Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:1
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Štáblovice porazily i třetí celek z prajzské za sebou


18

Štáblovice vedly po dvaceti minutách o dvě branky. Hosté do poločasu dokázali snížit. Druhý poločas už patřil domácím, který soupeři nasázeli pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o jednu branku

Štáblovice přivítaly na svém trávníku družstvo z Bohuslavic. Domácí začali jak z partesu a úvodní dvacetiminutovka byla zcela v jejich režii. V první šanci se po nahrávce Radka objevil Veřmiřovský, který nastřelil gólmana Wránu. Po sedmnácti minutách poslal Radek za obranu Laovského, který pokořil brankáře Wránu – 1:0. Hned za minutu Radek nahrál pod sebe a Sedláček trestal – 2:0. Po střela Fabíka se zatřáslo břevnem hostující brány. Domácí pak najednou vypadli z tempa a nechali hrát hosty. Ti poprvé vystrčili drápky po střele Tilleczka, která byla zblokovaná na roh. Pak znovu Tilleczek střílel nad bránu. Ve 32. minutě zakroutil Koval trestný kop přímo do brány - 2:1. Ve 37. minutě pak střela Kotzura skončila v náručí gólmana Toporčáka. V závěru poločasu ještě pronikl do vápna Veřmiřovský, ale z úhlu trefil jen břevno. 

Štáblovice výhru navýšily

Druhá půle už byla zcela v režii domácí družiny, která postupně navyšovala svůj náskok. Hned po přestávce zahráli hosté po střele Radka ruku a Veřmiřovský se z penalty nemýlil – 3:1. Hned za minutu vyslal Laovský mezi obránce míč na Veřmiřovského, který z úhlu propálil Wránu – 4:1. V 56. minutě viděl Sedláček periferně Radka, který pak přehodil nešťastného Wránu – 5:1. Po hodině hry narýsoval Radek kolmici pro Veřmiřovského, který zakončil kolem Wrány do sítě – 6:1. V 69. minutě po přihrávce Mecnera orazítkoval tyčku Kavan. V 73. minutě se k jediné střele ve druhé části dostaly Bohuslavice, ale Koval z přímého kopu mířil vedle. Čtvrt hodinu před koncem po nahrávce Źakowského upravil konečné skóre zápasu střelou k tyči všudy přítomný Radek – 7:1. V závěru pak ještě pumelice Schroma zacinkala na tyčku.

 

Štáblovice v příštím kole jedou do Těškovic. Bohuslavice budou hostit Kozmice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Dnes to bylo obdobné utkání, jako ve středu. I když jsem musel pozměnit sestavu, tak se nám podařil vstup do zápasu a do 20. minuty jsme vedli 2:0. Poté jsme úplně vypadli z rytmu, kazili jsme přihrávky, zbytečně nakopávali míče. Soupeř toho využil, a dokázal z přímého kopu snížit. Ve druhém poločase jsme přeskupili hru a to se nám vyplatilo, protože celý druhý poločas jsme pevně drželi otěže hry ve svých rukou a soupeři jsme přidali pět branek. Dneska jsem s výkonem spokojen, až na výpadek v prvním poločase.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): O vysoké prohře se vždy velmi špatně hovoří. Také se nám jako loni nevyhýbá silnější marodka. V prvním poločase jsme s domácími drželi krok, ale ve druhé části domácí o hodně zabrali a zaslouženě vyhráli.

Sestavy


SK Štáblovice
V. Toporčák [-] - L. Veřmiřovský [-] (65. D. Kavan [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Radek [-] , D. Źakowski [-] (75. R. Podolínský [-] ) , M. Laovský [-] (65. J. Mecner [-] ) , P. Kuzník [-] , D. Fabík [-] (82. O. Ruso [-] ) , T. Kříž [-] , O. Panáček [-] , D. Schrom [-]

SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - D. Kotzur [-] (46. D. Buhla [-] ) , J. Janoš [-] , J. Vitásek [-] (60. A. Ohřál [-] ) , O. Ječmínek [-] , J. Kozel [-] , T. Tilleczek [-] , V. Janoš [-] , J. Kanovský [-] , M. Koval [-] , I. Dominik [-] (82. V. Dospíšil [-] )

ŽK: 39. D. Kotzur , 47. V. Janoš , 49. J. Janoš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KARTOUS Lukáš - ADAMČÍK Petr, RYBOŇ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: remíza

Štáblovice si doma otevřely střelnici a jako jeden z favoritů na postup by si měly s Bohuslavicemi poradit. Přesto si myslím, že hosté dokáží domácí zaskočit.

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: remíza

Štáblovice si doma otevřely střelnici a jako jeden z favoritů na postup by si měly s Bohuslavicemi poradit. Přesto si myslím, že hosté dokáží domácí zaskočit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích