Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2024 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice doma vyřídily Horní Újezd


Branky


22

Fotbalisté Hrotovic vstoupili do nové sezóny  bravurně, když na svém hřišti zcela jasně porazili soupeře z Horního Újezdu 9:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Za parného letního počasí Hrotovice zahájily sezónu pouťovým utkáním proti Hornímu Újezdu. Už od začátku byla viditelná převaha domácích. Hned ve 13. minutě se uvolnil domácí kapitán Jan Votava a poprvé rozvlnil síť hostů. Domácí nabuzení touhou po vítězství nepřestávali okupovat branku hostů a po další  čtvrthodině hry zvýšili opět brankou kapitána. O několik minut později se brankou prosadil i domácí Michal Mlejnek, jeho oslavy ale zastavil praporek pomezního kvůli ofsajdu. Ve 38. minutě se ale Michal Mlejnek předvedl podruhé a tentokrát v rámci pravidel zvýšil na 3:0. Do konce prvního poločasu se ještě domácím podařilo zvýšit na 4:0 brankou Michala Svobody z pokutového kopu.

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu se tedy nastupovalo se čtyřbrankovým rozdílem. Hned ve 47. minutě ale předvedl svoje kvality Šimon Čermák a rychlým průnikem zažehl naději hostů. O 5 minut později další brankou na 4:2 snížil po nešťastné rozehrávce domácí obrany Miroslav Řezáč a domácí se tak začali ještě více potit. Hned vzápětí se ale svojí role opět ujal domácí kapitán a dvěma rychlými brankami vrátil pohodu na domácí kopačky. Do konce utkání se ještě trefili Tomáš Ondráček, Adam Pelán a Milan Veškrna. Skóre se na konci utkání tedy zastavilo na stavu 9:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, asistent trenéra: Dneska jsme hráli jako tým a nebýt v druhé půli patnácti minutového výpadku, tak jste utkání zvládli naprosto s přehledem. Všichni včetně kluků z dorostu dneska hráli skvěle a náš kapitán ukázal proč nosí pásku.

TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: V Hrotovicích se konala pouť a z pohledu výsledku je výstižné napsat, že se hrál "pouťový zápas". První poločas byli domácí nebezpečnější a do kabin nám nadělili 4 kousky. Druhý poločas jsme nezačali špatně, snížili na na rozdíl dvou gólů. Domácí trošku zkoprněli, pak opět hráli taktikou najdi Votavu a on to zařídí-bohužel se tak stalo. Slunce nám ubralo citelně víc sil, ke konci jsme řadou nepřesností Hrotovičákům darovali pár gólů a byl z toho divoký výsledek. Za sebe osobně mohu říct, že s "Džankem" je určitě lepší hrát, nežli hrát proti němu.



Sestavy


Sokol Hrotovice
L. Škarabela [-] - M. Mlejnek [-] (78. L. Dvořák [-] ) , T. Ondráček [-] , A. Pelán [-] , J. Votava [-] (67. E. Pokorný [-] ) , L. Škoda [-] , J. Kučera [-] (78. M. Hrůza [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Hadraba [-] (78. M. Veškrna [-] ) , F. Pekárek [-] , Z. Kovář [-] (67. J. Hadraba [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , F. Kuba [-] (46. R. Durda [-] ) , O. Uličný [-] (72. M. Veselý [-] ) , M. Křivánek [-] , A. Bartes [-] , F. Varsányi [-] (78. J. Dulovec [-] ) , A. Svoboda [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , P. Ciprys [-]

ŽK: 21. T. Hadraba .
Hráči zápasu: J. Votava .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - TUROŇ Rudolf, VOŠMERA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Nevím, jak které týmy posílily nebo naopak oslabily, ale tady zkusím domácí výhru.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích