Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek! Tuchoraz doma porazila Radim


Branky


18

Ačkoliv se může zdát výsledek jednoznačný, zápas tak jednoznačný nebyl. První poločas nabídl pouze jeden gól, zatímco v tom druhém padlo hned pět branek. Domácí tým trenéra Ligy dokázal být produktivnější než hosté z Radimi. Bylo k vidění několik pěkných branek a zajímavých situací. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna

Vhled do utkání nám nabídne reportáž z klubového facebooku hostující Radimi 

 

 

Hned zkraje utkání přišla špatná zpráva pro Radim, když musel střídat pro zranění Lukáš Kubička. Bohužel se po vyšetření ukázalo, že se jednalo o zlomenou klíční kost a pro Lukáše to znamená konec podzimu dříve než vůbec začal. Tímto mu přejeme za celý tým brzké uzdravení. První poločas byl vyrovnaný. Možná si troufnu napsat, že i Radim byla malinko lepší, ale chyběla ji lepší finální fáze, kdy spousta nadějných šancí končilo buď slabým zakončením nebo nepřesnou přihrávkou. I domácí Tuchoraz měla šance, ale také se ji nedařilo je proměnit. Když už to vypadalo na poločasovou bezbrankovou remízu, dala domácí Tuchoraz gól. Bohužel tomu všemu předcházel třímetrový ofsajd ve kterém byl domácí hráč. Ten využil svého postavení a běžel sám na bránu. Byl těsně před vápnem faulován. Rozhodčí zřejmě vědom si ofsajdu dal radimskému hráči v uvozovkách jen žlutou, protože jinak to byla jasná červená. Přímý kop ještě zvládl Ivo Procházka vyrazit, ale na následnou dorážku už nedosáhl - 0:1.

Branky

Druhý poločas už tak dobrý z radimské strany nebyl. Radim začala kazit jednoduché přihrávky z čehož pramenily brejky hostů. Šancí měla Tuchoraz hodně, ale Ivo Procházka v bráně byl vždy připraven a držel šance Radimi na body v utkání. Vyrovnat mohli postupně Lukáš Homolka, David Pěchouček nebo Standa Mytrovka, ale jejich zakončení chyběla buď razance nebo přesnost. A tak udeřili domácí. Další z mnoha brejků vedl domácí Šermauer a sám tváři v tvář nedal Procházkovi obstřelem na zadní tyč šanci - 0:2. Jenže v 80. minutě vykřesal naději aktivní Honza Mašín, který si naskočil na rohový kop a bylo to zase jen o gól - 1:2. Bohužel Radim ve snaze za vyrovnáním otevřela obranu natolik, že v rozmezí šesti minut inkasovala hned třikrát. K vidění byly brejky 4 na 1, 3 na 2 nebo dokonce dvakrát 2 na nikoho, kdy zbyl vzadu jen brankář.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: První zápasy sezóny bývají velmi těžké a ani dnes tomu nebylo jinak. Nováček soutěže překvapil a často nás trápil. Dnes jsme nehráli absolutně to, co jsem očekával. Dovolené dojíždějí a nejsme z dále kompletní. Co nás asi bude bolet nejvíc, že se nám hned v prvním zápase zranil David Černý. Děkujeme za podporu od fanoušků, opět nás dovedli k vítězství.




Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - V. Vopařil [-] , A. Vosecký [-] (88. D. Jurka [-] ) , M. Šermauer [-] , M. Vostrovský [-] (80. J. Matoušek [-] ) , D. Borovička [-] , A. Jochlík [-] , D. Černý [-] (13. V. Fuchs [-] ) , A. Kliment [-] , J. Flieger [-] , M. Hozman [-]

TJ Viktoria Radim
I. Procházka [-] - O. Petrák [-] (46. T. Urban [-] ) , L. Kuchař [-] (62. J. Mašín [-] ) , L. Kubička [-] (22. M. Ružinský [-] ) , L. Homolka [-] , R. Havránek [-] , J. Hanuš [-] , L. Synek [-] , R. Procházka [-] (62. J. Čábelka [-] ) , D. Pěchouček [-] (80. A. Pohl [-] ) , S. Mytrovka [-]

ŽK: 15. I. Procházka , 39. D. Pěchouček .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Hron Karel - ŠIMŮNEK David (N), PROCHÁZKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Ligova parta doma získá všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích