Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

24.08.2024 17:00

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cézava poprvé vítězně, zvládla duel v Bosonohách - FOTO


Branky


3

Hráči SK Cézava díky přeloženému středečnímu utkání měli trošku více času na regeneraci a přípravu na soupeře, to možná pomohlo a Bosonohy na svém hřišti utrpěly vysokou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli jsme do zápasu vstoupili rychle vstřeleným gólem z rohu ve 2. minutě zápasu. Pak naše tempo upadlo a soupeř měl spoustu nebezpečných šancí, ale podržel nás svými výbornými výkony Lukáš Sedláček.

Ve druhé půli se naše hra zvedla, což jsme potvrdili dalšími třemi vstřelenými brankami.

Report: SK Cézava



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): První poločas, první minuta gól z rohu, my čtyři šance a nula gólů, byli jsme mírně lepší. Druhý poločas, druhá minuta 0:2, za pár minut 0:3 a bylo po zápase. Pak už to vypadalo, že my jsme se snažili a oni chodili do brejků a hned 0:4 my jen korigovali na 1:4 .

SK Cézava
Jan Doležel (hráč): V minulé sezóně se nám na Bosonohy nedařilo, což jsme chtěli odčinit a po dvou remízách urvat první tři body. Hned v první minutě se nám podařil vstřelit gól z rohu, což nám paradoxně možná ublížilo. Zbytek poločasu se nám nedařilo držet míč a domácí nás chvílemi dostávali pod tlak ze standardních situací a dlouhých autů. Naštěstí se nám podařilo udržet poločas s nulou v zádech a do druhé půle jsme nastoupili tak, jako do první a vstřelili jsme rychlou branku. Poté jsme utkání spíše kontrolovali a přidali další branky. Jen škoda, že se nám nepovedlo odehrát zápas s nulou v zádech, ale jsme rádi za tři body a ty budeme chtít potvrdit hned ve středu v dohrávce s Tišnovem.

Sestavy


FK SK Bosonohy
M. Doležal [-] - S. Lerch [-] (57. V. Kratochvíl [-] ) , P. Dedič [-] , M. Svoboda [-] , P. Čoupek [-] (70. M. Pakosta [-] ) , Š. Pelán [-] , D. Cupák [-] (57. L. Hattoň [-] ) , O. Osladil [-] , M. Tofl [-] (70. P. Táborský [-] ) , T. Lukšija [-] (57. J. Šíma [-] ) , J. Černý [-]

SK Cézava
L. Sedláček [-] - V. Surmach [-] (58. V. Melnyk [-] ) , T. Kouřil [-] , M. Khmil [-] (85. A. Řezníček [-] ) , J. Doležel [-] (76. F. Furch [-] ) , S. Vantuch [-] (58. M. Povolný [-] ) , F. Kříž [-] (85. N. Tudor [-] ) , M. Urbánek [-] , F. Rauš [-] , D. Zajíček [-] , J. Broskva [-]

ŽK: 38. O. Osladil , 45. P. Čoupek , 62. D. Cupák - 53. J. Broskva , 68. T. Kouřil , 73. F. Kříž , 89. N. Tudor .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, JURČA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Dominik Pořízek
Tip experta: remíza

Remízový zápas, v Bosonohách se nehraje lehce.

Petr Florián

Expert: Dominik Pořízek
Tip experta: remíza

Remízový zápas, v Bosonohách se nehraje lehce.