Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všemu vládne Titanic


Branky


11

Hned od prvního kola ukázal Titanic Srch všem příznivcům Okresního přeboru Pardubic, že chce být pánem této soutěže. Stačil jediný zápas, dvouciferná demolice Sokolu Rohoznice 13:0 a všechny statistiky patří Sršňům. Zejména tabulka střelců, kde vládnou Rolinek (5 gólů) s Maivaldem (4 góly) působí děsivě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanár jako v tenise

Popisovat všechny gólové a jiné významné situace v zápase, který skončil výsledkem 13:0, by bylo jako nosit dříví do lesa. Takže se omezím na pár snad zajímavých postřehů.

Předně fotbal v Srchu táhne. Nejvyšší návštěva kola - 150 fanoušků - hovoří jasnou řečí. Příčinou je hezké letní počasí, jarní povedené výsledky domácího týmu a v neposlední řadě i příjemné posezení v hospůdce Na hřišti.

Je třeba také zdůraznit, že Titanic se již delší dobu prezentuje velmi líbivou, útočnou hrou. Kombinace s rychlými přihrávkami končí velmi často míčem v síti soupeře a to se prostě divákům líbí!

Přesně tak to bylo i v sobotním odpoledni. Domácí Titanic se nakonec propracoval v prvním poločase k 6 brankám za zády gólmana Nahálky. Do střelecké listiny se postupně zapsali Maivald, čtyřikrát Rolinek a v poslední minutě před odchodem do kabin i Homola.

Demolice neměla konce

Hlavní příčina vysoké porážky Rohoznice v Srchu? Obranná čtveřice hostů si prostě po celý zápas nevěděla rady s kombinacemi, které vymýšleli tvořiví hráči Titanicu. A tak skóre zápasu narůstalo a narůstalo...

Pokud si fotbalisté Rohoznice po posledním vzájemném zápase, ve kterém prohráli doma se svým soupeřem 0:8, mysleli, že už to horší být nemůže, mýlili se. Nakonec z toho bylo branek 13 - ve druhém poločase se trefili třikrát Maivald, dvakrát Žák a jednou Homola s Rolinkem.

Hosté bojovali i za hrozivého stavu alespoň o čestný úspěch, třikrát šli do samostatného úniku, bdělého Mičjana se jim ale překonat nepodařilo. Tragický zážitek je potřeba hodit za hlavu, příští víkend přijedou do Rohoznice Dašice a začíná se od nuly.

 



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Matěj Práchenský, obránce: "Dnes jsme si opravdu zastříleli. Po půlhodině bylo jasno, jakým směrem se bude zápas ubírat. Hráli jsme hodně kombinačně, kdy na konci byl většinou Maivald nebo Rolinek. Hosté se snažili do poslední minuty, i když tomu výsledek neodpovídá."




Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - T. Rolinek [-] , T. Urbanec [-] (46. M. Žák [-] ) , J. Maivald [-] , R. Horyna [-] , P. Fišar [-] , M. Kopečný [-] (68. . Kochan [-] ) , H. Kopecký [-] , M. Doležal [-] , M. Práchenský [-] , P. Homola [-]

Sokol Rohoznice
V. Nahálka [-] - T. Ťopek [-] , M. Mlynka [-] (46. J. Pšenička [-] ) , R. Fidler [-] , T. Havlíček [-] , P. Ryšavý [-] (46. O. Metelka [-] ) , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] , P. Magušin [-] , P. Šmaha [-] , M. Pištora [-]

ŽK: 36. R. Horyna , 54. M. Kopečný , 87. V. Mičjan - 46. V. Nahálka , 65. P. Magušin .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bém Zdeněk - LAMBEV Marek, URBÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jan Černohubý
Tip experta: výhra domácích

To bude určitě pěkný zápas s hodně góly. Srch je ofenzivní tým, který nabral do kádru některé hráče s Libišan. Rohoznice může překvapit, tady ale ne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích