Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Březová vyloupila Hlavnici


Branky


14

V prvním poločase se ujala Březová dvoubrankového vedení. Ve druhé části se hostům podařilo ještě náskok navýšit. Hlavnici se podařilo už jen dvěma zásahy skóre korigovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Hlavnice ve svém prvním premiérovém domácím zápase hostila mužstvo z Březové. Co se týká držení míče, tak v zápase měla navrch domácí družina z Hlavnice. I šancí měla více. Březová byla ale produktivnější. Vše začal šancí domácí Liška, který ale neměl svůj střelcký den. Po něm špatně zamířil Lodňánek. Hostující Březová zaskočila domácí družinu po třinácti minutách, když Křenek gólově oslovil na zadní tyči Řehulku, který nezaváhal – 0:1. Hlavnice pak nadále pokračovala v pálení šancí duem Liška a Lodňánake. Březová se zase dostávala do dobrých pozic, které ale nedotáhli do zdárného konce Slípek, Pecka a Řehulka. V závěru poločasu zahrával hostující kapitán Šustek rohový kop a Filip Stošek poslal míč do protipohybu brankáře Steinera – 0:2.

Březová skóre navýšila, Hlavnice jen snížila

I ve druhém poločase domácí družina zahazovala slibné příležitosti. Liška hlavičkoval nad, poté napálil brankáře Lukáše Stoška. Lodňánek šel sám a dával vedle. Neprosadil se ani Ochrana.  V 68. minutě se po levé straně protáhl Buda, a jeho centr na zadní tyči poslal hlavou nechytatelně do brány Řehulka – 0:3. Hlavnice, ale nehodila flintu do žita a zápas dvěma góly ještě dokázala zdramatizovat. V 72. minutě poslal centr Ondřeje Haase do hostující sítě nohou Lodňánek – 1:3. Pět minut před koncem se v závaru v šestnáctce nejlépe zorientoval Ondřej Haas a z otočky zavěsil – 2:3. Navíc se už domácí nezmohli a hosté si stejně jako na jaře odvezli domů tři body.

 

Březová v příštím kole bude hostit Brumovice. Hlavnice pojede do Komárova.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Řekl bych, že jsme po celý zápas byli lepší na míči. V prvním poločase jsme hosty pustili dvakrát do zakončení a oni z toho dali dvě branky. Naopak my jsme své šance neproměnili. Stejný obrázek byl i ve druhém poločase. Góly jsme začali dávat až za stavu 0:3, bohužel jsme dali jen dvě branky. Jsem rád, že jsme zápas za nepříznivého stavu nezabalili.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Věřil jsem, že bychom tady mohli vyhrát a ono to vyšlo. Měli jsme asi pět až šest gólovek a z toho jsme tři proměnili. O tři branky jsme vedli, domácí ale snížili a my jsme to pak lehce se štěstím ubránili. Musím sportovně uznat, že domácí drželi více balón, ale fotbal se hraje na góly a těch jsme dali více.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Jaksch [-] , J. Steyer [-] , Š. Šťastnik [-] , M. Kašpárek [-] , Z. Vrána [-] (60. Š. Nádeníček [-] ) , O. Haas [-] , D. Liška [-] , L. Lodňánek [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-]

TJ Vítěz Březová
L. Stošek [-] - D. Řehulka [-] , J. Urbánek [-] , M. Šustek [-] , T. Pecka [-] (75. J. Sommer [-] ) , V. Slípek [-] (65. Š. Urbánek [-] ) , F. Stošek [-] , T. Křenek [-] , P. Cihlář [-] , Š. Buda [-] , J. Kostera [-]

Hráči zápasu: O. Haas - F. Stošek , L. Stošek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, SCHAFFARTZIK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zde nevím, proto dávám domácí tým.

Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: remíza

Tenhle zápas vůbec nedokážu tipnout jak dopadne, myslím, že ale Březová bude chtít napravit porážku s námi (Žimrovice) a v Hlavnici aspoň remízu ukope. Proto asi remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů