1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín si ve středeční předehrávce odvezl tři body z Nového Města


Branky


0

Na půdu neporaženého Nového Města zavítal v rámci středeční předehrávky 15. kola Jičín. Hosté díky lepší efektivitě dokázali vstřelit tři branky a svého soupeře porazili 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Oba týmy rozehrály utkání nebojácně, ale v prvních minutách bylo znát, že oba týmy potřebují čas na rozkoukání. Hráči Nového Města se snažili ohrozit brankáře Jičína Michala Puše díky centrovaným balonům, vyloženou šanci si ze svých křídelních akcí ale domácí nedokázali připravit. Hosté z Jičína spoléhali na svoji kombinační hru a postupné zakládání útoků. 

První vážná šance přišla v 19. minutě, kdy záloha domácího týmu ztratila balon, kterého se zmocnil Ondřej Chramovský. Ten se s míčem probojoval až do vápna Nového Města, kde byl faulován a rozhodčí Kubišta nařídil pokutový kop. Exekuce penalty se ujal Marek Kocourek, který s jistotou proměnil a poslal Jičín do vedení. 

Ve 24. minutě se připomněli domácí, kteří rozehráli přímý kop nakrátko ale následná střela tečovaná jičínskou obranou skončila nad Pušovou brankou. V 29. minutě zahrozili hosté, kteří se dostali k míči v pokutovém území Nového Města, střela Petra Mikoláška ale skončila těsně nad brankou domácích. Dobrý zákrok si brankář Jičína připsal ve 35. minutě, kdy se vší námahou vyrážel tvrdou střelu domácích na roh. Domácí se snažili jičínskou branku ohrozit několika dalšími střelami, brankář Puš si ale vždy dokázal poradit. První půle tak skončila jednobrankovým vedením Jičína. 

Lehce nabyl, lehce pozbyl

Do druhé půle vstoupili hráči Jičína několika centrovanými míči, důležitá situace ale přišla v 55. minutě. Fotbalisté Jičína se dokázali vymanit z náporu domácíc a přešli k rychlému protiútoku, míč se postupně dostal až k Ondřeji Chramovskému, který střelou z hranice pokutového území překonal brankáře Václava Krunčíka. 

Domácí se ani za stavu 0:2 nevzdávali a stále se snažili s výsledkem něco udělat. Kontaktní branka ale přišla až v 79. minutě. Domácí rozehrávali přímý kop z pravé strany pokutového území. Místo centru zvolili domácí křiznou přihrávku Pavla Sedláčka, který přesnou střelou vymetl horní roh Pušovy brány. Optimismus v domácích řadách ale vydržel jen pár vteřin, hned z následující akce se k úniku proti Krunčíkovi dostal Michal Voldán, ten dokázal obejít domácího gólmana a odkrytou branku neminul. 

Novému Městu se už nepodařilo vytvořit si šanci na další kontaktní branku, a Jičín si tak odvezl tři body za vítězství.



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér mužstva SK Jičín: Oproti poslednímu zápasu jsme se zlepšili v nasazení, bojovnosti a soubojích. Přesto naše fotbalová kvalita měla ke spokojenosti daleko. Musím přiznat, že domácí byli lepší, ale bez gólové šance. Nám se povedla individuální akce, ze které byla penalta a ve 2. poločase brejková situace na 0:2. Po snížení na 1:2 jsme ihned odskočili na dvoubrankové vedení 1:3, což bylo pro závěr utkání důležité.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , D. Junek [-] (59. M. Lukášek [-] ) , L. Kudláček [-] , D. Nejman [-] - N. Soumar [-] (33. J. Vít [-] ) , J. Emlar [-] (46. P. Zákravský [-] ) , A. Lelek [-] , T. Voráček [-] - J. Paďour [-] (69. V. Maur [-] ) , P. Sedláček [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - L. Haken [-] , J. Ulvr [-] , T. Veg [-] , F. Materna [-] - J. Drusan [-] (79. M. Srb [-] ) , P. Mikolášek [-] , D. Zezulka [-] (64. M. Vacek [-] ) , M. Miler [-] , M. Kocourek [-] - O. Chramovský [-] (75. M. Voldán [-] )

ŽK: 79. P. Zákravský - 35. D. Zezulka , 77. T. Veg .
Místo: Nové Město, UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubišta Josef - KOUTNÍK Michal, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.