5:2
(2:2)
32. D. Zmeškal (p.)
45. J. Pecka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma nečekaně snadno přejel Výčapy


Branky


13. Š. Čermák (p.) , 35. Š. Čermák , 74. J. Homolka , 78. Š. Čermák , 88. Š. Čermák - 32. D. Zmeškal (p.) , 45. J. Pecka
24

Derby mezi domácím Horním Újezdem a Výčapy skončil nečekaně snadnou výhrou domácích 5:2, když se o čtyři branky Horního Újezdu postaral Šimon Čermák

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

V neděli, za stále dost horkého počasí se odehrálo další, pro někoho opravdu srdeční derby.  Do Horního Újezdu zavítali sousedé v Výčap. První poločas přinesl snaživý fotbal s řadou nepřesností. První dva góly padly po penaltách, poté jsme se díky Šimonovi ujali vedení, avšak hosté v poslední minutě "peckou" z hranice šestnáctky Janem Peckou vyrovnali. Do kabin se tedy odcházelo smírně. 

Domácí rozhodli ve druhé půli

 Ve druhém poločase se očekával tlak hostů, ale sokol zpřesnil rozehru,  střed hřiště převzal pod svou taktovku a obranu s přehledem dirigoval Péťa Ciprys. V 74.minutě se prosadil "Houmi" - Jan Homolka a Újezd šel do vedení. Hosté se snažili vyvinout tlak, ale bez úspěchu, oba krajní beci domácích byli po zápase sedření na bocích, jak zachraňovali protiútoky Výčapáků. Tak se opět prosadili domácí, kteří teď, po změně názvu soutěže, "ligovým" centrem po ose Cypris a buďto Šimonovy záda nebo zadek uklidili míč na 4:2. Ke konci se s námi letos rozloučil kanonýr Šimon Čermák, kdy svým čtvrtým gólem poslal Výčapy do kolen.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Jsme rádi, že jsme se po minulém zápase dokázali zvednout a odčinit prohru takovýmto výsledkem v "nejdůležitějším derby" našeho trenéra (úsměv). Doufáme, že v příštím kole navážeme na tento dobrý úspěch v dalším zápase na půdě nováčka z Mohelna. Určitě nás ale nečeká žádné lehké utkání, což platí nicméně v každém zápase. Uvidíme Černá Mohelno překvapí, ale můžeme očekávat nováčkovský elán, kdy budou domácí určitě toužit po první soutěžní výhře.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] (88. D. Štancl [-] ) , M. Zvěřina [-] , V. Pavlík [-] , L. Loucký [-] , M. Řezáč [-] , J. Homolka [-] , A. Svoboda [-] , Š. Čermák [-] (89. F. Kuba [-] ) , M. Čermák [-] , P. Ciprys [-]

Sokol Výčapy
D. Rousek [-] - M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , O. Dufek [-] (56. M. Kouřilek [-] ) , J. Kopeček [-] , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , M. Dobeš [-] , R. Večeřa [-] (61. Š. Procházka [-] )

ŽK: 17. J. Pecka , 63. S. Merta .
Hráči zápasu: Š. Čermák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - EIS Jiří, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Matěj Uhlíř
Tip experta: výhra hostů

Do Újezdu se po jarní části minulé sezony vrátil ostrosřelec Čermák, který je postrachem snad pro každou obranu v soutěži. V tomto zápase ale více věřím hostům z Výčap, kteří patří k nejlepším týmům soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů