2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nučice doma vítězně! Rozhodla Šulcova standardka


Branky


17

Vyrovnané utkání nabídl souboj domácích Nučic s hostujícími Krakovany. Zatímco domácí zdobí standardní situace, hosté si libují v kombinační hře a rychlých útočných akcích. První poločas branku nenabídl, ale ten druhý přinesl hned dva gólové okamžiky, oba ze standardek, nejprve si Nučický Beckham Šulc krásně poradil s přímým volným kopem a pak posadil centr z rohu na hlavu Jelínka, který upravil skóre na finálníc 2:0 pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboje

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny hostujícího beka Ondry Černého.

 

 

K prvnímu venkovnímu a zároveň poslednímu nedělnímu utkání jsme vyjeli na neoblíbený výlet do Nučic. Před utkáním jsme byli pozitivně naladěni a věřili jsme v plný bodový zisk. Začátek utkání tomu také nasvědčoval. Domácím se sice podařilo vnutit nám svou hru založenou na dlouhých balónech, takže míč byl více ve vzduchu než na zemi, ale přesto jsme se měli jednoznačně ujmout vedení. Hrozili jsme hlavně po rohových kopech, kdy jsme po závarech mohli vstřelit minimálně tři góly, ale domácí s vypětím všech sil a za pomoci tyče všechno přežili.

 

Ve dvaadvacáté minutě jsme měli zahrávat pokutový kop po jasném faulu, který viděl i rozhodčí, ale k překvapení všech přítomných zákrok nepochopitelně vytáhl před vápno. Do poločasu šel ještě z úhlu sám na brankáře Horák, ale musel složitě zpracovávat dlouhý balón, čehož využil domácí gólman Pečenka, kterému se podařilo proti střele zblízka zakročit. Jelikož se domácí za celý první poločas víceméně k ničemu nedostali, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0

Šulc hrdinou

Do druhého poločasu jsme šli s jasným plánem: dát míč na zem, vstřelit pár branek a jet vesele domů. První část plánu se ještě jakž takž dařila, bohužel však minula účinkem, protože jsme si na soupeřově polovině za celý poločas nevytvořili prakticky nic. Naší nemohoucnosti využili domácí, kteří se v šestasedmdesáté minutě poprvé ve druhé půli dostali na naši polovinu, kde vybojovali standardku z ostrého úhlu. K rozehrání se postavil tradičně domácí stoper Šulc, který místo centru poslal míč rovnou na bránu a se štěstím rozzářil domácí fanoušky – jedna nula pro domácí.

 

Než jsme se stačili vzchopit k závěrečnému náporu, bylo vymalováno, když se snad po prvním rohu ve druhé půli za domácí prosadil Jelínek – dva nula pro domácí. Závěr utkání již domácí rozkouskovali a výsledek si zkušeně pohlídali. My si tak na první body musíme ještě počkat.



Ohlasy k zápasu



SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Zápas jak z hororu – místo tří bodů máme nulu a zkaženou náladu. Zlom nastal už v prvním poločase, kdy jsme nevyužili své šance. Ve druhém poločase se sice hrálo více po zemi, ale paradoxně jsme si žádné šance nevypracovali. Domácím se nakonec podařilo z ničeho vstřelit dva góly a mohou tak slavit. Nám nezbývá nic jiného než na tento zápas zapomenout, začít pořádně makat a vybojovat body za týden doma proti nováčkovi z Radimi.

Sestavy


TJ Nučice
J. Pečenka [-] - J. Hervert [-] (39. M. Jícha [-] ) , J. Hampl [-] , D. Kočí [-] , J. Novák [-] , J. Jelínek [-] , P. Zápotocký [-] , L. Kulhavý [-] , P. Nevšímal [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Myška [-] , O. Černý [-] (46. L. Neruda [-] ) , M. Kutil [-] - O. Šíma [-] , D. Horák [-] (73. P. Strejcius [-] ) , O. Beneš [-] , L. Chvojka [-] , P. Kozel [-] (75. D. Chvojka [-] ) - M. Věříš [-] , A. Dostál [-]

ŽK: 64. D. Kočí , 65. P. Nevšímal - 22. P. Kozel , 57. A. Dostál , 77. D. Chvojka , 86. P. Myška .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Hron Karel - HOUDEK Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Stanislav Huleš
Tip experta: výhra domácích

Nučice doma nezaváhají.

Jonathan Mensatoris

Expert: Stanislav Huleš
Tip experta: výhra domácích

Nučice doma nezaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza