3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Matador Šnídl odpálil senomatskou euforii se Hředlemi krásným gólem


Branky


35. R. Hůla , 81. R. Hůla , 90. P. Šnídl - 29. A. Vitner , 85. D. Bechner
12

Hředle zvládly otočit domácí duel s Lužnou, i když hrály více než hodinu v početní nevýhodě. V Senomatech je v závěru potkala také hra deset na jedenáct, ale se dvěma rozdíly. Tím prvním byla přesilová hra, která hrála v jejich prospěch. Druhý rozdíl už byl o něco horší. Během oslabení Berani dvakrát udeřili a zejména gól Petra Šnídla v poslední minutě základní hrací doby stál za to! Navíc byl vítězný...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá a rychlá odpověď

Zápas Senomat se Hředlemi byl od začátku velmi zajímavý a na okresní poměry nadstandardní. Berani ukázali domácí sílu, se kterou se hředelští hráči museli poprat. Zejména Hředle se dostávaly do velmi dobrých pozic a chybělo opravdu málo. Přímý kop těsně za vápnem prosvištěl těsně kolem tyče, stejně jako hlavička Dav. Minaříka po centru z pravé strany. Senomaty to zkoušely ze střední vzdálenosti, ale střely létaly mimo.

 

Berani odolávali, ale po půl hodině hry poprvé kapitulovali. A. Vitner dostal míč mezi statické obránce a šel sám na Kučabu, kterému nedal šanci - 0:1. Odpověď na inkasovaný gól přišla po pár minutách. R. Hůla se chopil míče ve středu hřiště, navedl si jej na střelu a jeho pumelice ze střední vzdálenosti vymetla šibenici - 1:1. V závěru poločasu mohli hosté strhnout vedení zpět na svou stranu, ale střele uvnitř vápna chybělo opravdu málo, aby zapadla k zadní tyči.

 

Hředle mohly předvést daleko lepší výkon, i když velké šance přicházely. Proměněna byla pouze jediná, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Hra v oslabení s vítěznou tečkou

Do druhého poločasu nahradil Kučabu mezi třemi tyčemi zkušený Peterka, kterého čekala pěkná fuška. Hned po pár minutách musel do vzduchu po přímém kopu, který vytěsnil nad břevno. V 51. minutě uviděl za svůj zákrok Sedláček žlutou kartu a mohl být rád, že mohl v utkání pokračovat. Uběhla hodina hry a Bechner dostal míč do vápna. Podržel si na zádech dva bránící hráče a křížnou střelou orazítkoval tyč!

 

A Bechner byl i u další velké šance, tentokrát z přímého kopu. Jeho střelu přes zeď ale Peterka přečetl a dobrým zákrokem zabránil druhé hředelské brance. Tlak hředelských hráčů byl patrný, ale kýžený gól nepřicházel. V 74. minutě se vydal mimo pokutové území Peterka, nedovoleně zastavil protihráče a byl oceněn červenou kartou! Do branky tak musel Koc, který byl třetím brankářem, který do zápasu v domácích barvách naskočil.

 

Hostujícímu celku hrálo vše do karet, aby vsítil vytouženou vedoucí branku a ze zápasu odcházel jako vítěz. Senomaty ale bojovaly a v početní nevýhodě nedaly kůži zadarmo. Ba co víc, dokonce se dostaly do vedení! Hředle se hnaly vpřed, ale nekoncentrovaností a nedůsledností v zadních řadách dávaly svému soupeři prostor k zakončení. Jedno takové přišlo po rohovém kopu Šnídla. Na centr od praporku si naskočil R. Hůla a hlavičkou poslal svůj tým do vedení - 2:1.

 

Běžela poslední desetiminutovka a Bechner prolomil své střelecké trápení a po zásluze se i on dočkal gólového zápisu - 2:2. Poslední minuty byly pro oba týmy důležité a na obou stranách byla vidět chuť k vítězství. Berani by zisk jednoho bodu se Hředlemi jistě brali, i když vyrovnání v 85. minutě je bolelo. V posledních sekundách utkání ale dostal míč do pravé strany P. Šnídl, podržel si obránce na zádech a nádhernou střelou přes Bečiroviče poslal míč po odrazu od tyče do branky - 3:2. Tato krásná branka ukončila zápas a zároveň rozhodla o tom, že všechny body zůstanou doma.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Zápasu nechybělo nasazení, emoce ani krásné góly, a tak diváci viděli zajímavé a dramatické utkání. Za tento zápas musím hráčům za předvedený výkon poděkovat.

FK Hředle
Denis Bechner, útočník: Zápas v Senomatech byl pro náš tým jednou velkou blamáží. Vůbec jsme nehráli to, co jsme si řekli před utkáním a je to vidět na výsledku. K tomu se přidalo trochu smůly, když jsme nastřelil dvě tyče. Ale dostat dva góly, když jsme v početní převaze, to už je k zamyšlení. Senomaty vyhrály svou bojovností zaslouženě.

Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] (46. J. Peterka [-] ) - M. Kodeš [-] , J. Šnídl [-] , P. Šnídl [-] , T. Pichner [-] , Z. Jonák [-] , T. Trýb [-] , R. Hůla [-] (87. M. Aoumi [-] ) , M. Komín [-] (66. M. Štícha [-] ) , D. Hůla [-] (53. M. Špidra [-] ) , R. Trešl [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - D. Bechner [-] , T. Vitner [-] (69. D. Minařík [-] ) , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , D. Dobiáš [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (87. M. Malecký [-] ) , D. Minařík [-] (69. J. Smutný [-] ) , B. Amauwah [-] , J. Vitner [-]

ŽK: 63. M. Komín - 51. O. Sedláček , 90. D. Bechner . ČK: 74. J. Peterka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ZAČAL Tomáš, KOC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:00
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 14:37
Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: remíza

Očekávám vypjatý zápas plný karet s remízovým koncem.

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: remíza

Očekávám vypjatý zápas plný karet s remízovým koncem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů