3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Roztoky dostaly v Kněževsi lekci z produktivity


Branky


8. M. Miksa , 46. L. Malafa , 63. M. Miksa - 69. . Ben , 73. M. Ciprian
10

Kněževes byla dost možná před začátkem soutěže odepisována a kdo tento názor sdílel, tak se asi při pohledu na současnou tabulku hodně diví. Po pěti zápasech klidný střed tabulky, to je důvod ke spokojenosti. Body ale nepřišly zadarmo! Svěřenci Rostislava Hertla v zápasech leckdy tahají za kratší konec, ale produktivitu by jim mohl nejeden tým závidět! Třeba zrovna Roztoky, které v Kněževsi doslova dojely na zahazování šancí a stálo je to zápas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trojúhelník jako z učebnice

Kněževes svůj výkon založila na poctivé defenzivní činnosti. Roztoky držely více míč na svých kopačkách, dokázaly si vytvářet šance, ale góly nepřicházely... V závěru první desetiminutovky šokovali domácí. Až moc prostoru dostali ve středu hřiště a náležité toho využili. Konkrétně to byl Miksa, který si narazil s veteránem Plačkem ve středu hřiště, bránící hráči jen přihlíželi a Miksa nedal při zakončení Hůlovi sebemenší šanci - 1:0.

 

V hostujícím dresu zlobil velmi aktivní Merhaut, který šanci připravil, ale sám se do několika dostal. Proti roztockým pokusům o srovnání byl ale Lenner, který si každé zakončení mezi tři tyče našel. Hosté měli více ze hry, ale jejich ofenzivní snažení často rozbíjel kněževeský důraz a dobrá organizace v zadních řadách, které dirigoval velmi dobře hrající stoper Šefara.

 

Hosté byli několikrát blízko k vyrovnání, ale koncovka nebyla jejich silnou stránkou. Už se zdálo, že první poločas žádnou další branku nenabídne a že se do kabin půjde za těsného vedení Kněževsi. Ale to by to nebyl ten náš milovaný fotbal, kdyby nenabídl ještě nějaké to překvapení před odchodem do kabin. Rohový kop v nastaveném čase první půle si našel v náběhu Plaček a chytrou elegantní patičkou protáhl Hůlu. Roztocký brankář míč skvělé vyškrábl, bohužel pro hosty jen do míst, kde byl s gólovou dorážkou připraven Malafa - 2:0.

Lenner měl dobře postaveno

Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil. Stále to byly Roztoky, které měly více ze hry. Postupem času dobře organizovaná obrana Kněževsi povolovala a Lenner tahal míče z branky i očima. Domácí zachránila ve dvou případech branková konstrukce. Místo kontaktní branky, která visela ve vzduchu, udeřilo po hodině hry na druhé straně. Krásný křížný míč od střídaček našel zcela volného Miksu, který postupoval sám na Hůlu a zkušeně zakončil - 3:0.

 

Dá se říci, že co si Kněževes vytvořila, to proměnila. Ani tak ale hosté nic nevzdávali. TJR otevřelo zadní vrátka a vrhlo vše do ofenzivy. Nadále si dokázali hosté vypracovat zajímavé šance a konečně to tam začalo padat. V 69. minutě oživil naděje na bodový zisk po povedené akci Makram - 3:1. O chvíli později se usmálo štěstíčko na roztocké hráče při zakončení Cipriana a rázem bylo oč hrát - 3:2.

 

Poslední momenty utkání byly pro domácí hodně těžkou zkouškou. Nebezpečená šajtle Hrušky mířila mezi tři tyče, Lenner ale předvedl dobrý zákrok. Domácí nakonec těsné vedení udrželi a proti kvalitnímu soupeři, který se ale až moc trápil v koncovce, dotáhli těžký zápas do vítězného konce.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Hodnocení zápasu musím rozdělit na dva poločasy. V prvním poločase jsem byl s výkonem mužstva, ač se neobešel bez několika chyb, v obranné fázi spokojen. Hráli jsme zodpovědně, důrazně a s velkým nasazením. Šance, do kterých se soupeř dostal po našich chybách, spolehlivě zlikvidoval Láďa Lenner. Dobrý výkon prvního poločasu jsme korunovali krásnou brankou, když Míra Miksa po výborné narážečce s Honzou Plačkem šel sám na branku a s přehledem proměnil. V závěru prvního poločasu jsme po standardní situaci náskok zvýšili. Druhý poločas jsme opět po hezké akci zvýšili na 3:0 a místo toho, abychom zápas dohráli, tak jsme zcela přenechali hru hostům a ti trestali. Za tři body jsme velice rádi.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, vedoucí týmu: Herně jsem s výkonem spokojený. Hráli jsme s chutí, s dravostí. Hraje se ale na góly a ty jsme dali jen dva. Vzhledem k průběhu zápasu by pro nás byla i remiza málo, nakonec nemáme ani ten bod. Dokážeme si vytvořit velké množství šancí, ale ta koncovka... Soupeř dal hezký první gól, poté přidal další dva. Hráli jsme více na míči a nevybavuji si, že bychom Kněževsi dovolili jiné šance než ty, ze kterých jsme inkasovali.

Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - D. Mašík [-] (57. J. Žemlička [-] ) , M. Miksa [-] , L. Malafa [-] , P. Komžik [-] (28. J. Kostka [-] ) , J. Plaček [-] (90. M. Vršecký [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Žák [-] (83. J. Vrábík [-] ) , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Ciprian [-] , E. Šuster [-] (81. M. Pudil [-] ) , . Ben [-] (71. Š. Masarovič [-] ) , P. Hruška [-] , J. Nejedlý [-] , M. Merhaut [-] (92. M. Liprt [-] ) , M. Farkas [-] , O. Čumpelík [-] , V. Krůta [-] , M. Fikejz [-]

ŽK: 96. L. Lenner - 47. . Ben .
Hráči zápasu: M. Šefara , M. Miksa - M. Merhaut .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Hamouz Jakub - BENEŠ Adam, VODRÁŽKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra hostů

I když Kněževes překvapuje svými výsledky, Roztoky si výhru pohlídají.

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra hostů

I když Kněževes překvapuje svými výsledky, Roztoky si výhru pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích