2:2
(1:0)
47. M. Sova
53. M. Sova
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vybojovala na hřišti Starče třetí remízu


Branky


28. M. Bříza , 60. M. Kaňka - 47. M. Sova , 53. M. Sova
25

Fotbalisté Blatnice si i ve svém třetím zápase připsali třetí remízu, tentokrát velmi cenou ze hřiště Starče a to v poměru 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Zápas začal oboustranně ospale, nic moc se na hřišti nedělo. Postupem času si domácí celek přece jen vytvořili převahu a přišli i šance. Po krásné kombinaci jednu gólově zakončil Marek Bříza a domácí tak vedli 1:0. Bohužel další dobré možnosti domácí do poločasu už nevyužili. Odcházelo se tak do kabin Za hubeného stavu 1:0. Hosté tak nebyli z cela bez šance na zisk dalšího minimálně jednoho bodu v novém ročníku.

Hosté dokázali vyrovnat

A po poločase hned také přišel trest. Nejprve dlouhý nákop neměli domácí hráči zajištěný (nebylo to první špatné zajištění nakopnutých míčů v zápase)  a míč propadl k volnému útočníkovi hostů milanu Sovovi a bylo srovnáno na 1:1. Za pár minut domácí nedůrazem nechali stejného útočníka se s míčem před vápnem otočit i vystřelit a byla z toho další branka v domácí síti. Brzo však domácívyrovnali, ale jejich hra zůstávala i přes převahu rozháraná. Až posledních patnáct dvacet minut domácí hráči již unaveného a stále častěji polehávajícího soupeře dostávali pod větší tlak a přišli i velké šance. Domácí tlak byl také stále přerušován už zmíněným ošetřováním hostů.  Bohužel ani ty vyložené šance domácí nebyli schopni proměnit a tak  to po závěrečném hvizdu rozhodčího brali domácí jako ztrátu dvou bodů. Blatnice tak i ve třetím zápase v nové sezóně uhrála jeden bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Šlechta Radim: Herně to od nás nebyl povedený zápas. Celkově jsme si sice vytvořili poměrně velké množství příležitostí, ale v koncovce jsme selhávali. Naopak bojovně, zodpovědně a dobře pozičně hrající hosté ze tří šancí dokázali dvě proměnit. Hrálo se ve velkém teple a zápas byl velmi často přerušován především z důvodu ošetřování hráčů hostů ať už z důvodu zranění nebo křečí. Celý zápas se nám navíc moc nedařila kombinace ani mezihra, měli jsme malý pohyb, vázla nabídka, málo jsme využívaly krajní prostory. Problém jsme měli i s rychlejším vedením míče na trochu vyšší trávě a tím trpěl náš přechod do rychlejších protiútoků.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - J. Zejda [-] , F. Strouha [-] , M. Linhart [-] (56. M. Kaňka [-] ) , R. Přikryl [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , Z. Barák [-] (46. O. Němec [-] ) , L. Ježek [-] , R. Ježek [-] , J. Uhlíř [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - J. Spilka [-] , Z. Veselý [-] (62. M. Krutiš [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Hutař [-] (75. P. Fišer [-] ) , D. Cejpek [-] (46. R. Nykrmajer [-] ) , T. Cech [-] , M. Sova [-] , Z. Nedvědický [-] , D. Lojka [-]

ŽK: 3. Z. Barák , 5. M. Bříza , 64. J. Uhlíř , 80. M. Kaňka - 21. Z. Nedvědický , 80. J. Spilka .
Hráči zápasu: F. Strouha - M. Sova .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAAR Michal - CEJNAR Maik, GRUBER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hradecký
Tip experta: výhra domácích

Domácí stánek ve Starči mám rád, je to blízko, mají tam dobrý pivko a navíc tam mají nové hezké kabiny. Hráče tam mají mladé a myslím, že Blatnice tentokrát odjede bez bodu, i když to nebude jednoduché-jsou to bojovníci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích