3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

O těsné výhře rozhodl v závěru domácí Bohatec


Branky


28. M. Čuhel , 61. R. Bohatec , 90. R. Bohatec - 41. P. Palán , 60. V. Mucha
11

Úvodní zápas ročníku 2024/25 odehrála Lipůvka s Knínicemi. Vyrovnané utkání nakonec rozhodl domácí Bohatec až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Dnešní vítězství se pro domácí nerodilo lehce. Knínice jsou vždy velmi nepřijemným soupeřem a ani dnes tomu nebylo jinak. 

V první půli měli domácí herní převahu, byli více na míči a měli velké množství standardních situací. Jedna z nich se ujala v 28. minutě, když si míč našel na zadní tyči Čuhel a poslal ASK do vedení 1:0. 

Hosté hrozili hlavně dlouhými míči za obranu. Ve 41. minutě se prosadili i oni, kvůli nedůrazu obrany se k míči dostal Palán a vyrovnal na 1:1. 

 

Druhý poločas začal stejně jako první. Domácí hráči byli aktivnější ale pevná obrana Knínic odolávala. A přišel trest. V 60. minutě se dostali hosté poprvé do vedení 2:1. Po skrumáži ve vápně se střela Muchy ujala až k vedoucí brance. Naštěstí pro domácí to netrvalo ani minutu a hned po rozehrávce se dostal k nakoplému balónu Bohatec a střelou z dvaceti metrů vyrovnával na 2:2. Od tohohle momentu začali domácí hráči ještě víc tlačit. V 90. minutě předvedl výbornou individuální akci Honza Pospíšil a následný centr si na zadní tyči si našel opět Bohatec a svým druhým gólem upravil stav na 3:2 pro Lipůvku. 



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Jan Hochman (brankář): Z mého pohledu jako brankáře se jednalo o snadné, ale zároveň těžké utkání. Příliš práce jsem neměl, hodně jsem hrál nohama, což mě baví a trenér to po nás vyžaduje. Většinu zápasu jsem pozoroval dominantní hru našeho týmu, která se mi moc líbila. Byli jsme na míči, vyměňovali si přihrávky, krajní hráči neustále v náběhu. Co nám chybělo, byla finální fáze a nedůraz ve vápně, jinak bychom po poločase vedli 3:0, 3:1. Hosté hrozili zejména ze standardních situací, kdy z jednoho rohu dokonce orazítkovali břevno. A samozřejmě jak to tak občas bývá jsme se nevyhnuli ani chybám, kdy po jedné se hosté dostali sami až branku a skórovali. Druhý poločas začal v podobném duchu, my na míči a hosté s precizní obrany čekající na brejk, kdy jeden takový proměnili. Bohužel nezafungovala offsidová past a útočník se řítil sám. První střelu jsem dokázal vyrazit, ovšem z dvou dalších dorážek hosté vedli. Naštěstí jsme hned poté vyrovnali a v závěru zápasu po krásné individuální akci, naší nové letní akvizice Honzy Pospeca, který zatáhl míč po lajně, zkušeně se zbavil dotírajícího obránce a poslal přesný centr na hlavu Robina Bohatce, který svým druhým gólem v zápase zpečetil naše vítězství. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát, což se nám nakonec se štěstím povedlo. Samozřejmě jsme chtěli vyhrát i pro trenéra, který koučoval první oficiální zápas na naší lavičce.


Sestavy


ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - R. Sedláček [-] (69. T. Hochman [-] ) , R. Bohatec [-] , M. Nechvátal [-] (80. J. Šebek [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , V. Novotný [-] , M. Čuhel [-] , M. Fryčka [-] , V. Bábor [-] (69. K. Marek [-] ) , P. Navrátil [-]

Knínice
J. Valoušek [-] - J. Přikryl [-] (46. F. Sehnal [-] ) , V. Mucha [-] , M. Lajšner [-] , M. Lujka [-] (80. P. Ščudla [-] ) , M. Korčák [-] , L. Lajšner [-] (66. R. Kaderka [-] ) , J. Dračka [-] (57. T. Tlustý [-] ) , M. Richter [-] (66. M. Letfus [-] ) , J. Hejna [-] , P. Palán [-]

ŽK: 35. R. Bohatec , 67. J. Pospíšil , 94. M. Fryčka - 94. T. Tlustý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - ODEHNAL David, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 8. 2024 10:22
výhra hostů
8.8.2024 10:22
výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: remíza

Souboj týmů, kde můžeme vidět hodně emocí. Remíza 1:1 bude spravedlivá a je pravděpodobné, že uvidíme i červenou kartu.

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: remíza

Souboj týmů, kde můžeme vidět hodně emocí. Remíza 1:1 bude spravedlivá a je pravděpodobné, že uvidíme i červenou kartu.