A. Zinko 17.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly Petra Šnídla budou chybět, jeho absence využil Tatran


Branky


17. A. Zinko - 29. F. Laki , 81. T. Nguyen
13

Městečko se do nové sezony musí obejít bez svého kanonýra Petra Šnídla, který se fotbalově přestěhoval do Senomat. Naopak Ohnivcům pomůže Tadeáš Kotaska, který přišel z rakovnického SK. A právě pro něj se jednalo o pikantní zápas, neboť los přisoudil Ohnivci rakovnický Tatran. V jeho dresu už se nepředstaví Jan Beneš, který šel do Pustovět. Na obou stranách výrazné změny. Jak samotný zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Vyrovnaný zápas, ve kterém jsme byli lepší my v prvním poločase a Tatran v tom druhém. Měli jsme v utkání více šancí, první se nám podařilo proměnit po standardní situaci, kdy míč dorážel do branky Zinko. Záhy jsme mohli přidat další gól, ale byli jsme nedůrazní v koncovce. Čekali jsme, že bude soupeř silný na míči a že bude hrát od zadních řad, což se nám dařilo eliminovat a mohli jsme ze zabezpečené obrany chodit do brejků. Z obou stran to bylo běhavé. Poté jsme ale obdrželi zbytečný gól, na zadní tyči zakončoval osamocený hráč do protipohybu brankáře a bylo srovnáno. Ve druhé půli byl Tatran více na míči a po individuální akci, když si navedl jeden z hostí míč středem hřiště a vymetl horní roh branky, šel do vedení. Měli jsme šance na vyrovnání, ale Kotaskovu hlavičku po standardce brankář vyrazil a svou příležitost neproměnil ani Urban, kterého Adam Beneš také vychytal. Na okresní poměry je to nadstandardní brankář, který svůj tým podržel a pomohl mu k výhře. Pro nás to bylo smolné, měli jsme být lepší v koncovce, první zbytečně inkasovaný gól také mrzí.

TJ Tatran Rakovník
Adam Beneš, brankář: Do utkání v Městečku jsme vstoupili velmi laxně. Domácí hrozili z každé standardky, my jsme v úvodu nebyli dostatečně důrazní, což také vedlo k úvodní brance, kdy jsme nedokázali odvrátit jednoduchý míč. Následně měli domácí velkou převahu a i několik příležitostí ke skórování, což se jim naštěstí nepovedlo. Postupně jsme hru vyrovnali a dokázali z ojedinělé akce srovnat. Následně se hra odehrávala spíše ve středu hřiště a žádný z týmů se nedostával do příležitostí. Stejný obrázek byl k vidění i ve druhém poločase, nám se v závěrečné části utkání však podařilo vstřelit branku střelou z dálky. V nastavení jsme přežili dvě velké šance Městečka, a tak si odvážíme tři body. Jsem rád, že konečně bylo na týmu trochu vidět, že chceme bojovat o vítězství. Upřímně jsme nebyli lepším týmem, ale tři body bereme a jsme rádi za úspěšný vstup do sezony.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Kotaska [-] , A. Zinko [-] , F. Šnidl [-] , J. Kučera [-] , V. Hlavatý [-] , J. Ryba [-] (69. R. Otcovský [-] ) , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (78. T. Linhart [-] ) , T. Heger [-]

TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - J. Husák [-] , M. Sahaidak [-] , T. Nguyen [-] , M. Hájek [-] , D. Roušavý [-] , O. Neveďal [-] (83. ) , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] , F. Laki [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 50. T. Heger , 74. M. Čermák , 77. T. Kotaska , 85. J. Kučera - 51. J. Kučera , 71. D. Roušavý , 93. A. Beneš .
Hráči zápasu: T. Kotaska , J. Kučera - M. Hájek , A. Beneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - MAKARSKÝ Jan (N), DOLÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: remíza

Jsem zvědavý, jakým způsobem bude Městečko procházet sezónou bez svého kanonýra. Naopak Tatran přivedl nějaké hráče a mohl by se umístit ještě na lepším místě tabulky než minulý ročník. První kolo těchto mužstev skončí dělbou bodů.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů