Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:6
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Libodřice poráží Červené Pečky! Duo Pánek-Škopek obstaralo čtyři góly


Branky


13

Interesantní zápas byl k vidění v Červených Pečkách. Domácí výběr trenéra Hejduka nastoupil proti rozjetým Libodřicím. Zatímco domácím se od začátku sezony výsledkově nedaří, Libodřice zatím válí - obrana funguje, záloha těží ze sehranosti a zkušensoti, no a útok, tam má výsadní postavení duo Pánek-Škopek, které i v tomto záapse obstaralo čtyři branky. První poločas byl víceméně vyrovnaný, zatímco ten druhý byl jasně v řežii Libodřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna k jedné

Vhled do utkání nám nabídne report z dílny hostujícího trenéra Adama Baška.

 

 

První půle příliš fotbalové krásy nepřinesla. Měli jsme sice více míč na kopačkách, ale nedařila se nám kombinace a chyběl větší pohyb. I tak jsme si vytvořili několik šancí, z nichž jsme využili pouze jednu, protože nám jedna branka nebyla uznána pro údajný ofsajd a neproměnili jsme penaltu. Domácím se podařilo před koncem poločasu vyrovnat z jejich jediné střely na bránu.

Branky

O poločase jsme si řekli pár věcí a šli do druhého s tím, že chceme zápas co nejdříve zlomit. Vstup jsme měli perfektní a během chvíle se nám podařilo vstřelit tři branky, čímž jsme soupeře zlomili a utkání se už jen dohrávalo. Domácím se podařilo korigovat skóre střelou zpoza vápna, ale i my jsme ještě do konce zápasu přidali dvě branky. Konečný výsledek myslím odpovídá dění na hřišti. Utkání s naprostým přehledem odřídil rozhodčí Hron.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Kapitán Michal Hejduk: Klasický náš zápas, první poločas jsme přežili 15-20 minut tlaku. Poté jsme srovnali krok. Poločas 1:1 dobře rozehraný zápas.. Druhou půli naše klasika totální sesypaní a hosté nás zaslouženě přehráli. Je nejvyšší čas začít bojovat a příští týden bodovat.

FK Libodřice
Hrající trenér Adam Baško: První půle příliš fotbalové krásy nepřinesla. Měli jsme sice více míč na kopačkách, ale nedařila se nám kombinace a chyběl větší pohyb. I tak jsme si vytvořili několik šancí, z nichž jsme využili pouze jednu, protože nám jedna branka nebyla uznána pro údajný ofsajd a neproměnili jsme penaltu. Domácím se podařilo před koncem poločasu vyrovnat z jejich jediné střely na bránu. O poločase jsme si řekli pár věcí a šli do druhého s tím, že chceme zápas co nejdříve zlomit. Vstup jsme měli perfektní a během chvíle se nám podařilo vstřelit tři branky, čímž jsme soupeře zlomili a utkání se už jen dohrávalo. Domácím se podařilo korigovat skóre střelou zpoza vápna, ale i my jsme ještě do konce zápasu přidali dvě branky. Konečný výsledek myslím odpovídá dění na hřišti. Utkání s naprostým přehledem odřídil rozhodčí Hron.

Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Tomek [-] - M. Hejduk [-] (59. K. Daniel [-] ) , M. Rauch [-] - Z. Churavý [-] - K. Suchý [-] , J. Kulhánek [-] (46. T. Soukenka [-] ) , M. Zuza [-] , J. Krupička [-] , J. Maršík [-] , R. Richard [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Batelka [-] (78. P. Pěkný [-] ) , P. Škopek [-] , M. Pánek [-] , T. Němec [-] (46. F. Krejčí [-] ) , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , V. Dittrich [-] , A. Baško [-] (66. Z. Hoření [-] ) , J. Košík [-] (68. D. Hoření [-] )

ŽK: 43. M. Zuza , 57. R. Richard - 10. J. Kovařík .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Hron Karel - ZUZA Miloš (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Jonathan Mensatoris
Tip experta: výhra hostů

Rozjeté Libodřice uštědří domácím prohru.

Jonathan Mensatoris

Expert: Jonathan Mensatoris
Tip experta: výhra hostů

Rozjeté Libodřice uštědří domácím prohru.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů