2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Napínavé utkání nakonec rozhodl dvěma brankami hostující Jamrich


Branky


17

Týmy, které loni skončily těsně za postupem se tentokrát potkali hned na začátek. Opatrné utkání z obou stran nakonec dopadlo lépe pro hostující Vysočany, které si upevnily první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stav byl po poločase vyrovnaný

Přestože proti sobě nastoupila mužstva, která v uplynulé sezóně obsadila 2. a 3. příčku v tabulce, nemělo střetnutí příliš vysokou úroveň. Většinu času se hrál opatrný fotbal a tak kromě branek si obě družstva moc možností nevypracovala. Skóre se mohlo měnit už ve 2. minutě. To Jamrich vysunul po pravé straně Koska, ten pronikl až do „šestnáctky“, jeho přihrávku po zemi srazil obránce k Petrželovi, ovšem Alešovu střelu zablokoval na poslední chvíli obránce. V dalších minutách se hrálo povětšinou ve středu hřiště. Až v 11. minutě dali o sobě vědět i domácí, když se po nenápadné akci dostal jejich hráč za naši obranu, ale při pokusu obstřelit našeho brankáře poslal míč vedle levé tyče. V 17. minutě jsme znovu zahrozili zásluhou Koska. Toho tentokrát vysunul Petržel, ale Tadeášovu střelu brankář nohou vyrazil. Ve 23. minutě to byl znovu Kosek, který po přihrávce Jamricha provětral obranu Bořitova, jenže jeho střela z úhlu napnula pouze boční síť. Ve 31. minutě se sice hráč soupeře dostal za naši obranu, ale Holásek mu míč včasným vyběhnutím sebral z nohy. Ve 33. minutě se diváci dočkali první branky. Při nenápadné akci vybojoval Kadlec rohový kop, který zahrával z pravé strany Jamrich. Jakub zakroutil centr do brány, gólman domácích se zachoval velmi netakticky, míč podběhl a zastavila ho až síť – 0:1. Jenže naši hráči vyklidili střed hřiště, domácí si vytvořili převahu a ještě do přestávky se jim povedlo vyrovnat. Nejprve ve 42. minutě přehazoval jejich hráč obloučkem našeho brankáře, ten ale výborným zákrokem vytáhl míč na roh. Jenže pro náš celek to nebylo dostatečné varování a hned v následující minutě se dostal ke střele z levé strany Müller, zakroutil střelu na zadní tyč, Holásek zareagoval pozdě a míč se od pravé tyče odrazil do sítě – 1:1.

Vítězství na svoji stranu strhnuli hosté

Do druhé půle vstoupilo naše družstvo parádně a rychle si vzalo vedení zpět. Hned ve 46. minutě poslal Jamrich přes obránce oblouček, na ten si naběhl Kovář, přehodil brankáře, míč sice skončil na pravé tyči, ale odražený míč vrátil Petr před bránu a Crhonek už měl snadnou úlohu dorazit míč ze dvou metrů do brány – 1:2. Už za minutu mohl soupeř srovnat stav utkání. Jeho hráč unikl po pravé straně a naštěstí pálil vedle levé tyče. Zatímco v prvním poločase mělo mírnou převahu naše mužstvo, po obrátce měli více ze hry domácí, i když o nějakém velkém tlaku nemůže být řeč. V 57. minutě zahrozil Bořitov. Po přihrávce z pravé strany se dostal do zakončení jeho hráč, ale bránu minul. Naše družstvo se snažilo hrozit z brejků, ale srážely je nepřesné přihrávky a tak blízko vstřelenému gólu byl až v 68. minutě. To se uvolnil na levé straně Crhonek, jeho přihrávku usměrnil na bránu Petržel, ale vyšlo z toho nedůrazné zakončení, a i když se gólman soupeře při zákroku zapotil, stihl zachytit míč těsně před brankovou čárou. V 81. minutě pronikal mezi obránci Kosek, byl podražen, k trestnému kopu z dvaadvaceti metrů se postavil Jamrich a provedl jej náramně, když zakroutil míč přes zeď a ten skončil u pravé tyče – 1:3. Dvougólový náskok se jevil nadějně, jenže nevydržel ani dvě minuty. Hned v 82. minutě domácí zaútočili, přihrávku zleva před naši bránu si našel Alexa a ze sedmi metrů prostřelil Holáska – 2:3. V nervózním závěru se Bořitov hnal za vyrovnáním, ale naši hráči si výsledek zkušeně pohlídali a do žádné větší šance soupeře nepustili. Připsali si tak tři body a po dvou kolech se drží na 1. místě tabulky.


REPORT: OBEC ŠOSŮVKA



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín (brankář): Z konečného výsledku utkání jsem zklamaný. Nemyslím si, že jsme si zasloužili prohrát. Samozřejmě, gratulace soupeři, ale objektivně by utkání slušela remíza. Vysocany věděli, co chtějí hrát, ale my jsme byli v obranné fázi dobře organizovaní a nepousteli soupeře do větších prilezitosti. Bohužel jsme inkasovali laciné branky a v konecnem dusledku nás to stálo bodový zisk. Na závěr chci poděkovat fanouškům za podporu, vážíme si ji, děkujeme.

Vysočany - Šošůvka
Z webu Obec Šošůvka: Poprvé v novém soutěžním ročníku zavítal náš celek mužů na hřiště soupeře a hned jej los poslal na horkou půdu do Bořitova. Našim hráčům se zápas vydařil a domů si vezou cenné vítězství po bojovném výkonu. Utkání bylo celkově vyrovnané, naši hráči měli přece jen víc šancí, a když tři dokázali proměnit, dosáhli na důležitou výhru.

Sestavy


TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - P. Müller [-] , D. Daška [-] , A. Bodeček [-] , J. Dovrtěl [-] , Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] , M. Málek [-] , V. Petrů [-] , V. Bodeček [-] , T. Nguntual [-]

Vysočany - Šošůvka
T. Holásek [-] - P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] (82. L. Němec [-] ) , J. Horáček [-] , T. Kosek [-] , V. Šíbl [-] (56. M. Vybíhal [-] ) , T. Crhonek [-] , Š. Hanák [-] , M. Srostlík [-] , M. Kadlec [-] , A. Petržel [-]

ŽK: 73. V. Bodeček - 63. T. Crhonek , 75. J. Jamrich , 75. M. Vybíhal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HEGER Jiří - MACHOUREK Dušan, WEINLICH Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Posílené Vysočany navážou na povedený první zápas a porazí i silný Bořitov v těsném utkání

Tip experta: výhra hostů

Posílené Vysočany navážou na povedený první zápas a porazí i silný Bořitov v těsném utkání

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů