Stěbořice otočily i v deseti


Branky


20

Žimrovice se dostaly po půl hodině hry do vedení, pak navíc byl vyloučen před přestávkou domácí hráč. Paradoxně to domácí nakoplo, a ve druhém poločase skóre dvěma góly otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o jednu branku

Stěbořice ve šlágru kola přivítaly mužstvo ze Stěbořic. Začátek utkání patřil domácím. Do dobrých šancí se dostal Šimon. Pak měli dobré přiležitosti Prokša a Dietrich. Postupně ale začaly přebírat iniciaitivu Žimrovice. Ve 20. minutě se dostal k pěkné střele Fajkus a brankář Štěpán Kramný musel předvést robinzonádu a vyrazit míč s pomocí tyče do bezpečí. Po půl hodině hry dostaly Žimrovice do vedení, když dlouhý nákop Ondřeje Černého prodloužil hlavou za obranu Lukáš Škrobánek, kde se zmocnil míče Fajkus, který obešel dva protihráče a z nulového úhlu překvapil brankáře Štěpána Kramného – 0:1. Navýšit skóre pak mohl ve 39. minutě Jakub Černý, který svůj sólo nájezd neproměnil. Za pár okamžiků přišel klíčový okamžik zápasu, kdy byl nejdříve faulován Jakubem Černým Čavera. Prvně jmenovaný dostal žlutou kartu. Čavera však zbytečně oplácel, a jelikož už žlutou kartu měl, tak poté, co dostal další žlutou kartku, musel předčasně do sprchy. Zbatek poločasu se už jen dohrál.

Stěbořice skóre otočily

Do druhé části Stěbořice přeskupily řady. Žimrovice paradoxně přestaly hrát a běhat, asi si myslely, že to půjde samo, a vyklidly pole domácí družině. Stěbořice poprvé hosty vystrašily střelou Lebedy, kterou vytáhl zpod břevna Šehovič. Po hodině hry si na rohový kop Konečného naskočil nejvýše Prokša, který hlavou zavěsil a vyrovnal – 1:1. Další příležitost měl domácí Dietrich, který střílel vedle. V 75. minutě měl na kopačce hostující vedení Fajkus, ale nastřelil po výborném zákroku Štěpána Kramného jen domácí spojnici. Deset minut před koncem netrefil cílené zařízení domácí kapitán Martin Fiedler. Rozhodující okamžik poté přišel, šest minut před koncem zápasu, když Ondřej Fidler lišácky přehodil z velké vzdálenosti špatně vyběhnutého brankáře Šehoviče – 2:1. Žimrovice pak domácí trošku přitlačily. Do šance se dostali Lukáš Škrobánek a Ondřej, ale tak dlouho si dávali přesnost, že nakonec střela Ondřeje nemohla Štěpána Kramného ohrozit. Stěbořice pak už po heroickém výkonu výhru dokázaly ubránit.

 

Stěbořice v dalším kole jedou do Hlavnice. Žimrovice budou hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Pro náš tým je to hodně cenná výhra. Začali jsme dobře, měli jsme převahu a dvě šance jsme neproměnili. Pak jsme soupeři darovali gól chybou, a dostali zbytečně červenou kartu. Ve druhém poločase jsme přeskupili své řady, a začali jsme výborně. Po hodině hry jsme skóre vyrovnali a pak jsme v závěru zápasu chytrou brankou zápas otočili. Dnes bych chtěl za výkon pochválit celý manšaft.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): První poločas byl z naší strany dobrý, až na jeho úvod, kdy nás domácí zatlačili a my jsme přežili dvě jejich tutovky. Pak jsme měli zápas pod kontrolou, dostali jsme se do vedení a před koncem poločasu jsme navíc dostali možnost hrát přesilovku. Druhý poločas se nám vůbec nepovedl, přestali jsme běhat a i v deseti nás Stěbořice zatlačily. Asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Domácí vyhráli za druhý poločas zcela zaslouženě.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRETSCH Adam - JAMNICKÝ Libor, LUKAČOVIČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Řehulka
Tip experta: remíza

Domácí budou chtít odčinit prohru z Těškovic, ale proti sobě budou mít těžkého soupeře, se kterým se rozejdou dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde očekávám vyrovnaný zápas, zkusím remizu

Tip: výhra domácích