3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

VIDEO: Dostál vystřelil Krakovanům první body proti Radimi!


Branky


17

Vyrovnané utkání, ve kterém byl domácí tým produktivnější a po zásluze vyhrál – tak by se dal stroze shrnout sobotní zápas domácích Krakovan s hostující Radimí. Oba týmy shodně čekaly na první bodové zisky v sezoně. Domácí nakonec ukázali větší klid a kvalitu v zakončení. Z individuálních výkonů stojí za zmínku dvougólový počin domácího střelce Dostála a vítězná branka podtržená skvělým běžeckým výkonem v podání Lukáše Chvojky. Celý zápas si můžete prohlédnout i na videu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal

Vhled do utkání nám, jako již tradičně u Krakovan, nabídne povedený report z dílny domácího obránce Ondry Černého.

 

 

Ve druhém domácím utkání jsme přivítali nováčka soutěže z Radimi, který stejně jako my měl nula bodů, a proto bylo pro nás toto utkání ještě důležitější než obvykle. Tato důležitost se podepsala na našem výkonu, který působil velmi nervózně, čehož v úvodu utkání využila Radim a byla více na míči. První šanci zápasu přinesl rohový kop, který Douděra nedokázal udržet, naštěstí nás zachránili pozorní obránci, kteří míč odkopli. Další příležitost, tentokrát opět ze standardní situace, měla Radim v sedmadvacáté minutě, kdy míč z přímého volného kopu z kopačky Synka skončil naštěstí jen na břevně. Ve čtyřiatřicáté minutě se nám šťastně podařilo otevřít skóre, když po centru, který náš předseda okomentoval slovy „To bych blil,“ využil nedůrazu hostů L. Chvojka a prosadil se střelou k bližší tyči – jedna nula. Ve čtyřicáté minutě se hosté nechali unést útočným snažením, čehož využil Kozel, který vyslal do samostatného nájezdu trestuhodně nehlídaného Dostála, jenž nabíhal z vlastní půlky. Nájezdu nakonec za cenu červené karty zabránil hostující Kuchař, a Radim tak musela do deseti. Do konce poločasu se početní převaha ještě nestihla projevit, a do kabin se tak šlo za stavu jedna nula pro nás.

Využitá převaha

Ve druhém poločase, vědomi si početní převahy, jsme chtěli přitlačit soupeře k jeho brance a pojistit si vedení dalšími góly. Úspěchu našeho snažení jsme se dočkali už v sedmapadesáté minutě, kdy Dostál využil špatného vhazování hostů, po kterém šel sám z boku na brankáře a celou akci zakončil nechytatelnou dělovkou, čímž nás poslal do dvoubrankového vedení. Radim se však nevzdala a nadále se snažila hrát aktivně. V pětasedmdesáté minutě byla dokonce blízko snížení, když se po standardní situaci málem podařilo tečovat míč Havránkovi. Na druhé straně jsme již standardní situaci využili, když Kozel na přední tyči prodloužil chytře rozehraný rohový kop na Dostála, který jen nastavil placírku – tři nula pro nás. Těsně před závěrečným hvizdem ještě postupoval na hostujícího gólmana zcela sám střídající Mochari, ale střela mezi nohy se mu nepovedla, a utkání tak skončilo naším vítězstvím 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Veledůležité body zůstali doma, za což jsme samozřejmě rádi, máme však stále na čem pracovat. Příští týden nás čeká derby v Býchorech, proti kterým jsme v posledních letech hráli pouze přáteláky se střídavými úspěchy a neúspěchy, tak jsem zvědav, jak to bude vypadat tentokrát. Pochválit musím sudího Sedláčka, který zvládl utkání naprosto s přehledem.


Sestavy


SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , P. Myška [-] - D. Horák [-] (84. R. Mochari [-] ) , O. Šíma [-] (62. T. Sixta [-] ) , P. Kozel [-] , L. Chvojka [-] (80. D. Chvojka [-] ) , O. Beneš [-] (82. O. Černý [-] ) - M. Věříš [-] , A. Dostál [-] (88. V. Šanc [-] ) , L. Neruda [-]

TJ Viktoria Radim
F. Mašín [-] - O. Doležal [-] (80. A. Pohl [-] ) , T. Urban [-] , J. Mašín [-] (46. D. Chramosta [-] ) , L. Kuchař [-] , L. Homolka [-] , R. Havránek [-] , J. Hanuš [-] , L. Synek [-] (62. O. Petrák [-] ) , R. Procházka [-] (67. A. Trumpus [-] ) , D. Pěchouček [-]

ŽK: 42. M. Věříš - 13. D. Pěchouček , 61. O. Doležal . ČK: 40. L. Kuchař .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), POKORNÝ Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Hervert
Tip experta: výhra domácích

Krakovany doma nedávají lacino, proti nováčkovi 8. ligy věřím, že využijí svého domácího prostředí a zvítězí.

Jonathan Mensatoris

Expert: Michal Hervert
Tip experta: výhra domácích

Krakovany doma nedávají lacino, proti nováčkovi 8. ligy věřím, že využijí svého domácího prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích