3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Pustověty se rvaly i přes brzké vyloučení Knapa, v Roztokách těsně padly


Branky


14

Zajímavý průběh zápasu se odehrál v Roztokách, kam zavítaly Pustověty. Začátek zápasu patřil domácímu celku, který šel do vedení. Dalším plusem pro TJR bylo brzké vyloučení soupeře, které bylo ihned potrestáno. Druhý poločas se hosté semkli a ukázali obrovskou vnitřní sílu. Vypracovali si několik šancí a i přes třetí velmi spornou inkasovanou branku bušili do protihráčů, kterým podlehli nakonec jen o jednu branku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení veterána

Roztoky do zápasu vstoupily lépe, držely míč častěji na svých kopačkách a s herní převahou přicházely i šance. Ta největší přišla po nadýchaném centru Hrušky, který propadl přes bránícího hráče až k Ciprianovi, který míč ve skluzu ideálně netrefil a mířil pouze do Beneše. Toho domácí nemuseli litovat. Po čtvrt hodině hry si Fikejz narazil po autu se spoluhráčem a vlétl do vápna. Na hranici šestnáctky narazil do dvou bránících hráčů, volného míče se chopil Čumpelík a tváří v tvář Benešovi neměl problém uklidit míč přesně k tyči - 1:0.

 

Roztoky nadále bušily do svého soupeře a přicházely další šance. Tu největší měl Nejedlý, který zakončoval z úrovně penalty po centru od Cipriana, ale Beneš předvedl výborný zákrok. Pustověty se nedostávaly tolik do hry a po půl hodině hry přišla velká nepříjemnost. Hruška postupoval sám na Beneše, ale přišla kosa od Knapa a zasloužená červená karta.

 

Početní výhoda byla využita po čtyřech minutách od vyloučení. Po jednoduché akci zakončení až do kuchyně. Farkas nahrál do středu hřiště míč Ciprianovi a ten ho jen posunul vedle sebe na nabíhajícího Nejedlého. Ten poslal do vápna přízemní centr a Makramovi stačilo nastavit nohu - 2:0. Ve zbylé části první půle pokračovali domácí v nátlaku, ale jen díky nepřesné koncovce a dobrým zákrokům hostujícího brankáře další branka nepadla.

Praporek u třetí branky zůstal dole

Do druhého poločasu vstoupili domácí trochu vlažným tempem, naopak oslabené Pustověty do toho šláply. I přes početní nevýhodu na svého soupeře nastoupily a získaly si mírnou převahu. Hostující nadšení ze zlepšeného výkonu utnula 53. minuta, kdy přidaly Roztoky třetí a velmi sporný gól. Nejedlý přenesl z levé strany hru na pravou na Hrušku. Ten vlétl do šestnáctky a tísněn dvěma bránícími hráči našel pod sebou volného Makrama, který si dle názoru pomezního sudí pohlídal ofsajdové postavení a podruhé v zápase uklízel do prázdné - 3:0.

 

Ani tento moment hosty v početní nevýhodě nepoložil. Špatnou rozehrávku v zadních řadách napadal Elznic s Petákem. A tento presink se ukázal jako klíčový, protože z něj těžil J. Hula, který se po narážečce objevil v samostatném nájezdu a přízemní střelou na zadní tyč nedal Hůlovi šanci - 3:1. Roztoky mohly odskočit na rozdíl tří branek, ale své dobré šance nezužitkovaly, a tak se ke slovu dostal znovu soupeř.

 

Na rozdíl jedné branky dostal tento zajímavý zápas Bičovský v 77. minutě a rázem bylo oč hrát - 3:2. Hosté veškeré šance domácího celku přežívali a sami dokázali zahrozit ze standardních situací, ale vysněný vyrovnávací gól nepřišel. V závěru pak mohly definitivní pojistku přidat Roztoky, jejíž neproměnění ale nemuselo mrzet. Domácí si utkání zbytečně zkomplikovali a v početní nevýhodě hrajícího soupeře pustili do hry. Nakonec toho Roztoky nemusely litovat, protože tři body zůstaly na jejich hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří se zaslouženě dostali do vedení. Po půl hodině byl navíc vyloučen Knap, čehož Roztoky využily hned po pěti minutách a přidaly druhou branku. Do poločasu už se skóre neměnilo jen díky skvělým zákrokům Beneše. Druhý poločas byl v naší režii a i v deseti jsme dokázali domácí zatlačit. Jen škoda, že přišla třetí branka do naší sítě, navíc dosažená z evidentního ofsajdu. Ani po této brance jsme nesložili zbraně a podařilo se nám zaslouženě snížit na rozdíl jedné branky. V závěru jsme si ještě vytvořili několik standardek, ovšem vyrovnání už nepřišlo.

Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Ciprian [-] , V. Horský [-] , . Ben [-] (89. M. Hendrych [-] ) , P. Hruška [-] , J. Nejedlý [-] , O. Čumpelík [-] , M. Farkas [-] (46. D. Barčot [-] ) , J. Lejbl [-] , V. Krůta [-] , M. Fikejz [-] (80. F. Procházka [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Šimon [-] , T. Černý [-] , P. Holeček [-] , J. Knap [-] , J. Hula [-] , M. Peták [-] , M. Hanuš [-] (75. F. Kratochvíl [-] ) , P. Matějovský [-] , T. Elznic [-] , V. Bičovský [-]

ŽK: 65. V. Krůta , 67. J. Nejedlý , 88. M. Ciprian - 65. M. Peták , 67. J. Hula , 91. F. Kratochvíl . ČK: 31. J. Knap .
Hráči zápasu: M. Fikejz , O. Čumpelík , J. Nejedlý - M. Beneš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - SAHAIDAK Maksym, LAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: remíza

Pro nás se bude jednat o druhé derby v řadě. Věřím, že náš výkon bude lepší než proti Městečku a z Roztok si odvezeme minimálně bod.

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: remíza

Pro nás se bude jednat o druhé derby v řadě. Věřím, že náš výkon bude lepší než proti Městečku a z Roztok si odvezeme minimálně bod.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích