4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(2:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

VIDEO: Krakovany doma přehráli Osek! Horák zařídil dva góly


Branky


5. A. Dostál , 35. T. Sixta , 47. J. Karban (vl.) , 87. D. Chvojka - 22. A. Novák
13

Zápas mezi domácím týmem a Velkým Osekem přinesl ofenzivní fotbal s množstvím šancí na obou stranách. Domácí se ujali vedení, ale hosté dokázali brzy vyrovnat. Druhý poločas začal kuriózním vlastním gólem hostů, po kterém domácí převzali kontrolu a postupně si vypracovali vítězství 4:1. Utkání provázela vyhrocená atmosféra a několik sporných momentů, včetně neodpískané penalty. Z individuálních výkonů zaujal především srdnatý výkon domácího Horáka, který se postaral o dva góly a jeho spoluhráč Lukáš Neruda, ten pro změnu vynuloval kanonýra Sodomu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru dolů

Vhled do utkání nám jako vždy nabídne povedený report domácího beka Ondry Černého.

 

 

Nabuzeni poslední víkendovou výhrou v Býchorech jsme tento víkend chtěli navázat na naši šňůru vítězství, a to na domácí půdě, nečekalo nás však nic lehkého, jelikož nám v cestě stálo mladé ambiciózní mužstvo Velkého Oseku včele s kanonýrem Sodomou. Fanoušci, kteří na utkání dorazili, si rozhodně nemohli stěžovat, jelikož od začátku bylo k vidění ofenzivní utkání s šancemi na obou stranách. Již ve druhé minutě po zmatku v naší obraně mohli jít hosté do vedení, naštěstí nastřelili pouze tyč. O tři minuty později se na druhé straně již slavilo, a to když Horákovi sklepl míč do souboje Sixta, Horák se důrazem prosadil a osamocen pelášil směrem na hostující kasu, v pravý okamžik nahrál Dostálovi, který se zakončením ve stylu Qazima Laciho rozvlnil sít 1:0. 

 

 

Po tomto gólu se zajímavé ofenzivní výpady střídaly na obou stranách, střelecky však zůstaly nevyužity, a tak si diváci museli na další branku počkat až do dvaadvacáté minuty. Branku totiž vstřelili hosté, a to když vrácený přetažený roh uklidil do sítě Adam Novák 1:1. Po několika nevyužitých šancích se další gól urodil v pětatřicáté minutě, a to, když se do kliček zamotal hostující stoper, čehož využil Sixta, který následně obešel i brankáře a poslal míč do prázdné sítě 2:1. Do konce prvního dějství se již nikdo nestihl prosadit, a tak se šlo do kabin za našeho jednobrankového vedení.

 

Vyhrocená atmosféra

Druhé dějství pro nás začalo nejlépe jak mohlo, a to když si v sedmačtyřicáté minutě vstřelili hosté kuriózní vlastní gól. Šmiřák se odkopem snažil zastavit pronikajícího Horáka, jenomže pouze nešťastně nastřelil Karbana, od kterého se míč odrazil přímo za záda vybíhajícího Durdila. Po tomto gólu jsme zalezli a v bloku se soustředili na bránění vedení, což se nám i celkem dařilo, hosté měli s dobýváním problémy a příliš se do šancí nedostávali. Do jedné z mála se dostal po krásné přihrávce Sodoma, jehož zakončení však Douděra vytěsnil na roh, zároveň byl odmáván ofsajd, který ihned spustil lavinu vášní. 

 

 

Další lavinu vášní spustila situace, kdy se hosté dožadovali penalty, kterou sudí Sedláček neodpískal. Od hostů to bylo směrem dopředu víceméně všechno, a tak jsme na konci zápasu ještě mohli navýšit skóre. V osmasedmdesáté minutě se totiž prosadil bombér D. Chvojka, kterému po svém průniku předložil míč do prázdné branky rychlonožka Kosprd 4:1. Po tomto gólu se zápas již v klidu dohrál a my si tak připisujeme třetí vítězství v řadě.

 

 

Video ze zápasu zde



Ohlasy k zápasu


SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Krásné ofenzivní utkání, ve kterém jsme využili zkušeností a efektivity a díky tomu si připisujeme výborné tři body. Ještě je potřeba zapracovat na bránění standardních situací a nebude za chvíli co vytknout. Jak jsem chválil sudího Sedláčka v minulých případech, tak dnes bohužel nemohu, působil velmi zmateným dojmem. Další víkend nás čeká zápas podzimu, a to derby s Týncem, ve kterém nepůjde jen o tři body, všichni se nesmírně těšíme a radši na hřišti padneme, než abychom prohráli. Pokud budete mít příležitost, tak se určitě přijďte podívat, věřím že bude k vidění spousta zajímavých fotbalových i nefotbalových situací.


Sestavy


SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , P. Myška [-] , L. Chvojka [-] (46. D. Kosprd [-] ) - P. Strejcius [-] , D. Horák [-] (82. R. Mochari [-] ) , O. Šíma [-] - L. Neruda [-] , A. Dostál [-] , M. Věříš [-] , T. Sixta [-] (55. D. Chvojka [-] )

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - A. Novák [-] , Š. Šmiřák [-] , M. Svoboda [-] (78. M. Černý [-] ) , V. Meloun [-] (46. Z. Novák [-] ) , T. Kalaš [-] (87. L. Lylo [-] ) , A. Tvrzník [-] , M. Koška [-] , J. Karban [-] , O. Sodoma [-] , J. Žilka [-]

ŽK: 39. L. Chvojka , 71. D. Kosprd - 75. T. Kalaš , 82. Z. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Jonathan Mensatoris
Tip experta: remíza

Domácí mají výhodu, že jako jedni z mála o víkendu hráli, proto tuším kříž.

Jonathan Mensatoris

Expert: Jonathan Mensatoris
Tip experta: remíza

Domácí mají výhodu, že jako jedni z mála o víkendu hráli, proto tuším kříž.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů