T. Lang 52. (p.)
R. Janoušek 54.
2:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 15:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice doma nestačily na Lipník


Branky


52. T. Lang (p.) , 54. R. Janoušek - 16. L. Žák , 36. J. Fňukal , 38. J. Fňukal , 49. J. Fňukal , 71. O. Molák
25

Fotbalisté Lipníku si dokázali na půdě Nových Syrovic připsat výhru 5:2 a připsali si druhé vítězství za sebou a potvrdili roli favorita

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Fotbalisté Lipníku zavítali na půdu Nových Syrovic. Zápas sehrál za větrného počasí a do něj vstoupili lépe hosté, kteří byli mírným favoritem. Na první branku čekali do 16. minuty, kdy se trefil Luděk Žák -0:1. Domácí celek určitě chtěl vyrovnat, ale hosté je do žádné vážnější akce nepustili. Hosté svoji převahu vyjádřili dvěma slepenými góly, o které se postaral ve 36. a 38. minutě hostující kanonýr Jan Fňukal -0:3. Hosté tak měli našlápnuto k další výhře a prvnímu vítězství na venkovní půdě.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase hostující tým ubral na intenzitě a to i díky protivětru. Přesto ve 49. minutě završil čistý hattrick Jan Fňukal a někdo z aktéru zápasu již nepochyboval o výhře hostů. Jenže domácí celek se dostal během dvou minut zpět do zápasu. V 52. minutě nejprve snížil na 1:4 Tomáš Lang a o dvě minuty později snižoval Robin Janoušek již na pouhých 2:4. Hosté ale drama nedovolili a 71. minutě vrátil klid na jejich kopačky svým prvním gólem Ondřej Molák 2:5. Na tento gól již domácí nenašli žádnou odpověď, a tak se zbytek zápasu mohl v poklidu dohrávat a hosté po závěrečném hvězdu mohli slavit své vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Kratochvíl Jiří, trenér: Zápas začal v režii hostujícího Lipníku, který určoval tempo hry a vytvářel si nespočet příležitostí. Proto také zaslouženě vyhrál první poločas 0:3. Ve Druhém poločase Lipník ubral na hře, ale určitě tomu hodně napomohl vítr. A proto se hra z části vyrovnala a nějaké naše příležitosti přišli, což ukázalo, že jsme druhou půli hráli nerozhodně 2:2. Konečný stav ale na konci zápasu byl bohužel 2:5 pro hostující tým.

Hajduk Lipník
Fňukal Jan, hráč: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, a řídili tempo hry. Šance na gól jsme měli pouze my a byla otázka času, kdy vstřelíme první branku utkání. Ta přišla hned v 16 minutě po krásné kombinaci na jejímž konci byl Luděk Žák. I po vstřelené brance na 1:0 jsme tempo zápasu opět drželi my, soupeři jsme nedali ani kousek prostoru ke kombinaci a tím pádem byl nucen hrát nakopávanou, kde si bez jakýchkoliv problému poradila naše zodpovědná obrana. Do poločasu jsme stihli vstřelit ještě dva góly o které se postaral Jan Fňukal. Do druhého poločasu jsme nechtěli nechat nic náhodě a chtěli jsme hrát ve stejném tempu ve kterém jsme skončili v prvním poločase, když se hned ve 49. minutě prosadil Jan Fňukal a završil tím svůj první hattrick této sezóny. V 52. minutě soupeř kopal penaltu, kterou proměnil Tomáš Lang. O dvě minuty později jsme inkasovali znovu zásluhou Robina Janouška. Další minuty utkání jsme režírovali my a soupeř si s námi nevěděl rady i za pomoci silného větru. Náš dominantní výkon pak podtrhl v 71. minutě Ondřej Molák, kdy krásnou střelou zpoza vápna nedal domácímu brankáři šanci zasáhnout. Zbytek zápasu jsme si pohlídali a tak tento zápas skončil 2:5. Chtěl bych pochválit všechny hráče Lipníku za skvělou aktivitu a bojovnost. Doufáme, že na tenhle kvalitní výkon navážeme v dalším kole, kdy k nám přijede kvalitní soupeř z Hrotovic.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , O. Sosnar [-] , J. Chrásta [-] (46. P. Ferdan [-] ) , M. Hejl [-] (79. J. Houserek [-] ) , T. Lang [-] (81. M. Dubský [-] ) , R. Janoušek [-] , D. Růžička [-] , M. Procházka [-] , J. Dubský [-] (79. J. Vlček [-] ) , O. Dubský [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - P. Sedláček [-] , M. Vala [-] , J. Brabenec [-] , D. Kučerňák [-] (64. D. Vozár [-] ) , J. Fňukal [-] (89. D. Králík [-] ) , L. Žák [-] (83. . Syrový [-] ) , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] , M. Jarý [-] , M. Bašta [-] (64. O. Molák [-] )

ŽK: 24. M. Procházka , 59. M. Sosnar , 73. J. Dubský .
Hráči zápasu: J. Fňukal .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - SEDLÁČEK Petr, KOSTKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hradecký
Tip experta: výhra hostů

Není jednoduché s Syrovicích zvítězit, to víme. Ale nevím, proč by to Lipník, který ambice na postup má, trénuje a může tým doplnit jak z béčka(kde se prý také dost trénuje) tak z dorostu, neměl odjet s plným počtem bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích