Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:3
(5:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Doma drží Rudice neporazitelnost a s Ráječkem si zastřílela


Branky


12

Do zápasu vstupovali dva favorité na přední příčky. Oběma týmům scházel nejdůležitější článek týmu, brankář. Ofenzivně i defenzivně si vedli lépe domácí a již v poločase bylo o výsledku jasno. Domácí se tak dostali na dělené prnví místo společně s dalšími dvěma týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly nabídl domácím brankář Štafa

Oba týmy věděly, že tento zápas bude jeden z nejdůležitejších v celém ročníku. V netradičním sobotním dopoledne přivítala Rudice lídra z Ráječka a toto klání nalákalo nemalý počet fanoušků. Kdo vstoupil do zápasu lépe, byli jednoznačně domácí. Ti se v 11. minutě po střele ex-ráječkovského Štěpánka dostali do vedení. To se rozrostlo o další dvě branky hned o 2 minuty později. Po dvou slepených brankách Jakuba Fedry se domácí pyšnili tříbrankovým vedením. Své slabší chvíle si vybral hostující brankář Štafa, který nejen že byl důležitým článkem u druhého gólu Fedry, tak i střela Radka Dovrtěla mu doslova projela mezi prsty a skončila v síti. A smůla pokračovala dál, po chybné rozehrávce brankáře zakončoval domácí Černý do prázdné branky. Do poločasu se podařilo hostím snížit, kdy se z bezprostřední blízkosti prosadil Roman Nečas a zmírnil náskok domácích.

Hosté se snažili, ale bylo to málo

Do druhého poločasu přišla změna v brance hostí. Štafa se přesunul na hrot a do branky se postavil Neděla, který odchytal většinu loňské jarní části. A s tím přišla i pasáž, kdy byli hosté lepším mužstvem. Z toho vyplynulo i další snížení, kdy se hlavou prosadil právě Štafa a domácí se měli proč strachovat. I přes tlak hostujícího celku nakonec přišlo definitivní osvobození pro domácí. Filip Štěpánek zůstal sám na zadní tyči a tečovaný centr mu doskákal až k jeho pravé noze a v pohodě uklidil míč z půl metru do sítě. I přes další branku Štafy se hosté nezmohli na nic víc a poslední tečku dal za utkáním Jakub Fedra, který dokončil v 86. minutě hattrick. Oba týmy tak prozatím stojí na 15 bodech.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudice
Filip Štěpánek (hráč): Na Ráječko B jsme si věřili, i přesto, že v rámci 8. ligy doposud neprohráli. Sebevědomí nám dodala především nedávná výhra 4:0 nad tímto soupeřem v rámci poháru. Po delší době, jsme konečně do zápasu dobře vstoupili. Soupeře jsme se snažili napadat, což mu dělalo problémy. V napadání byl úspěšný hlavně Kuba Fedra, který předvedl fantastický výkon a byl rozhodně mužem zápasu. Vést v 42. minutě nad vedoucím týmem soutěže 5:0 asi nikdo neočekával, ale moc dobře jsme věděli, že není rozhodnuto. Jak už to tak často máme, tak se nám v 2. půlce výborný výkon z 1. poločasu nepodařilo napodobit a naše hra spadla do průměru. S výsledkem 7:3 musíme být samozřejmě spokojeni, ale výkon v 2. poločasu ukazuje, že máme pořád na čem pracovat. Celkově jsme ale předvedli výborný týmový výkon vyšperkovaný hatrickem Kuby Fedry. V příštím kole nás čekají Vysočany. Tento zápas určitě vnímáme jako nejdůležitější v sezóně a už se na něj těšíme.


Sestavy


TJ Rudice
R. Toncer [-] - T. Zouhar [-] , J. Buchta [-] (81. L. Sehnal [-] ) , L. Černý [-] , J. Pernica [-] , J. Fedra [-] , R. Dovrtěl [-] , F. Štěpánek [-] , J. Kunc [-] , O. Martinásek [-] , F. Urbánek [-] (45. M. Kuběna [-] )

SK Olympia Ráječko B
T. Štafa [-] - J. Sedlák [-] (86. M. Mikulášek [-] ) , M. Daněk [-] , V. Pavlík [-] (46. J. Souček [-] ) , P. Palacký [-] (77. J. Kolář [-] ) , L. Fojt [-] (71. A. Ševčík [-] ) , V. Bárta [-] , R. Nečas [-] (46. D. Koňařík [-] ) , J. Ťoupek [-] , M. Neděla [-] , J. Tenora [-]

ŽK: 49. R. Dovrtěl , 59. J. Pernica , 69. O. Martinásek , 76. T. Zouhar - 44. M. Daněk , 65. L. Fojt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - SEDLÁK David, PETRŽELA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Ťoupek
Tip experta: výhra hostů

Tak přece jen vyzkouším výhru hostí. Bez ztráty bodu bude pokračovat Ráječko i nadále.

Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Ťoupek
Tip experta: výhra hostů

Tak přece jen vyzkouším výhru hostí. Bez ztráty bodu bude pokračovat Ráječko i nadále.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích