Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lišany se vrátily a hned schytaly debakl ve Hředlích


Branky


13

Vítěz III. třídy zahájil návrat do nejvyšší okresní soutěže na hřišti sestupujícího celku z nejnižší krajské soutěže. Lišany postrádaly hned několik hráčů a proti soupeři, kterým byly velmi silné Hředle, to bylo znát nejen herně, ale také výsledkově. Domácí trpelivě čekali na první branku, šli do vedení a to postupně a s chutí navyšovali. Výsledkem bylo suverénní a snadné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Šárky Krejčové.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
David Minařík, záložník: Zápas bych hodnotil kladně, ale hrálo se nám velmi špatně, protože Lišany přijely s tím, že budou hrát jenom na brejky. Dlouhou dobu se nám nedařilo dát branku i přes spoustu šancí. První gól jsme dali kolem půl hodiny hry, kdy jsem Dobiáše poslal křížným míčem samotného na bránu. Ten si nechal míč jednou skočit a z rohu velkého vápna to trefil z voleje, lépe to trefit nešlo. O chvíli později jsme dali další gól po krásné krajní akci, kdy na konci byl Adam Vitner, který se z penaltového prostoru nemýlil a poslal to krásně k tyči. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se chceme bavit fotbalem a dát co nejvíce gólů. To se nám povedlo, přidali jsme dalších pět gólů a dalších několik šancí jsme zahodili. Soupeři chybělo asi pět hráčů, ale i tak jsem od týmu, který postoupil ze III. třídy velkým rozdílem, čekal mnohem více.

SK Lišany
Martin Medřický, záložník: Zápas probíhal tak, jak asi každý, kdo alespoň trochu fotbal sleduje, očekával. Minulou sezonu mezi týmy byl rozdíl dvou tříd a v zápase to bylo jednoznačně znát. První poločas se převážně hrál na jednu branku. Hředle dobře kombinovaly a i přesto, že nás Paseka několikrát podržel, domácí do kabin odcházeli s dvoubrankovým vedením. Druhý poločas jsme se snažili držet více míč na svých kopačkách, ale díky rychlému dostupování a důrazu soupeře to většinou moc dlouhého trvání nemělo. Hředle tedy stejně jako první poločas držely míč a kombinovaly na naší polovině. Nám postupem času docházely síly, což vedlo k častým a laciným ztrátám míče uprostřed hřiště. Naše obrana se tudíž ocitala mnohem častěji pod tlakem nenasytných hředelských hráčů, kteří díky své kvalitě v zakončení přidali dalších pět branek. Hředle nás ve všech směrech přehrály rozdílem třídy a zaslouženě si po prvním zápase připisují první tři body.



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , D. Minařík [-] (72. J. Smutný [-] ) , T. Vitner [-] , A. Vitner [-] , D. Dobiáš [-] , J. Sláma [-] (82. D. Šmíd [-] ) , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , J. Vitner [-] (63. M. Malecký [-] )

SK Lišany
J. Paseka [-] - J. Haifler [-] , R. Žalud [-] , J. Hildebrand [-] , V. Mutinský [-] , J. Jelínek [-] (72. P. Ledvinka [-] ) , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , T. Hrbek [-] , M. Sahaidak [-] , J. Feher [-]

ŽK: 38. D. Bechner .
Hráči zápasu: D. Minařík , D. Dobiáš , A. Vitner , B. Amauwah .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - MINAŘÍK Hanuš (N), KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Ještě minulou sezonu oba týmy dělila úroveň dvou soutěží. Bude to pro nás velmi těžký zápas, ve kterém není co ztratit, ale můžeme překvapit. Budu klukům držet palce a jako srdcař nemohu dát proti svým.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích