Branky


40. J. Liška , 56. J. Liška - 64. P. Krajča , 90. R. Foral (p.)
6

Fanoušci Štítné po vítězství v Morkovicích o čtyři branky čekali jasnou výhru nad letos výsledkově špatně hrajícím mužstvem z Napajedel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý poločas

Štítná měla v úvodu obrovskou šanci , ale Tomáš Vaculík nedokázal prostřelit brankáře hostů. Od této chvíle se postupně dostávali do hry hosté a vytvářeli si brankové příležitosti, ale Kolenič, Krajča ani Foral je nedokázali proměnit. Vždy proti nim stál výborný Martin Kuja v bráně domácích. V 35.min se domácí dožadovali uznání branky , ale rozhodčí jejich naléhání nevyslyšeli, byť podle všech byl míč minimálně 30cm v bráně hostů. Ve 40.min se domácí dočkali . Z 20 m napřáhl Jaroslav liška a míč skončil pod břevnem hostující branky – 1:0.

 

Druhý poločas se domácí zlepšili a výsledkem jejich tlaku byla branka v 56.min.,kdy se znovu prosadil Jaroslav Liška , který po přihrávce Šebáka zvýšil na 2:0. Po této brance se hosté tlačili čím dál víc před domácí branku ve snaze o vyrovnání. V 64.min nejprve Krajčou po centru zprava snížili na 2:1 a v 90.min z přísně nařízeného pokutového kopu vyrovnali Foralem na 2:2.

 

Domácí sice cítili křivdu, po neuznané brance a přísně nařízeném pokutovém kopu, ale výsledek odpovídá dění na hřišti.

 

Autor: Zdeněk Šebák 

 

 

Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Kuja [-] - L. Hlavica [-] , J. Liška [-] (85. A. Kadlček [-] ) , A. Vaculík [-] , L. Šebák [-] , J. Hrnčiřík [-] (65. P. Malaník [-] ) , Š. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] (90. M. Struhař [-] ) , M. Hnaníček [-] , J. Pagáč [-] , D. Valenta [-] (65. O. Hnilo [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
L. Koutník [-] - P. Krajča [-] , P. Koutník [-] , M. Holomek [-] (68. F. Sabák [-] ) , R. Vašíček [-] , M. Drga [-] , K. Havránek [-] (85. Š. Gajdušek [-] ) , D. Škarek [-] , R. Foral [-] (85. L. Juhas [-] ) , J. Kolenič [-] (68. M. Kolenič [-] ) , J. Juráň [-]

ŽK: 89. M. Kuja - 66. D. Škarek , 85. J. Juráň , 90. R. Foral .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOVÁŘ Lukáš - PERUTKA Ondřej, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích