Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

6:2
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO - Na úvod se Ráječku podařilo zdolat silný Bořitov rozdílem 4 branek


Branky


11

Slunečné nedělní odpoledne se neslo ve znamení slunce a kvalitního fotbalu. Oba týmy jsou pasovány za favority na umístění mezi nejlepšími a tempo hry bylo tomuto odpovídající. Dobrý fotbal z obou stran nakonec dopadl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráječko šlo do brzkého vedení

Začátek ukázal, že oba týmy chtějí bojovat o ty nejvyšší příčky. Tempo již od prvních minut bylo velice vysoké a první šance si tvořili domácí. Hned v 7. minutě zahrávali domácí rohový kop. Ťoupek poslal míč do vápna, kde nakonec míč vyplaval až k Lidmilovi, který míč přes skrumáž těl dokázal dostat až do sítě. I Bořitov dokázal hrozit, především dvojice Vorlický s Alexou ukazovala, že fotbal hrát rozhodně umí. Příležitosti si vytvářeli obě mužstva, tu největší měl v 20. minutě domácí kapitán Ťoupek, který zachytil rozehrávku brankáře Kubína, jenže zcela odkrytou branku z 20 metrů netrefil. Domácím se povedlo svoje vedení vylepšit ve 41. minutě. Akci rozjel nováček Filip Zavřel, k balónu se dostal další novic Tadeáš Cebák, který poslal centr na nikým nehlídaného Jakuba Tenoru, který zvýšil vedení na 2:0. Do poločasu se hostím však podařilo ztrátu lehce korigovat. Na samotném konci poločasu se prosadil Vorlický a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Ráječko si pohlídalo výsledek

Do druhého poločasu šli domácí s jednou změnou a to s Lukášem Záčkem na pravém křídle a hned to bylo znát. Ve 47. minutě zatáhl míč do vápna a nahrávkou pod sebe našel Michala Daňka, který vstřelil vítěznou branku. O 5 minut později bylo na straně domácích ještě veseleji, akce jak přes kopírák, na jejím konci byl tentokrát Tadeáš Cebák, který míč uklidil do sítě a zvýšil na 4:1. Hosté však přinesli rychlou odpověď. Akci přes pravou stranu nakonec doklepl do prázdné branky Štěpán Alexa. Ten mohl v zápětí přidat další branku, kdy po akrobatickém kopu skvěle zasáhl domácí brankář Včelař. Bylo to tak Ráječko a další branka. Přímý kop zahrával z rohu hřiště Ťoupek, jeho přízemní míč projel přes malé vápno až na nohu Vlastimila Bárty. Ten upravil na 5:2. Další rychlou akci rozjel po levé strané hostující Vorlický, jeho střela však skončila na břevnu. Poslední hřebíček zaklepl Michael Klepárník, který nahrávkou Nečase před prázdnou branku nepohrdl. Domácí tak rozjeli ročník 2024/25 vysokou výhrou nad jedním z favoritů.



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko B
Jakub Tenora (trenér a hráč): V prvním kole 8. ligy jsme doma přivítali jednoho z favoritů celé soutěže, Sokol Bořitov. Ještě před výkopem jsme minutou ticha uctili památku na našeho kamaráda, trenéra a člena VV Ráječka pana Petra Škvareniny. Začátek utkání se nám velmi vydařil, když jsme se po pěkné střele Patě Lidmily dostali brzy do vedení. První poločas jsme měli mírnou převahu nad soupeřem a navýšili ve 42. minutě náskok o 2 branky, bohužel do poločasu soupeř korigoval výsledek a do kabin se šlo za stavu 2:1. V poločase jsme si řekli co ve hře změníme abychom více dominovali a měli hru více pod kontrolou. Vstup do druhé půle se nám vydařil, kdy Michal Daněk střelou zpoza vápna navýšil náskok opět o 2 branky. Na druhé straně měl i soupeř tutovku, ale Adam v brance předvedl skvělý zákrok. Když v 54. minutě po krásné akci navýšil skóre Tadeáš Cebák, začali jsme být klidnější. Soupeř ještě upravil výsledek na 4:2 ale do konce zápasu se nám povedly dát ještě 2 branky a zápas skončil výsledkem 6:2. Dnes jsme odvedli skvělý týmový výkon a připsali si důležité 3 body proti silnému soupeři. Příští neděli zajíždíme do Doubravice.

TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín (brankář): Z výsledku utkání jsem zklamaný. Přijeli jsme na půdu velice těžkého soupeře, kdy už od začátku bylo tempo hry velmi vysoké a bylo to velmi náročné. Dostali jsme lekci z produktivity, kdy se nám nedařilo správně si přebírat hráče ve vápně a dostávali jsme z toho velmi laciné branky. Do vážnějších situací nás domácí moc nepouštěli, i když jsme si nějaké vytvořili tak se nám nedařili proměňovat.

Sestavy


SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - M. Daněk [-] (74. R. Nečas [-] ) , J. Sedlák [-] , V. Pavlík [-] (46. L. Žáček [-] ) , L. Fojt [-] (60. M. Klepárník [-] ) , V. Bárta [-] , T. Cebák [-] (81. T. Hübner [-] ) , J. Ťoupek [-] , J. Tenora [-] (60. M. Neděla [-] ) , P. Lidmila [-] , F. Zavřel [-]

TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - P. Petrák [-] , K. Modrák [-] (75. V. Měcháček [-] ) , Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] , V. Petrů [-] , V. Bodeček [-] , R. Nesvadba [-] (46. S. Krejsta [-] ) , J. Dovrtěl [-] , D. Daška [-] , V. Bohatec [-]

ŽK: 15. J. Sedlák , 73. J. Tenora - 73. Š. Alexa .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - HOLUB Radim, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 8. 2024 10:25
výhra hostů
8.8.2024 10:25
výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: remíza

Ráječko B postoupilo ze 3. třídy a má ambice i v okresním přeboru. V prvním kole vyzve dominantní Bořitov, jenž má kvalitní hráče a bude to boj. Rozhodovat budou maličkosti. Můj tip je remíza.

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: remíza

Ráječko B postoupilo ze 3. třídy a má ambice i v okresním přeboru. V prvním kole vyzve dominantní Bořitov, jenž má kvalitní hráče a bude to boj. Rozhodovat budou maličkosti. Můj tip je remíza.