Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

12:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Štítary doma začaly kanonádou! Samuel Uman se trefil pětkrát


Branky


18

Vedro jako na rovníku, góly a pláč pro fanoušky defenzivního fotbalu – to bylo utkání domácích Štítar s hostujícími Nučicemi. Oba týmy si museli poradit bez zraněných opor. První poločas nabídl pouze dvě branky, zatímco ten druhý hned deset. Zaskvěl se především Samuel Uman, který se trefil pětkrát. Jak se zápas, vítězný pro domácí, vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náběh na Csaplárovu past

První poločas nabídl počasí spíše na letní koupačku, než na fyzicky náročné sporty na přímém slunečním svitu. Každý sprint přes celé hřiště by se dal přirovnat k cestě dvou hobbitů ze známé Tolkienovy trilogie – strastiplná cesta, na jejímž konci jste kromě žáru zažili v tom nejlepším případě i elektrizující pocit ze vstřelené branky či povedené situace. Mluvíme-li o gólech, tak ty padly v prvním dějství dva – nejprve roztáhl gólovou oponu domácí střelec Samuel Uman, známý též jako Samko. Druhým střelcem byl urostlý mladík Adam Machurka. Více branek již v prvním dějství nepadlo a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

 

 

Csaplárova past?

Na úvod druhého dějství nabídnu malé faktické okénko. Oba týmy se musely obejít bez klíčových hráčů. Domácím chybí zraněný stoper Jedlička, zatímco hosté musí stále hrát bez zraněného kapitána a dispečera Matěje Chromého. 

 

Ale zpět k fotbalu. Druhý poločas byl tak gólový, že rozhodčí Pikner popsal zápisník více než páťák při hře město-moře-kuře-stavení. Domácí nasázeli postupně deset branek a výsledek zaokrouhlili na strašidelných 12:0. Hostujícímu týmu Nučic nelze upřít snaha, ale nejen, že se jim lepila smůla na paty, domácím naopak šlo vše, co se dalo. Adam Machurka nebyl jediný, kdo zkompletoval hattrick, dalším byl i kapitán Miškovský či dokonce čtyřgólový Sam Uman. Pro domácího lodivoda Stacha bylo klíčové i to, že se dvakrát trefila letní posila z Býchor Lukáš Lev. 

 

Člověk by čekal, že po takhle dominantním výkonu domácím nezbudou síly na konzistentní výkon v restauračních zařízeních, opak byl však pravdou – výjimečná fyzická připravenost se ukázala i při taktickém rozboru zápasu v pozdních večerních hodinách pod dohledem pouličních lamp.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: K utkání jsme nastupovali s velkou pokorou. Jednak jsme Nučice pod mým vedením nikdy neporazili a druhak jsme byli oslabení o tři zraněné hráče. Od začátku jsme ale hráli s velkou chutí a dá se říct, že jsme v utkání dominovali. V prvním poločase jsme ještě svoje šance zahazovali, ale ve druhém dějství už jsme byli velmi produktivní. Kluky chválím za kvalitní výkon a doufám, že se v týdnu dobře připravíme na dalšího soupeře.

TJ Nučice
Hrající trenér Tomáš Krutský: V horkém počasí jsme odehráli velmi nepovedené utkání s hrůzostrašným výsledkem. Domácí Štítary hrály moderní kombinační fotbal s vysokým a důrazným presinkem, který nám dělal velké problémy. Udělali jsme mnoho chyb, které soupeř nemilosrdně trestal.

Sestavy


Štítarský SK
P. Hons [-] - B. Uman [-] (56. F. Jonáš [-] ) , A. Machurka [-] , S. Uman [-] , O. Nejman [-] , L. Lev [-] , J. Miškovský [-] , M. Kršňák [-] (56. S. Huleš [-] ) , D. Pych [-] , F. Hoření [-] (60. M. Jandák [-] ) , K. Machurka [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Hervert [-] (46. F. Kubalík [-] ) , J. Hampl [-] , J. Novák [-] , L. Kulhavý [-] , P. Bradáč [-] (61. P. Ondřej [-] ) , D. Kočí [-] , J. Jelínek [-] , K. Hurtík [-] , P. Zápotocký [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 32. P. Bradáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIKNER Roman - POLÁK Jakub (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Mladý tým přejede zkušený.

Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Mladý tým přejede zkušený.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza