Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Plaňany vezou tři body z Krakovan! Klucska se trefil dvakrát


Branky


18

Za žhavého sobotního odpoledne se odehrál duel domácích Krakovan s Plaňany. Kádr hostujícího týmu se od minulé krajské sezony příliš nezměnil, což se dalo říci i o domácích. Kvalita na obou stranách byla zřejmá. Zatímco první poločas skončil remízou, v tom druhém již hosté dokázali svého soka přetlačit, domácí o něco hůře zvládali šilené vedro, které panoval, ačkoliv v prvním poločase hráli velice dobře. Zaujal především hostující Klucska, který se postaral o dva gólové příspěvky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance za šancí

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny domácího beka Ondry Černého.

 

 

Po dlouhé době opět začala mistrovská utkání a my měli možnost novou sezónu zahájit na domácí půdě proti spadnuvším Plaňanům, které se netají nejvyššími ambicemi, proto jsme také očekávali náročné utkání, ve kterém jsme si však věřili. Prví poločas se nesl v duchu zahazování tutových šancí, a to jak na jedné, ale i na druhé straně. Naše šance zůstávali neproměněny hlavně díky naší nemohoucnosti, kdy jsme nebyli schopni vstřelit branku pomalu ani z brankové čáry, na druhé straně likvidoval pokusy soupeře výborný Špinka. Na gól jsme si tak museli počkat až do jednadvacáté minuty, kdy Kozel parádním pasem vyslal do křídla Sixtu, který po krásném obloučku pádil po straně zcela sám, svým centrem následně krásně našel právě Kozla, který celou akci rozjel a následně pokračoval v náběhu, aby ji i gólově zakončil, jedna nula pro nás. 

 

 

Bohužel o tři minuty později bylo vyrovnáno, a to, když standardku ze strany poslal do vápna Sapezhko, míč nikým netečovaný skočil ve vápně tak nešťastně, že nakonec zapadl do pravého horního rohu naší brány, jedna jedna. V sedmatřicáté minutě si nesnesitelné vedro vybralo svou daň, a to když najednou padl na trávník Lukáš Chvojka, kterému se zamotala hlava a nemohl pořádně dýchat, nakonec byl na nosítkách odnesen do stínu, kde se mu udělalo lépe a měl by být snad v pořádku. Po této nešťastné události se již nic podstatného nestalo a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

 

Zlepšení hostů a náš úpadek

Ve druhém poločase se hosté výrazně zlepšili, a to hlavně směrem dozadu, kdy nás již do šancí víceméně nepouštěli, naopak směrem dopředu byly minimálně stejně nebezpeční jako v prvním poločase. Již ve dvaapadesáté minutě se jim podařilo otočit vývoj utkání, a to když hostující hráč udržel míc v souboji s dvěma našimi hráči, po následné krásné kombinaci a náběhu se gólově prosadil Klucska, dva jedna pro hosty. Následovala naše bezzubá snaha o vyrovnání utkání, bohužel se nám moc nedařilo, a tak hosté v šestasedmdesáté minutě opět udeřili, a to když se po dlouhém nákopu k balónu prodral opět Klucska, který si věděl rady, tři jedna pro hosty. Následně si hosté zbytek utkání již zkušeně pohlídali a v nastavení po rohovém kopu nehlídaným Motrunichem dokonce ještě uděřili a stanovili tak konečný stav jedna čtyři z našeho pohledu.

 

 

Sestřih naleznete zde: https://app.veo.co/matches/20240824-match-24-8-2024-02485a76/?highlight=1e5d2def-1d4a-45ca-afc9-27e31b925423&scroll=MT 



Ohlasy k zápasu


SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Bohužel dnes bez bodu, rozhodujícím okamžikem bude asi nevyužití šancí v prvním poločase a obdržený smolný gól. V druhém poločase se hosté zlepšili a my jsme asi i trochu fyzicky odešli a již jsme tahali za kratší konec, takže hosté nakonec asi zaslouženě vyhráli. Příští týden nás čeká náš neoblíbený výlet do dalekých Nučic, tak si snad zlepšíme reputaci. Na závěr bych chtěl pochválit sudího Sedláčka, který utkání odřídil naprosto přesně a v klidu.

TJ Sokol Plaňany
Trenér Tomáš Freund: Příprava splnila cíle a i v tomto úmorném teple jsme fyzicky vydrželi a tím Krakovany druhou půli přehráli. Do zápasu jsme vstupovali s tím, že Krakovany, pokud nebudeme hrát to, co chceme, budou hodně nepříjemný a to se nám celou první půli nedařilo. Kluci naplnili to, co měli, ale i přesto, když jsme měli 4 šance, tak na tabuli svítila jen 15. minuta. Bohužel naše neproměněné šance potrestali Krakovany a po krásném centru to Kozel krásné uklidil do branky. Naštěstí pro nás jsme brzy náhodným gólem vyrovnali a do šaten se šlo za stavu 1:1 v kabině jsme si vyříkali to, co se nám nedaří a co chci, aby kluci zlepšili a nebojím se říct, že druhý poločas jsme už Krakovany k ničemu nepustili. Zápas v poklidu odpískal pan Sedláček.



Sestavy


SK Krakovany
J. Špinka [-] (77. Z. Douděra [-] ) - O. Černý [-] (88. V. Šanc [-] ) , M. Kutil [-] - O. Beneš [-] (73. M. Věříš [-] ) , D. Horák [-] , P. Strejcius [-] , P. Kozel [-] , L. Chvojka [-] (37. L. Neruda [-] ) , O. Šíma [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] (77. V. Novotný [-] )

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - R. Hovorka [-] (83. J. Nedvědil [-] ) , T. Vlasák [-] , Y. Nevdashov [-] , P. Lipnický [-] , P. Siruček [-] , J. Klucska [-] , R. Metlushko [-] (73. S. Yakhnov [-] ) , S. Sapezhko [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

ŽK: 63. P. Kozel - 18. D. Konůpek , 55. J. Klucska .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Krakovany naváží na dobrou formu ze závěru uplynulé sezóny.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích