3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(3:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Městečko prospalo začátek, Zavidov urval těsné vítězství


Branky


12

Po odloženém zápase ve Mšeckých Žehrovicích přivítal Zavidov na svém hřišti celek Městečka. Hosté i bez kanonýra Šnídla patří stále k velice silným mužstvům, ale na Zavidov to tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá otočka

Domácí měli podruhé k dispozici kanonýra Korčáka, který hned ve 2. minutě mohl poslat svůj tým do vedení. Krásným pasem ho našel ve vápně Šíma, skvěle ale zasáhl brankář Abrahám. Po pěkném centru se Šíma musel ukázat i v obranné činnosti. K odraženému míči se na vápně dostal Hadrava, krásným obloučkem překonal brankáře Krause, ale Šíma míč na čáře na poslední chvíli vyhlavičkoval.

 

Šanci tak měli zase domácí. Devera našel krásnou kolmicí Korčáka, ten ale prováhal moment k zakončení a Kolísek na poslední chvíli stihl skluzem vše zachránit. V 10. minutě šli hosté do vedení. Urban si po autu narazil s Hadravou, našel na vápně Hegera, který skrytou střelou nedal Krausovi šanci - 0:1. Zavidov ale branka nepoložila a hned po rozehrání se domácí hnali za vyrovnáním.

 

Míč po rozehrávce putoval k veteránu Blechovi, který vybojoval roh. Itner posadil míč od praporku přímo na hlavu Devery, který dostal až moc prostoru a bylo vyrovnáno - 1:1. O čtyři minuty později šli domácí dokonce do vedení. Pěkná kombinace Devery a Štillera skončila centrem do vápna, kde Korčák ještě posunul míč na Blechu a ten se nemýlil - 2:1.

 

Městečko bylo jako opařené, ale i tak mělo šanci na vyrovnání. Zinko šel ze strany sám na Krause, ale místo lobu nebo střely volil kličku, kterou domácí brankář vystihl. Ve 24. minutě to bylo o dvě branky. Devera vybojoval míč, narazil si s Korčákem a následně centroval před branku na Blechu, který se podruhé v zápase nemýlil - 3:1.

 

Pomyslný hřebík do rakve hostí mohl zatlouci Korčák, který šel sám na Abraháma. Před hostujícím brankářem a vracejícím se obráncem F. Šnídlem si zasekl míč, ale následně trestuhodně přestřelil branku. V závěru prvního poločasu mohli hosté do kabin snížit, ale Kotaskovo akrobatické zakončení k tyči Kraus vyrazil.

Otcovský zadělal na drama

Druhé půle začala presinkem Městečka, který domácím dělal problémy. Mezi 60. a 70. minutou Ohnivec domácí doslova přišpendil k jejich vápnu, ale série čtyř rohů a centrů od aktivního Kotasky brankou neskončila. V 75. minutě Pšenička netrefil míč na polovině hřiště a Zinko šel sám na Krause. Hostující útočník tentokrát volil střelu, ale Kraus ji dokázal výborně vytěsnit.

 

Stejný souboj se odehrál o chvíli později. Kraus vyběhl za vápno, kde ho Zinko trefil do nohy a míč se mu vrátil zpátky na kopačky. Následoval lob přes vracejícího se brankáře domácích, ale na čáře skvěle míč vyhlavičkoval Vitner. Městečko se přeci jen dočkalo, ale až v 85. minutě. Míč po Urbanově standradce nedokázal odkopnout na vápně Diepold a následně Kapoun do bezpečí, aby se nakonec odrazil k Otcovskému, který propáli vše, co mu stálo v cestě - 3:2.

 

Závěrečný tlak se nekonal a Zavidov těsné vedení uhájil až do závěrečného hvizdu sudího Šeafry, který ještě minutu před koncem základní hrací doby udělil za nedovolený zákrok druhou žlutou kartu Hadravovi a ten šel předčasně do sprch. Tři body tak zůstaly na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: V zápase s Městečkem jsme vsadili více na zkušenost než na dravé mládí a vyplatilo se. I přesto, že jsme prohávali, jsme dokázali zápas otočit. Místo toho, abychom ale vedli v prvním poločase 5:1, spoustu šancí zahodíme a pak se druhou půli strachujeme o výsledek. Zápas byl ale odmakaný od všech a body zůstaly zaslouženě na domácí půdě.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Domácí drželi na začátku zápasu míč, ale my jsme se dostávali do šancí. Hned po deseti minutách jsme šli do vedení, ale poté od nás nastala hluchá pasáž. Soupeř po nepokrytém rohu vyrovnal a po dvou brejkových situacích otočil zápas na 3:1 v jeho prospěch. Naše obrana byla nekompaktní, nedostupovali jsme protihráče a byli jsme za to potrestáni. V kabině jsme si řekli, že do druhého poločasu musíme být aktivnější a kompaktnější. Dokázali jsme soupeře místy zatlačit, měli jsme šance, ale bohužel kontaktní gól přišel až v 85. minutě. V prvním poločase jsme prospali začátek a to nás bohužel stálo zápas.

Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , E. Pšenička [-] , D. Devera [-] , T. Itner [-] , D. Štiller [-] (46. Q. Tran [-] ) , L. Blecha [-] (65. T. Diepold [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] (82. M. Těšínský [-] ) , T. Korčák [-] (92. A. Dunaj [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - A. Zinko [-] , F. Šnidl [-] (46. V. Zelenka [-] ) , J. Kučera [-] , O. Kolísek [-] , T. Kotaska [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-] , T. Heger [-]

ŽK: 45. L. Blecha , 80. P. Vitner - 22. T. Heger , 32. J. Hadrava , 56. T. Kotaska , 73. V. Zelenka . ČK: 89. J. Hadrava .
Hráči zápasu: T. Korčák , L. Blecha , A. Kraus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - SAHAIDAK Maksym, JASANSKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:00
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 14:37
Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas dvou zkušených týmů, nedivil bych se remíze.

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas dvou zkušených týmů, nedivil bych se remíze.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 19:01

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích