0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pomsta Býště byla sladká


Branky


11

Fotbalistům SK Býšť se dokonale povedla odveta za prohrané finále poháru předsedy OFS, když zaslouženě zvítězili na hřišti TJ Sokol Újezd 0:3. Překvapivě hladké vítězství si hosté připsali zejména díky dvěma rychlým gólům v úvodní dvacetiminutovce. Nad samotným utkáním bohužel visel stín tragického úmrtí krajního obránce Újezdu Radka Mrhala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové údery Jakuba Jiráska a Skutila

Hned na úvod všichni přítomní uctili minutou ticha památku tragicky zesnulého, 21letého Radka Mrhala, který ještě na jaře hájil kraj obrany domácího mužstva.

Oko pozorného diváka muselo zaznamenat, že na rozdíl od sestavy Býště ta domácí není úplně ok. Chybělo v ní několik opor a stabilních hráčů. Zatímco Gočaltovský, Molnár nebo Petříček naskočí do zápasového rytmu v červeném dresu později, mnohem hůře se bude domácímu trenérovi lepit díra, která zeje po odchodech Homby (Týnec nad Labem) a Linhy (Dražkovice).

Pokud se podíváme na opačnou stranu, tak se zdá, že ta současná Býšť je hodně vzdálená té, co spadla do III.třídy před dvěma roky. Tato bojovná soutěž vlila fotbalistům se znakem zubra sebevědomou krev do žil, věří si a vyhrávají. Úspěchem byla už samotná účast ve finále zmiňovaného poháru, kdy na cestě do CFIG arény odstavili hráči z Býště třeba silný Titanic Srch. Jak je vidět, náhoda to asi nebyla!

V Újezdu rozhodla v nedělním odpoledni zejména pevná, zodpovědná obrana hostů a bleskové dva údery ve 3. a 16.minutě.

Nejprve domácí nezachytili náběh Jakuba Jiráska za obranu, kde si našel přesnou přihrávku Mejzlíka a nedal šanci gólmanovi Jandákovi - 0:1.

V 16.minutě pak rychlý a technicky vybavený Skutil po individuální akci zvýšil na 0:2.

Domácí byli z vývoje utkání v šoku a hosté si v pohodě hlídali svůj náskok.

Zlepšený výkon Újezdu se rozbil o tyče

Po přestávce se výkon Újezdu zlepšil a přišly i šance na korekci nepříznivého stavu. Žel, domácím nepřálo štěstí.

Své tyče si dobře postavil hostující brankář Filip Blažek, zvonily dvakrát po střelách Vohralíka a Doseděla. Kýžené snížení tedy nepřišlo, naopak,

Po hrubé chybě obrany korunoval gólem v 70.minutě svůj výborný výkon obránce Mejzlík - 0:3.

Za tohoto stavu se již utkání dohrávalo spíše z povinnosti, Býšť si pohodlně dokráčela pro nečekané tříbodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Martin Strnad, asistent trenéra: "Začátek zápasu jsme prospali a soupeř nekompromisně trestal. Celkově první půle špatná, druhá lepší. Býšť dobře bránila a jednoduše si pomáhala odkopy."

SK Býšť
Radek Matyáš, hráč: "Do utkání jsme se snažili vstoupit aktivně a domácí tím zcela zaskočili. Z trvalé převahy jsme vytěžili zasloužené dvougólové vedení. Po přestávce už byl zápas vyrovnanější, ale přesto jsme jej měli celkem pod kontrolou."



Sestavy


Sokol Újezd
M. Jandák [-] - M. Vohralík [-] , J. Bendig [-] (81. M. Zahradník [-] ) , J. Petříček [-] (61. T. Sedláček [-] ) , J. Rozsévač [-] (70. D. Kalina [-] ) , J. Koblížek [-] , L. Doseděl [-] , K. Ovečka [-] , V. Chlumecký [-] , M. Zounar [-] , M. Norek [-]

SK Býšť
F. Blažek [-] - L. Karásek [-] (76. R. Matyáš [-] ) , J. Jirásek [-] (87. ) , J. Jirásek [-] , M. Skutil [-] , D. Pokorný [-] , M. Tomášek [-] , A. Kroupa [-] , V. Mejzlík [-] , V. Lanžhotský [-] (82. J. Cink [-] ) , V. Lanžhotovský [-]

ŽK: 33. M. Vohralík , 83. V. Chlumecký , 85. D. Kalina - 40. D. Pokorný .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PEMČÁK Róbert - VELEBA Ondřej, DOSTÁL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jan Černohubý
Tip experta: výhra domácích

Repríza loňského finále poháru předsedy OFS, s oběma jsme loni změřili své síly. Újezd už v CFIG aréně ukázal větší kvalitu, hraje navíc doma, takže jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích