Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lišany přišly nejen o body, ale možná také o svého kapitána Řepku


10

Po odloženém kole kvůli deštivému víkendu zajížděl Zavidov na hřiště Lišan. Setkaly se tak celky, které ještě v loňském roce dělily dvě soutěže. To už je ale minulost...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemné zranění kapitána

Od začátku utkání byli aktivnější hosté, kteří drželi míč a nepouštěli Lišany téměř do hry. Ty se zmohly pouze na odkopy, které však bez problémů sbírala zavidovská obrana. Po prvním oťukávání se dostali hosté i do šancí. Nejprve v 8. minutě mířil z vápna těsně vedle Křivohlavý, o čtyři minuty později mířil Devera zase pouze do rukavic domácího brankáře Řepky. Když se pak hosté neprosadili ani po centrech Matějky, zahrozili také domácí.

 

Po ojedinělém nákopu Hanzla mířil na Dunaje sám Feher, ale výborně hrající Diepold mu návratem alá Ladislav Krejčí míč nakonec odebral. V 18. minutě se poprvé měnilo skóre. Devera vysunul Matějku, který visel v ofsajdové pasti. Praporek lajnového sudí však zůstal dole a Matějka po kličce Řepkovi zakončil do prázdné branky - 0:1. Rána pro domácí byla navíc dvojitá! Brankář Řepka se při zákroku zranil a musel být střídán. Do branky šel ze hřiště Paseka.

 

Ten musel hned po nástupu do branky čelit nadějné hlavičce D. Štillera, ale ta mířila vedle. O chvíli později mířil do jeho rukavic Devera. V 27. minutě byl již Paseka překonán, když za vápnem napřáhl Tran, ale jeho rána orazítkovala pouze břevno. Po půl hodině hry to bylo již o dvě branky. Po pěkné kombinaci hostů přišel centr Devery do vápna, kde si ho chtěl zpracovat lišanský stoper Hrbek. Toho bohužel pro domácí předskočil Křivohlavý a po kličce Pasekovi zvýšil - 0:2. Ve zbytku prvního poločasu Zavidov držel svůj náskok až do závěrečného hvizdu, který poslal oba týmy do šaten.

Zápas pod kontrolou

Druhá půle začala nadějnou střelou Itnera, ten ale našel pouze rukavice Paseky. Ten vychytal i povedené střely Kapouna a Matějky. Tlak hostů vygradoval třetí brankou. Devera přihrál do lajny na D. Štillera, který rohlíkem za obranu vysunul Křivohlavého. Ten se tváří v tvář Pasekovi nemýlil a svým druhým gólem podtrhl svůj velmi dobrý výkon - 0:3.

 

Zápas se pak spíše jen dohrával. Oba týmy prostřídaly, hosté drželi míč a do šancí se dostali až v závěru. V 80. minutě se předvedl Paseka, který vychytal přímý kop Itnera. V závěru mohli jít hosté dvakrát sami na branku, ale míč pokaždé, jak se říká lidově, "zadrbali". To nemění nic na tom, že tohle utkání mělo jasného vítěze.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, kapitán: Zápas postrádal to, co nás poslední dvě utkání zdobilo a to zapálení do hry a makání jeden za druhého. Hosté měli na všechno dost času a my jsme jim to neudělali těžší. Kdybychom proměnili naše šance za stavu 0:0 a pak nedostali branku z metrového ofsajdu, při kterém jsem si zničil nejspíše zase koleno, tak mohl zápas vypadat možná jinak. Během zápasu jsme vypadli čtyři hráči kvůli zranění. Doufám, že se kluci do příštího víkendu dají dohromady.

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, náhradní brankář: S Lišany jsme měli zápas pevně v rukou. Drželi jsme míč a vysokým presinkem nutili domácí k chybám. Tradičně jsme spoustu šancí spálili, ale naštěstí se nám podařilo brzy skórovat. Poté se hrálo pouze na jednu bránu. Stínem zápasu je zranění domácího brankáře Řepky, kterému přeji brzké uzdravení.

Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] (20. M. Sahaidak [-] ) - J. Haifler [-] , J. Hildebrand [-] , T. Hrbek [-] (72. P. Ledvinka [-] ) , J. Feher [-] (70. J. Jelínek [-] ) , L. Hanzl [-] , R. Žalud [-] (60. V. Hamouz [-] ) , V. Mutinský [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] (55. P. Ivanov [-] ) , J. Paseka [-]

FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - L. Kapoun [-] , Q. Tran [-] (68. M. Těšínský [-] ) , J. Křivohlavý [-] , E. Pšenička [-] , D. Devera [-] , T. Itner [-] , D. Štiller [-] , D. Matějka [-] (65. J. Koc [-] ) , T. Diepold [-] (80. L. Blecha [-] ) , P. Vitner [-]

ŽK: 32. V. Mutinský - 17. P. Vitner .
Hráči zápasu: J. Křivohlavý , T. Diepold .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - GEBHART Tomáš, LAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačná výhra v hostů, tam není kam uhnout.

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačná výhra v hostů, tam není kam uhnout.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů