3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Gólově atraktivní zápas rozhodla Moravská Slavie B až v poslední desetiminutovce


Branky


3

 

Souboj dvou týmů ze středu tabulky přinesl 4 góly, Moravská Slavie B nakonec porazila Bílovice nad Svitavou 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza po 45 minutách hry

 

Velmi kolísavé výkony obou týmů naznačovaly, jak bude průběh zápasu vypadat. Bylo tomu opravdu tak. Zápas začal velmi vyrovnaně, což jsme mohli tušit dle postavení týmů v tabulce. Již po 21 minutách se do samostatného úniku dostal Romain Nony a v situaci proti brankáři se nemýlil, 1:0 pro domácí. Na závěr prvního poločasu vyrovnal Jiří Morávek po asistenci Libora Stehlíka. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Druhá půle v režii domácích

 

Se snahou zvrátit jednobodový výsledek začali domácí druhý poločas výrazně lépe a převahu, která Moravské Slavii vydržela po celou druhou půli, potvrdili v 78.minutě. Gól vstřelil Filip Bednařík. Na konečných 3:1 už pouze upravoval Romain Nony svou druhou brankou v zápase. Moravská Slavie si připsala cennou výhru a naopak Bílovice muže mrzet, že k zápasu nepřistoupily lépe.



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno B
Jan Gregor (hráč): “První gól jsme vstřelili po krásné přihrávce od Lukáše Roštínského na Romaina Nony, který prostrčil brankáři míč mezi nohama. Poté jsme nešťastně obdrželi gól z první střely na branku soupeře. Ve druhé polovině jsme si vytvořili několik šancí, které jsme neproměnili, ale nakonec nás to mrzet nemuselo. Dva góly jsme přeci jen vstřelili. Jsem spokojený s výsledkem zápasu a výkonem týmu”

TJ Sokol Bílovice nad Svitavou
Lenka Adamcová (vedoucí týmu): “Zápas byl pro diváky atraktivní, díky 4 brankám. Oči diváka však trpěly při pohledu na předvedenou hru obou družstev. Musím pochvalit gól Jiřího Morávka, který padl po krásné asistenci Libora Stehlíka. Také chválím našeho brankáře, Jana Švandu, bez kterého bychom dnes odjížděli s potupou.”

Sestavy


SK Moravská Slavia Brno B
M. Zůbek [-] - F. Bednařík [-] , R. Roštinský [-] , R. Ondrášek [-] (81. V. Jaborník [-] ) , L. Roštínský [-] , R. Nony [-] , P. Roštínský [-] , J. Horváth [-] (84. A. Imamovič [-] ) , R. Růžička [-] (53. M. Pazdera [-] ) , J. Gregor [-] , L. Bauer [-]

TJ Sokol Bílovice nad Svitavou
J. Švanda [-] - M. Krejčíř [-] , S. Svoboda [-] , M. Priessnitz [-] , M. Šenk [-] , D. Urban [-] , L. Stehlík [-] , J. Morávek [-] (81. L. Morávek [-] ) , O. Bařinka [-] , A. Kristek [-] , D. Švanda [-]

ŽK: 91. F. Bednařík - 91. D. Švanda .
Hráči zápasu: R. Nony - J. Švanda .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Kugler Patrik - NOVOTNÝ Michal, MAYER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích