

Domácí Slavia byla častěji v držení míče a sami domácí málem nabídli Trutnovu velkou šanci, když jeden z domácích obránců poslal svému brankáři příliš krátkou malou domů. Brankář Moník se nakonec k míči dostal dříve než dorážející útočník Trutnova, a Slavia tak přežila tuto situaci bez větší újmy. Mnohem orosenější čela měli domácí příznivci v 56. minutě. Trutnov na vlastní polovině získal míč a třemi rychlými přihrávkami se dostal do protiútoku „dva na nula“. Akci ale hosté vyřešili nejhůře, jak mohli. Nepřišla ani přihrávka na volného hráče, ani přesné zakončení, a stoprocentní tutovka Trutnova tak skončila pouze střelou mimo branku. Domácí viditelně znervózněli a jejich přihrávky končily na kopačkách hostů, kteří tak mohli zakládat další a další nebezpečné útoky.

V 58. minutě se za obranu soupeře dostala i Slavia, hrdinou okamžiku se ale ani tentokrát nestal útočník, nýbrž brankář Jan Švejdar, který míč vyrazil. Takto začala pasáž, ve které pálili šance zase domácí. Radost přinesla domácím až 73. minuta. V té době se k míči na hranici vápna dostal Jan Havrda, který přesným obstřelem k levé tyči překonal brankáře Švejdara, a poslal Slavii do vedení.

 

Trutnovští se opět snažili o vyrovnání, jejich šanci na samostatný nájezd ale v 77. minutě překazil zdvižený praporek pomezního. Rozhodnutí přišlo v 81. minutě. Míč si před vápnem zpracoval Tomáš Erber, protáhl se do vápna a prudkou střelou do horní části branky zvýšil na 4:2. Na další zvrat už Trutnovu nezbýval čas, domácí se tak mohli radovat z tříbodové výhry 4:2. 



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , T. Ibrmajer [-] , J. Lán [-] - J. Linhart [-] (85. L. Feko [-] ) , M. Hloušek [-] , V. Horák [-] - T. Erber [-] - J. Havrda [-] (87. L. Vrátný [-] ) , Š. Derner [-]

MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - T. Navrátil [-] , J. Turner [-] , M. Kancok [-] , V. Kozák [-] (78. R. Wimmer [-] ) - J. Holubec [-] , P. Ficner [-] , P. Kučera [-] (46. O. Šulitka [-] ) , T. Groer [-] - D. Rejl [-] , P. Doubic [-]

ŽK: 63. J. Linhart , 83. V. Horák - 27. P. Ficner , 51. J. Turner , 83. M. Kancok .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Horský Leonard - KUDLÁČEK Milan, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.