Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2024 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma deklasovaly Předín


Branky


9. P. Vejvoda (p.) , 17. A. Janoušek , 19. L. Macháček , 25. P. Vejvoda , 26. P. Vejvoda , 46. P. Vejvoda (p.) , 47. J. Matoušek , 58. P. Vejvoda , 79. D. Šoustal - 64. O. Obůrka , 71. D. Babor
22

V úvodním zápase 8 ligy dokázali Myslibořice zvítězit až příliš překvapivě nad Předínem 9:2. O pět branek domácího týmu se postaral Pavel Vejvoda

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová kanonáda pro domácí

Na úvod nové sezóny hostily Myslibořice na svém hřišti Předín, kterému měly za dvě loňské prohry, zvlášť za tu druhou ostudnout 7:1, rozhodně co vracet. Myslibořice začaly velice dobře, v 9. minutě byl ve vápně podražen Lukáš Macháček a penaltu proměnil Pavel Vejvoda. Hosté nepřijeli jen bránit z pohledné akce vstřelili branku, která ovšem nemohla být uznána, pro postavení mimo hru. I u druhé branky byl domácí Pavel Vejvoda, když zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou do druhé vlny našel Adama Janouška,  který uklidil míč přesně do pravé šibenice. V 19. minutě to vzal na sebe aktivní Lukáš Macháček a svoje sólo proměnil a zvýšil na 3:0. Ve 25. proměnil Pavel Vejvoda brejk a o minutu později dovršil za pouhých 26. minut hattrick a hosté z Předína byli v tu chvíli zralí na ručník. Těsně před koncem prvního poločasu byl ve vápně opět faulován Lukáš Macháček a Pavel Vejvoda se opět nemýlil a zvyšoval na poločasových 6:0. 

 

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Myslibořický gólostroj se nezasekl ani po přestávce, střídající David Šoustal naservíroval míč na zlatém posnose před prázdnou branku Josefu Matouškovi, který zvýšil na 7:0. Další pohlednou kombinaci zakončil kanonýr a střelec kola Pavel Vejvoda svým 5. gólem v zápase a na travník padaly pomyslné kloboučky. Čestný úspěch zaznamenali i hosté, když vhazování prodloužil jeden z hostů patičkou přímo na nohu Ondry Obůrky, který uklidil míč k tyči.  Chybu v obraně domácích potrestal Dominik Babor pěkným lobem přes vysunutého Mencáka. Na 9:2 mohl zvýšit Josef Matoušek, proti však bylo břevno Frencovi branky a perfektní zákrok při pokusu Pavla Vejvody, který útočil na dvojitý hattrick v zápase. Konečnou tečku zápasu dal v 79. minutě David Šoustal, když protečoval vhazování Lubomíra Macháčka. Na úvod sezóny si tak domácí Myslibořice připsaly přesvědčivou výhru nad houževnatým soupeřem z Předína. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Perfektní start do nové sezóny. Dneska nebyl na hřišti z naší strany nikdo, komu by zápas nevyšel, vše se dařilo, ale díky tomu, že jsme si šli za svým a každý bojoval za druhého a to neslo své ovoce. Vítězství jsme chtěli věnovat předsedovi k 50 narozeninám, což se nám podařilo a domácí diváci i hráči se bavili fotbalem. Podařilo se nám tak oplatit ostudnou porážku z loňské sezóny. Nicméně musím pochválit hostující hráče, kteří to půl hodině hry nezabalili a bojovali, až do samotného konce.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Zápas nám vlastně vůbec nevyšel. Celkem brzy jsme obdrželi gól z penalty po nešťastném faulu ve vápně. Poměrně rychle jsme dokázali odpovědět, nicméně gól nebyl uznán kvůli offsidu. V 17. minutě jsme pak obdrželi dva blbý góly hned po sobě. Hra se nám rozsypala jako hrad z karet a soupeř postupně ještě góly přidával. Do soutěže jsme tak nevstoupili úplně šťastně, budeme na to muset rychle zapomenout a napravit v dalších kolech.



Sestavy


TJ Myslibořice
B. Mencák [-] - T. Vávra [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] , D. Kunčík [-] (83. A. Macháček [-] ) - J. Matoušek [-] , F. Hvězda [-] (46. D. Šoustal [-] ) , L. Šabata [-] , A. Janoušek [-] (46. M. Ludvík [-] ) , L. Macháček [-] (58. J. Dvořák [-] ) - P. Vejvoda [-] (88. J. Dlouhý [-] )

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , V. Báňa [-] (56. O. Obůrka [-] ) , K. Babor [-] (56. V. Vídenský [-] ) , P. Machovec [-] (56. M. Petrů [-] ) , O. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] , V. Hekrle [-] (56. P. Eis [-] ) , T. Vrbka [-] , R. Michálek [-] (56. P. Šindelář [-] ) , D. Babor [-]

ŽK: 12. F. Hvězda , 33. P. Vejvoda , 38. L. Macháček , 76. J. Dvořák - 15. K. Babor , 83. O. Vrbka .
Hráči zápasu: P. Vejvoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAAR Michal - SVOBODA Vladimír, PALÁT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Tady zkusím dělbu bodů, mělo by se odehrát vyrovnané

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích