Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Maloměřice začínají vítěznou šňůru, Slatině B vstřelily 5 gólů


Branky


3

Mezi 2 vstřelené góly Slatiny se vešlo 5 gólů domácích a bylo rozhodnuto. Ohlasy ze zápasu se však liší. Hattrickem za 23 minut, se blýskl Artin Alamdari! 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný start hostů se během chvíle změnil v převahu domácích

Zatímco výkony Maloměřic jsou poněkud smíšené (2 výhry, 2 prohry, 1 remíza), Slatina B zatím stále hledá formu, když se po 5 zápasech nachází na posledním místě se dvěma body. Naleznou ji v příštím vloženém kole, kdy doma vyzvou Bystrc B?

 

Slatina nebodovala ani v Maloměřicích, hostující šli sice po čtvrt hodině hry do vedení, když se trefil kapitán týmu Milan Klimeš, ale už po sedmi minutách domácí vyrovnali, během prvního poločasu ukázali technickou a rychlostní převahu a přidali další 2 góly.

Vyrovnanější druhá půle

 

Ani po změně stran se hostujícím nedařilo, ve 49. minutě dovršil hattrick Artin Alamdari. Tento gól ale nastartoval Slatinu a druhá půle byla rázem vyrovnanější. V 77. minutě přidaly Maloměřice ještě další, pátý gól. Slatina už pak stihla jen gólem v 87. minutě korigovat výsledek na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Maloměřická cementárna a vápenice Brno B
Milan Skrčený (Maloměřice): “Velmi vyrovnaný zápas, férový zápas, rozhodčí rozdal pouze 3 žluté karty. Obě strany předváděly na úroveň naší soutěže velmi kvalitní fotbal, Maloměřice hrály velmi technicky a kde nám nestačila technika, tam jsme soupeře přehráli rychlostně. Jsme velmi spokojeni s výsledkem i předvedenou hrou.”

SK Slatina B
Milan Klimeš (kapitán): “Dnes jednoznačně vyhrál lepší tým a tímto domácím gratuluji. Nám se sice povedlo jít ze začátku zápasu do vedení, ale zbytek zápasu byl v režii domácích. Z naší strany ještě byla snaha a možná i převaha v prvních dvaceti minutách 2. poločasu, ale bylo to v podstatě jen po šestnáctku soupeře. Gól na 5:2 byla jen optická korekce, která nezměnila nic na skvělém a běhavém výkonu domácích.

Sestavy


TJ Maloměřická cementárna a vápenice Brno B
. De [-] - V. Marchuk [-] , N. Chatzimanolis [-] , A. Nuhaj [-] , D. Hodzic [-] (81. A. Ibnaouf [-] ) - A. Alamdari [-] (62. J. Aitken [-] ) , S. Boukbir [-] , I. Dexter [-] , J. Makovický [-] - M. Sajjad [-] , M. Ogorek [-] (70. P. Levi [-] )

SK Slatina B
P. Lněnička [-] - M. Klimeš [-] (73. M. Candrák [-] ) , R. Halický [-] , T. Drápela [-] , P. Koš [-] , L. Procházka [-] , D. Winkler [-] , F. Hofírek [-] , P. Žáček [-] (56. T. Jurčík [-] ) , A. Dervišić [-] (46. F. Janák [-] ) , D. Pancner [-]

ŽK: 30. S. Boukbir - 20. A. Dervišić , 90. F. Hofírek .
Hráči zápasu: J. Makovický , S. Boukbir , A. Alamdari - M. Klimeš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: TOMAN Jakub - HODONSKÝ Samuel, ĎÁSEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích