4:2
(3:0)
51. D. Munzar (p.)
88. R. Sajdl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řečanům utekli mladí zajíci


Branky


7. P. Lhoták , 19. L. Lorenc , 78. J. Bříza - 51. D. Munzar (p.) , 88. R. Sajdl
11

Nováček soutěže SK Nemošice si v sobotu připsal první důležité body do tabulky, když skolil fotbalisty Řečan nad Labem poměrem 4:2. Hostující obrana s vysokým věkovým průměrem nestíhala zachytávat úprky mladých nemošických zajíců. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelná chyba rozhodčího

Po nástupu fotbalistů obou týmů na hrací plochu si nejeden divák položil otázku. Dokáží obránci Řečan, někteří zralí čtyřicátníci, pochytat mladíčky v bledě modrém dresu Nemošic? Ti sice na první pohled neoplývali silovými přednostmi v osobních soubojích, když si ale nakopli míč do běhu, vyhlašoval brankář hostů David Cincibus alarm!

Rychlostní převaha domácích se nakonec ukázala skutečně jako klíčový faktor vzájemného souboje dvou týmů, které ještě loni dělil rozdíl dvou soutěží.

Poprvé hořelo už v 7.minutě, kdy pláchl obraně Dusil. Jeho střelu sice zastavilo břevno, dorážku do prázdné brány ovšem následně zařídil Lhoták - 1:0.

Druhý gól byl jako přes kopírák, akorát udeřilo z pravé strany. V 19.minutě si pohrál Lorenc s obráncem Novotným a individuální akci zakončil přesně k tyči - 2:0.

Až za tohoto stavu nervózní hosté začali hrát fotbal a díky převaze v osobních soubojích měli mírně navrch. 

Největší šanci na korekci stavu si schovali Řečany do úplného závěru první půle. Průnikovou přihrávku za obranu zpracoval kapitán Wiesner, vyběhnuvšího brankáře Vaculíka si ve vápně obhodil a pak před prázdnou bránou... upadl. Ano, byl tam slyšitelný kontakt, na červenou to ale asi nebylo. 

Ke zděšení všech přítomných však rozhodčí Navrátil udělil žlutou kartu brankáři a nařídil trestný kop zpoza vápna! Neuvěřitelný přehmat sudího obral hosty o jasnou penaltu. Následný trestňák mířil nad.

Krutou lekci pro hosty pak ve 44.minutě dovršil třetím gólem Linha - 3:0.

Nemošice si výhru pohlídaly

Zřejmě černé svědomí přimělo rozhodčího písknout pro hosty pokutový kop hned v 51.minutě po drobném zákroku nemošické obrany. Kompenzaci přijal Munzar a snížil na 3:1.

Řečany v tu chvíli začaly na hřišti dominovat, marně se hráči Nemošic snažili vyburcovat, všude byli o krok pozdě a koledovali si o pěkný průšvih.

V největší šanci ovšem selhal Svoboda, jeho střela mířila vedle. S přibývajícími minutami tlak Řečan slábl, až se vytratil úplně. Zřejmě docházely i fyzické síly. 

Hra na riziko přinesla domácím čtvrtý úspěch v 78.minutě, kdy se trefil Bříza - 4:1. Za hosty pak stihl ještě po hrubé chybě domácí obrany korigovat stav na 4:2 střídající Sajdl.

Utkání, které svou kvalitou rozhodně oko diváka nepotěšilo, nakonec skončilo zaslouženou výhrou Nemošic. 



Ohlasy k zápasu


SK Nemošice
Michal Bělohlav, krajní obránce: "Klíčem k úspěchu byli naši rychlí útočníci. Máme velmi mladý tým, pár zkušených hráčů je doplněno mladíky ročníku 2004 - 2009. Jsme moc rádi za takový vstup do soutěže."




Sestavy


SK Nemošice
M. Vaculík [-] - J. Bříza [-] , P. Němec [-] , L. Lorenc [-] (73. D. Sokol [-] ) , N. Linha [-] , F. Janeček [-] , Š. Dusil [-] (82. M. Matějka [-] ) , V. Dunda [-] , R. Čejka [-] , M. Bělohlav [-] (82. [-] ) , P. Lhoták [-] (64. J. Takáč [-] )

SK Řečany nad Labem 1920
D. Cincibus [-] - R. Krejčík [-] , A. Svoboda [-] , Š. Tichý [-] , V. Novotný [-] , J. Rajnet [-] (61. R. Sajdl [-] ) , L. Hostinský [-] , M. Wiesner [-] , P. Kosprt [-] (61. Z. Hrbek [-] ) , P. Linhart [-] , D. Munzar [-]

ŽK: 40. M. Vaculík - 24. D. Munzar , 70. P. Linhart , 82. A. Svoboda , 87. R. Sajdl .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - KLAMTA Petr, KOSINA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jan Černohubý
Tip experta: výhra hostů

Nemošice známe z minulého ročníku III.třídy, navíc jsme na ně narazili hned na úvod poháru minulý víkend. I když jsme prohráli 0:2, přehrávali jsme je. Řečany spadly z 1.B třídy a rozdíl soutěží by se měl projevit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů