1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lipůvka najíždí na vítěznou vlnu, poradila si i se Skalicí


Branky


9. J. Havlíček - 1. Š. Burgr (vl.) , 45. R. Bohatec , 50. R. Bohatec , 58. V. Kučera
17

Lipůvka do sezóny vstoupila vítězně a na svoji výhru navázala dalším dobrým výkonem. Především pak Robin Bohatec svými dalšími dvěma góly ukazuje, že se s ním musí počítat v souboji o krále střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli šťastnější hosté

Do zápasu vstupovala Lipvůka v novém rozestavení a utkání pro ně nemohlo začít lépe... Hned v úvodních vteřinách se po akci Nechvátala s Kučerou ocitl míč v domácí bráně po sraženém centru 1:0 pro ASK. V 9. minutě Skalice vyrovnala z pokutového kopu, který proměnil Havlíček. Hostující hráči byli aktivnější a určovali tempo hry. Do velkých šancí se dostávali útočníci Bohatec a Kučera, bohužel však jejich zakončení ztroskotaly na domácím brankáři Ševčíkovi. O pár minut skončila nádherná střela Šebka na tyči. Ve 45.minutě šli hosté opět do vedení, když si odražený míč po střele kapitána Pospíšila našel ve skvělé formě hrající Bohatec a přehodil domácího brankáře a poslal hosty do vedení 2:1. Takto i poločas skončil a oba týmy měli o co hrát.

Lipůvka potvrdila svoji roli

Druhý poločas začal opět pro hosty výborně. V 50. minutě Bohatec zvyšoval už na 3:1 a domácí mužstvo postupně odpadalo. V 58. minutě se po několika odražených balónech prosadil střelou z vápna Kučera a poslal Lipůvku defitivně za vítězstvím. A následoval festival promarněných akcí. Být lepší koncovky mohl zápas dopadnou klidně větším rozdílem ve prospěch hostujícího celku. Příští víkend Lipvůku doma čeká Bořitov a Skalice zajíždí do Lipovce.



Ohlasy k zápasu



ASK Lipůvka
Jan Hochman (brankář): Do zápasu jsme šli s tím, že nás rozhodně nečeká nic lehkého. Domácí od posledního zápasu ve Vysočanech udělali šest změn v základní sestavě, kde zejména vyčnívala jména Havlíček a Preč. Už v první minutě jsme šli do vedení, kdy po krásné akci přes kraj hřiště přišel prudký centra do vápna, který si domácí obránce srazil do své sítě. Domácí hrozili zejména dlouhými nákopy. Jeden takový skončil, jak po mém, tak i po podcenění stoperů penaltou. Ač jsem vystihl stranu střely, tak jsem byl prakticky bez šance, kdy střela z kopačky Havlíčka letěla přesně "za háčky". To bylo od domácích prakticky vše. S ostatními nákopy jsem si společně se stopery bez problémů poradil. Postupem času byla znát lepší fyzická připravenost našich hráčů. Nesmírně důležitý být gól Bohatce na 2:1 tzv. do šatny, který si našel odražený míč a přehodil brankáře. Druhý poločas se většinu času hrál na soupeřově polovině, kterému docházely zejména fyzické síly. Z ojedinělého útoku se proti mně tváří tvář objevil Havlíček, branku ovšem přestřelil. Poté jsme přidali další dvě branky, následně jsme prostřídali sestavu. I přesto jsme si vytvořili další brankové příležitosti, které ovšem domácí brankář zneškodnil a i přes čtyři inkasované branky odchytal dobré utkání. Dva zápasy, šest bodů - přesně tohle jsme chtěli. V sobotu nás ovšem čeká silný Bořitov, který bude toužit po prvních bodech, nutno říct, že těžší los na začátek sezóny mít ani nemohli. Pokusíme se jim sobotní dopoledne co nejvíce znepříjemnit.

Sestavy


Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - P. Ševčík [-] (70. J. Burgr [-] ) , M. Pokorný [-] (35. F. Konečný [-] ) , A. Preč [-] , J. Havlíček [-] , D. Fiala [-] , T. Křap [-] , T. Bílek [-] (61. T. Všianský [-] ) , T. Sekanina [-] , T. Černý [-] , Š. Burgr [-] (46. R. Sekanina [-] )

ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - V. Kučera [-] (66. R. Sedláček [-] ) , J. Šebek [-] , M. Nechvátal [-] (70. O. Novotný [-] ) , M. Fryčka [-] , J. Pospíšil [-] , V. Bábor [-] , R. Bohatec [-] (79. M. Čuhel [-] ) , J. Pospíšil [-] , T. Hochman [-] (46. V. Novotný [-] ) , J. Kovář [-] (46. K. Marek [-] )

ŽK: 12. T. Černý - 78. V. Bábor . ČK: 63. T. Černý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - NOVOTNÝ Vítek, KALA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Skalice se po debaklu v prvním kole zlepší, ale nebude to stačit na body

Tip experta: výhra hostů

Skalice se po debaklu v prvním kole zlepší, ale nebude to stačit na body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů