1:1
(1:1)
12. J. Heralecký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín vybojoval bod v Hartvíkovicích


Branky


42. K. Sýkora - 12. J. Heralecký (p.)
25

Také ve druhém zápase nové sezóny si připsal nováček soutěže z Koněšína další bod za remízu. Tentokrát si nerozhodný výsledek přivezl ze hřiště Hartvíkovic po výsledku 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V rámci druhého kola přijel nováček soutěže z Koněšína na hřiště u dalešické přehrady. Derby hrané v horkém počasí přihlíželo více než dvě stovky diváků. Do první šance v zápase se prodíral hned v 8. minutě Radim Sýkora. Po standardní situaci, kdy následovala série odrazů se nejrychleji zorientoval Sýkora, avšak i příčinou stažení za dres zakončil nedůrazně. Rozhodčí se rozhodl, že na penaltu to bylo málo. Za to v 12. minutě po souboji rameno na rameno rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Heralecký a střelou doprostřed otevřel skóre. V dalším průběhu utkání měli domácí více času balón na kopačkách a uzemní převahu, kdežto hosté měli náznaky šancí po rychlých přechodech do útoku. Blízko vyrovnání byl po půl hodině hry Horký, který postupoval sám na brankáře, kterému dokázal udělat kličku, avšak prázdnou bránu minul. Změnu stavu přinesa až přesně mířená střela Kamila Sýkory z 42. minutě. Po povedené kombinaci na levé straně se Sýkorovi podařilo najít volný prostor uvnitř vápna, díký čemuž mohl poslat křižnou střelu do šibenice.

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhý poločas se hosté zatáhli ke svému vápnu ještě více a v průběhu hrozili především po standardních situacích. Po jednom z rohových kopů se dostali k hlavičce, která jen těsně minula branku. Velké brankové příležitosti byli k vidění i na druhé straně hřiště. Nováček střelou z hranice pokutového území orazítkoval břevno. Následně ještě Nováček předložil z pravé strany přihrávku před prázdnou bránu na malé vápno Jakubu Sýkorovi, ten se však v poslední možné chvilce nechal předskočit obráncem. Ani jeden z brankářů, tak nenašel v druhém poločase přemožitele a oba týmy se rozešli za nerozhodného stavu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Utkání mělo úžasnou kulisu. Na derby přišlo velké množství fanoušků a byla radost před nimi hrát. V zápase jsme podali hodně symaptický výkon a některé kombinace byly vážně povedené. Gól jsme obdrželi po docela sporné penaltě, ale nijak nás to neovlivnilo. Abychom příště brali tři body, budeme muset podat stejný výkon a přidat trochu na důrazu ve vápně.

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Odehrálo se přátelské derby před slušnou diváckou návštěvou. Šli jsme do vedení gólem z penalty, ale domácí měli po celý zápas rozhodně více ze hry. My nedokázali vepředu podržet balón, a tak se na nás valil útok za útokem, ale harťál si i přesto moc kloudných gólových šancí nevytvořil. V posledních pěti minutách přišly šance na obou stranách, které zůstaly neproměněné a tak asi spravedlivá dělba bodů.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
V. Ležák [-] - M. Kafka [-] (69. T. Laga [-] ) , K. Sýkora [-] (76. J. Sýkora [-] ) , V. Nováček [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (76. M. Outulný [-] ) , V. Hadraba [-] , O. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] (69. P. Vlk [-] )

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Špaček [-] , Š. Dvořák [-] , D. Doležal [-] , L. Lazárek [-] (73. O. Šibůrek [-] ) , J. Meczl [-] , T. Dokulil [-] (88. M. Mach [-] ) , P. Čermák [-] (73. S. Horký [-] ) , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Kopeček [-]

ŽK: 62. R. Sýkora , 65. M. Outulný , 85. J. Sýkora - 30. M. Kopeček , 66. J. Meczl .
Hráči zápasu: V. Nováček - M. Kopeček .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - SVOBODA Vladimír, PAŘÍZEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Matěj Uhlíř
Tip experta: výhra hostů

Koněšín mám velmi mladý a talentovaný tým a je to můj typ na černého koně soutěže. Naopak u Hartvíkovic neočekávám výrazný výkonnostní posun oproti minulé sezoně a nováček Okresního přeboru si poveze domů svoji první výhru v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů