Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cézava po Spartě porazila i Slavii, dvě branky vstřelil Vantuch


Branky


6

Domácí hráči nedokázali využít své šance a hosté postupně převzali kontrolu nad zápasem. Rychlé protiútoky a efektivní hra na křídlech vedly k rozhodujícím momentům utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty zápasu patřili domácím, ale vytvořit si nějakou vyloženou šanci se jim nepodařilo. A tak začali otěže zápasu postupně přebírat hosté, kteří hrozili hlavně po obou stranách hřiště, kde měli velice šikovné a rychlé krajní záložníky. Po jedná takové akci se dostali v 27.minutě do vedení, když centroval Surmach a na zadní tyči Gruber nepohlídal nabíhajícího Vantucha, který neměl problém šanci využít a poslat hosty do vedení. Morenda mohla vyrovnat v 32.minutě, kdy zahrával volný přímo kop Růžička, ale hráč hostů stojící ve zdi jeho střelu rukou odrazil mimo a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Girman, ale jeho přízemní střelu brankář Fiala vyrazil. Konec prvního poločasu se odehrával ve stejném duchu jako minuty před penaltou, Cézava hrozila z rychlých protiútoků a domácí se tak tak bránili, několikrát morendu podržel brankář Tišnovský. Už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 0:1, když se v pokutovém území k odraženému miči dostal Surmach  a propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2 . Do druhého poločasu vstoupili domácí s odhodláním zvrátit nepříznivý výsledek, ale jich tlak byl bohužel pouze po vápno, do vyložených šancí se dostat nedokázali. Naopak hosté se dostávali do rychlých protiútoků a opět několikrát vyniknul brankář Tišnovský. Bohužel se hostům jeden rychlý brejk podařilo proměnit a bylo to již 0:3. Domácím se už jen v 84.minutě podařilo zkorigovat výsledek zápasu na 1:3, když Baránek krásně našel Růžičku a ten střelou podél brankáře Fialy poslal míč do sítě.

Report: SK Moravská Slavia Brno



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Zápas zhodnotím jednoduše – Cézava nás přehrávala a zaslouženě vyhrála. Jejich pohyb nám dělal velké problémy. První gól jsme dostali ze standardky, kterou bychom si v našem složení měli jednoznačně pohlídat. Další povzbuzení pro soupeře přišlo po neproměněné penaltě, od té doby jsme byli horším týmem. Navíc nám chyběla vůle a hlad po vítězství, které nás zdobily v posledních několika zápasech. V závěru nás od většího přídělu několikrát zachránil při stoprocentních šancích soupeře brankář Tišnovský.

SK Cézava
Jan Doležel (hráč): Utkání jsme zahájili vlažně, kdy si domácí hned vypracovali šanci. Kolem 15. minuty jsme ale již převzali otěže utkání do svých rukou. Díky chycené penaltě našeho brankáře a dvěma vstřeleným brankám se šlo do kabin za našeho vedení 2:0. Druhý poločas jsme zahodili velké množství šancí a tak utkání skončilo “pouze” 3:1. Důležité je, že jsme získali tři body a potvrdili výhru ze hřiště Sparty. Příští týden budeme chtít potěšit konečně i svoje diváky a uděláme vše pro to, abychom vyhráli i doma.

Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - O. Kubík [-] , L. Gruber [-] , S. Čus [-] , M. Drenka [-] - O. Havelka [-] (82. R. Adejumobi [-] ) , L. Roštínský [-] (46. D. Kolář [-] ) , D. Síleš [-] , R. Girman [-] (82. D. Baránek [-] ) - J. Růžička [-] , M. Šembera [-] (68. M. Dmytriv [-] )

SK Cézava
T. Fiala [-] - V. Surmach [-] (73. N. Tudor [-] ) , T. Kouřil [-] , M. Khmil [-] , J. Doležel [-] (89. L. Kiesel [-] ) , S. Vantuch [-] (66. F. Mandinec [-] ) , M. Urbánek [-] , F. Rauš [-] , S. Madiar [-] (66. V. Hereh [-] ) , D. Zajíček [-] , J. Broskva [-]

ŽK: 70. L. Gruber , 90. R. Adejumobi - 23. V. Surmach , 47. D. Zajíček , 90. M. Khmil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JURČA Lukáš - ŠENKÝŘ Petr, HŘIB Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Florián
Tip experta: výhra hostů

Souboj sousedů v tabulce podle mého názoru skončí těsnou výhrou Cézavy. Kdyby byla možnost vsadit na utkání, určitě bych zkusil tip i na to, že rozhodčí vytáhne červenou kartu – možná ne jen jednu.

Petr Florián

Expert: Petr Florián
Tip experta: výhra hostů

Souboj sousedů v tabulce podle mého názoru skončí těsnou výhrou Cézavy. Kdyby byla možnost vsadit na utkání, určitě bych zkusil tip i na to, že rozhodčí vytáhne červenou kartu – možná ne jen jednu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů