1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tygr Sirůček chytil penaltu a tři body


Branky


11

Hned v prvním utkání nového ročníku přichystal los pro fotbalisty Sokola Dříteč jednoho z favoritů na celkové prvenství - přeloučské béčko. Tento tým, který ještě v minulé sezóně doufal v záchranu v 1.B třídě, dokázal zvítězit těsně 1:2, když všechny góly padly již v prvním poločase. V tom druhém mohl několikrát srovnat skóre kanonýr domácích Kušnír, proti byl ale gólman Sirůček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přelouč otočila stav

Úvodní zápas nového ročníku přilákal na útulný stadion v Dříteči šest desítek diváků, kteří se přišli podívat, jak se bude jejich Sokol prezentovat s novými tvářemi ve své sestavě. V brance s Matějem Zahradníkem (dříve Sokol Rohoznice), v poli Tomáš Prorok a Vojtěch Polívka (dříve Starý Mateřov). Citelné jsou ovšem i odchody klíčových mladíků - Pejcha se vrátil domů do Zaječic a Skřivánek se vydal na zkušenou do Choltic. 

Los domácím příliš nepřál, protože přijela rezerva Přelouče, která dokázala okresní přebor vyhrát před dvěma lety. Na druhou stranu mohli příznivci vidět kvalitní fotbal, na čemž se podílela rovnocenně obě mužstva.

Na první gól se dlouho nečekalo. Ve 12.minutě si za hostující obranu naběhl kanonýr Kušnír a precizním lobem dal na 1:0.

Postupem času s přibývajícími minutami přebrala Přelouč otěže zápasu a byla mírně lepší. Navíc se jí zadařilo i střelecky. Ve 27.minutě se z dálky opřel do míče Václav Vančura a díky nešťastné teči bylo srovnáno - 1:1.

Rezervní tým vyrovnání povzbudilo a ve 32.minutě předvedli rychlou křídelní akci, na jejímž konci po centru na zadní tyč hlavou udeřil Machačný - 1:2.

 

Smutným mužem byl Kušnír

Druhý poločas přinesl bojovný fotbal, který se chvílemi nesl ve vyhrocené atmosféře. Domácí Sokol mocně toužil po vyrovnání, přeloučská obrana ale po většinu času plnila své úkoly na jedničku.

Okénka v ní se hledala domácím ofenzivním hráčům velmi těžce, přesto v několika případech visela branka doslova ve vzduchu. Smutným hrdinou se v tomto směru stal domácí Štefan Kušnír. V první půli sice přivedl svůj tým do vedení, v tom druhém se mu však na kopačky přilepila smůla.

V 65.minutě nejprve neproměnil samostatný nájezd na brankáře Sirůčka, aby kalich hořkosti musel vypít sedm minut před koncem. Nařízený pokutový kop nekopl sice špatně, Lukáš Sirůček však tygřím skokem k tyči obrovskou příležitost zneškodnil!

A když v 87.minutě musel předčasně do sprch po faulu mimo vápno brankář Zahradník, bylo jasné, že se povezou všechny body do Přelouče.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Štefan Kušnír, útočník: "Byl to těžký zápas, měli jsme šance, ale bohužel je neproměnili. Přelouč byla o něco lepší, ale alespoň bod jsme mít mohli. Penalta? Brankář mi bohužel vystihl směr střely."

FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: "Utkání se hrálo v dobrém tempu. První poločas byl hodně kombinační a musel se divákům líbit. Druhý si vzal pod taktovku rozhodčí, který neumožnil ani jednomu týmu hrát fotbal, a proto pro mě nestojí za řeč."



Sestavy


Sokol Dříteč
M. Zahradník [-] - M. Bednář [-] , I. Babenko [-] (46. T. Hájek [-] ) , D. Horáček [-] (63. T. Turina [-] ) , L. Pošva [-] (46. D. Bureš [-] ) , V. Divišek [-] , R. Vrážel [-] , T. Prorok [-] - V. Polívka [-] , L. Daněk [-] - Š. Kušnír [-]

FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - P. Koth [-] , Š. Vančura [-] (84. M. Čapek [-] ) , V. Rokyta [-] (74. D. Václavek [-] ) , T. Bendžík [-] , V. Vančura [-] , T. Hudec [-] , L. Machačný [-] (46. F. Koch [-] ) , D. Dlask [-] , M. Kačírek [-] , L. Hrobař [-]

ŽK: 20. D. Horáček , 53. Š. Kušnír - 14. V. Vančura , 36. T. Bendžík , 80. L. Sirůček , 82. T. Hudec . ČK: 87. M. Zahradník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENDRYCH Ondřej - MATYÁŠ Radek, OREM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jan Černohubý
Tip experta: výhra domácích

Dříteč má kvalitní kádr s nadějnými mladíky. Přelouč sice okres nedávno vyhrála, já ale věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích