7:1
(4:1)
30. K. Pros
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jesenice dostala na úvod sedmičku v Janově


Branky


3. M. Pelc , 18. R. Konvalinka (p.) , 32. M. Bradáč , 39. R. Bešík (vl.) , 49. L. Roubík , 65. M. Pelc , 68. M. Bradáč - 30. K. Pros
13

V nekompletní sestavě, ale s novými tvářemi, se představila Jesenice na hřišti Janova. Svou premiéru si odbyl v jesenickém dresu mladík Francisco Čechman nebo zkušený Jiří Hanych. Domácí se těší z vyprázdněné marodky, ze které se vrátil na plac Roubík, brankář Melč nebo M. Bradáč. K tomu se představily v zeleném nové tváře v podobě Milana Krejčího a Marka Pelce. Výsledek? Drtivé vítěství Sokola, který si sám dokázal, že v tomto složení může atakovat ty nejvyšší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól janovské posily

Zápas sotva začal a už se měnilo skóre. Jako první rozvlnil síť za Flajšingrem hned ve 3. minutě novic v zeleném dresu Pelc, který odstartoval suverénní jízdu Janova - 1:0. Od prvních minut bylo znát, kdo bude mít více ze hry. Janov svou roli potvrzoval a soupeře do hry příliš nepouštěl. A své vedení po čtvrt hodině hry navýšil, když se z pokutového kopu prosadil Konvalinka - 2:0.

 

Jesenice se do utkání nemohla dostat a domácí ji toho příliš nedovolili. I oni ale zachybovali, čehož využil po půl hodině rychlík Pros a snížil - 2:1. Žádné velké drama se ale nekonalo, protože rychle udeřil M. Bradáč a domácí vedli opět o dvě branky - 3:1. Následně se mohlo skóre měnit oboustranně. Další janovská posila Krejčí si postavil míč na penaltový puntík, ale mířil vedle. Na druhé straně se před Melčem zjevil matador Pfejfer, ale mířil pouze do brankáře.

 

Ve 39. minutě mířil do opačné sítě Bešík a bylo jasné, kdo suverénně ovládl první půli - 4:1. Luxusní třígólové vedení si domácí pohlídali až do závěrečného hvizdu. Pokud bude chtít Jesenice s utkáním něco udělat a alespoň trochu ho zdramatizovat, bude muset ve zbývajícím čase hodně přidat a dost věcí změnit.

Jesenice nenašla odpověď

Chytit začátek a vrátit se do hry rychlým gólem. Jedině takhle by mohli hosté s utkáním ještě něco udělat a zadělat soupeři na problémy. Opak byl ale pravdou. Ve 49. minutě se prosadil navrátilec do sestavy Roubík a bylo hotovo - 5:1. Janov toho Jesenici příliš nedovolil, svůj náskok kontroloval a po hodině hry udeřil ještě dvakrát.

 

Šestou janovskou branku a svou druhou v zápase má na svém kontě Pelc, který ukázal, že bude velmi nebezpečným útočníkem - 6:1. Poslední hřebík do jesenické rakve zatloukl velmi dobře hrající M. Bradáč a v Janově se mohlo začít slavit - 7:1. Zbytek zápasu se pouze dohrával a domácí fotbalisté, kteří podali velmi dobrý týmový výkon, ukázali, že budou chtít atakovat ty nejvyšší příčky okresní tabulky.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: V zápase nám vyšlo úplně všechno a to jsme ještě neproměnili penaltu, kterou jsme poslali vedle. Kdybychom proměnili i další velké šance, tak mohlo být skóre o dost vyšší. Soupeř moc velkých šancí neměl. Nové posily se předvedly ve výborném světle, ale všichni z našeho týmu hráli výborně. Samozřejmě je neskutečně znát návrat Lukáše Roubíka. Pokud se takhle budeme scházet nadále a budou se nám vyhýbat zranění, tak můžeme hrát v tabulce hodně nahoře.




Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , M. Pelc [-] , L. Roubík [-] , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] (63. P. Kelner [-] ) , J. Kail [-] , V. Zuska [-] , M. Amler [-] , M. Krejčí [-] , A. Alijevič [-] (67. P. Dohnal [-] )

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] (52. D. Brda [-] ) , K. Pros [-] , J. Pfejfer [-] (75. M. Pacourek [-] ) , F. Čechman [-] , P. Pošta [-] , J. Hanych [-] , R. Bešík [-] , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-] , J. Kočička [-]

ŽK: 17. P. Flajšingr , 57. V. Bouda .
Hráči zápasu: M. Krejčí , M. Bradáč , L. Roubík , M. Pelc .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: TICHÝ Martin - BENDA Milan (N), KOTEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: remíza

Oba týmy budou chtít hodin minulou sezonu za hlavu a rozehrát nový ročník výhrou. Myslím si, že zápas skončí spravedlivou remizou.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích