M. Ruta 16. (p.)
M. Dvořák 22.
R. Wascher 57. (p.)
M. Ruta 65.
M. Ruta 78.
5:3
(2:1)
43. R. Durda
55. R. Durda (p.)
61. J. Homolka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Mohelna si doma po výhře nad Horním Újezdem připsal první výhru sezóny


Branky


16. M. Ruta (p.) , 22. M. Dvořák , 57. R. Wascher (p.) , 65. M. Ruta , 78. M. Ruta - 43. R. Durda , 55. R. Durda (p.) , 61. J. Homolka
24

Fotbalisté Mohelna si po postupu do 8 ligy poprvé mohli vychutnat pocit z vítězství, když porazili na svém hřišti Horní Újezd 5:3. Na výhře se podílel hattrickem Martin Ruta

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Nováček z Mohelna přivítal na svém hřišti hosty z Horního Újezdu, kteří v minulém kole porazili silné Výčapy, a dal se tak očekávat zajímavý zápas. Domácí začali ve vysokém tempu, zásluhou toho byl vybojovaný pokutový kop v 16. minutě, který s přehledem proměnil Martin Ruta. Netrvalo dlouho a v 22. minutě zvyšoval domácí kapitán Martin Dvořák. Stav utkání 2:0. Mohelno hrálo stále ve vysokém tempu a mohlo přidat další branku, ve vyložené šanci však domácí útočník trefil pouze gólmana. A tak se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš, kdy hosté snížili v 43. minutě z rohového kopu zásluhou Radka Durdy. Za stavu 2:1 odcházely oba týmy do kabin. 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se podařilo hostům vyrovnat v 55. minutě po nařízené penaltě, kterou proměnil Radek Durda. Stav 2:2. Po necelých dvou minutách byl vidění další pokutový kop, při kterém se nemýlil domácí střelec Radim Wascher. Stav zápasu 3:2. V 61. minutě hosté opět vyrovnali na 3:3, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval Jan Homolka. Tím však gólové hody druhého poločasu ještě nekončily. Domácí si vzali vedení zpět v 65. minutě, kdy zdařilou akci zakončil Martin Ruta. V 78. minutě to byl opět Martin Ruta, který dovršeným hattrickem navýšil na konečný stav 5:3. Mohelno si tak zaslouženě připsalo první výhru po postupu do 8. ligy.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: První poločas zápasu ovládli domácí hráči, my se nemohli vůbec dostat do zápasového tempa a povedlo se nám až koncem poločasu alespoň snížit. Ve druhém poločase jsme dokázali dvakrát výsledek vyrovnat, ale po čtvrté obdržené brance si domácí své vítězství již pohlídali. Dali jsme venku sice tři branky, ale ani to nám k žádnému bodu nestačilo, budeme tedy muset doma příští kolo proti Stařeči opět zabrat a pokusit se vyhrát.



Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Ondráček [-] , P. Ležák [-] , F. Žák [-] , F. Meluzín [-] - F. Staněk [-] (46. J. Dvořák [-] ) , R. Wascher [-] , P. Jeřábek [-] , M. Dvořák [-] , T. Jeřábek [-] (46. P. Šanda [-] ) - M. Ruta [-] (88. R. Hošek [-] ) -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - I. Csákány [-] (61. M. Křivánek [-] ) , A. Bartes [-] (28. O. Uličný [-] ) , M. Zvěřina [-] , V. Pavlík [-] , R. Durda [-] (61. D. Štancl [-] ) , M. Řezáč [-] , J. Homolka [-] , A. Svoboda [-] , M. Čermák [-] , P. Ciprys [-]

ŽK: 37. F. Meluzín , 56. F. Žák , 56. M. Dvořák , 69. M. Ruta , 82. P. Ležák - 15. I. Csákány , 21. A. Bartes , 87. M. Čermák .
Hráči zápasu: M. Ruta - M. Zvěřina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAAR Michal - VRZÁČEK Josef, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hradecký
Tip experta: remíza

Pro nás daleký výlet. V Mohelně jsem hrál jen 1x, doufám, že trávu tam mají stále hezkou. Kdybychom tam vyhráli, byl bych opravdu rád, avšak vím, že tam pojedeme v úplně nové sestavě, oproti minulému zápasu. Domácí budou chtít zvítězit, ale já doufám, že budou pokračovat v sérii remíz a bodík si odsud odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza