1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vítkov i v deseti porazil Štáblovice


Branky


20

Vítkov hrál 75. minut o deseti, přesto dokázal porazit Štáblovice o jednu branku. Rozhodující branka utkání padla čtvrt hodinu před koncem po krásné kombinační akci a nechytatelné střele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vítkov doma hostil mužstvo ze Štáblovic. Do první dobré možnosti se dostala domácí ekipa už v šesté minutě, když se Jakub Dohnálek objevil sám před gólmanem Toporčákem, kterého trefil pouze do rukavic. Ve 14. minutě po chybě domácího kapitána Mikulenky se zmocnil míče Sedláček, který se řítil na bránu domácích. V poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu Černín, který Sedláčka fauloval. Rozhodčí se nerozmýšlel a za zmaření zjevné příležitosti poslal Černína předčasně pod sprchy. Štáblovice se asi přesilovky zalekly. Nešly ji přihrávky, míče hráčům odskakovaly. Jedinou větší šanci prvního poločasu od hostů měl Radek, ale minul jen domácí tyčku. Domácí se taky dostali do zakončení, ale Jakub Dohnálek obstřelil brankáře Toporčáka i s brankou. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Vítkov rozhodl

Ve druhé části se snažili být hosté aktivnější. Do první vážnější příležitosti se ale dostal domácí Ondřej, který přestřelil branku. Pak hosté zazdili tři dobré tutovky. Nejdříve po rohu Radek hlavičkoval těsně mimo bránu. Pak šli Radek s Veřmiřovským na jediného obránce, a první jemnovaný po nahrávce druhého netrefil prádznou bránu. Posledni velkou šanci měl Mecner, který při sólu přeloboval gólmana Soukupa i s brankou. Čtvrt hodinu před koncem přišel rozhodující okamžik zápasu, když na začátku akce stál Jakub Dohnálek, který míč posunul ke Krásovi, jenž ho dále nahrál Ondřejovi, který z šestnácti metrů krásně obstřelil brankáře Toporčáka – 1:0. Hosté pak začali hrát pouze na tři obránce, ale k větší gólovce to nevedlo. Obětavý domácí si už těsnou výhru dokázali udržet.

 

Vítkov v příštím kole jede do Bohuslavic. Štáblovice budou doma hostit Kozmice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Milan Mikulenka (kapitán a hrající trenér): Kluci celý zápas odmakali. Po první šanci jsme bohužel po mé chybě, kdy jsem ztratil balón museli hrát přibližně 75 minut o jednoho hráče v poli míň. Přesto musím říci, že v prvním poločase jsme hráli hodně dobře. Na začátku druhého poločasu jsme měli šanci, pak ale začal hrát soupeř, který nevyužil tři vyložené šance. Čtvrt hodinu před koncem se nám podařila rychlá akce, ze které jsme vsítili rozhodující branku. Pak už jsme dokázali výsledek ubránit a chtěl bych pochválit všechny hráče za to, že jsme zápas zvládli i v deseti.

SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Je to je fotbal, co se dá dělat. Dneska to bylo od začátku do konce špatný. My jsme hráli profesorský fotbal a domácí toho dokázali i v deseti využít. Začátek přitom nevypadal nejhůře. Pak ale soupeř dostal červenou kartu a nám proti deseti vůbec nešly přihrávky. Oni se zatáhli a čekali na brejky. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější, měli jsme tři šance, které jsme nevyužili a soupeř nás pak z brejku potrestal. My jsme pak hru přeskupili, ale gólový efekt to nemělo. Jedeme dál, zající se počítají až po honu. Domácí dneska šli za výhrou více.



Sestavy


TJ Vítkov
V. Soukup [-] - T. Kristián [-] , L. Lamatschek [-] (46. Š. Hučík [-] ) , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (81. V. Sychra [-] ) , M. Chudík [-] (70. J. Hučík [-] ) , J. Mička [-] (81. M. Bek [-] ) , M. Mikulenka [-] , L. Černín [-] , A. Faldýn [-] (70. K. Krása [-] ) , P. Moravec [-]

SK Štáblovice
V. Toporčák [-] - J. Radek [-] , M. Sedláček [-] , L. Veřmiřovský [-] , D. Tesař [-] (83. D. Źakowski [-] ) , P. Kuzník [-] , J. Fruncek [-] (68. J. Mecner [-] ) , O. Minarčík [-] , D. Schrom [-] (83. M. Laovský [-] ) , P. Kozelek [-] , O. Panáček [-] (68. D. Fabík [-] )

ŽK: 85. P. Kuzník . ČK: 14. L. Černín .
Hráči zápasu: V. Ondřej , J. Dohnálek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KARTOUS Lukáš - ULRICH Josef, RYBOŇ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: David Řehulka
Tip experta: výhra hostů

Hosté budou letos možná největší favorit této soutěže a s přehledem to potvrdí i na hřišti ve Vítkově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů