13.10.2024 10:15

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Brumov zapsal další výhru


Branky


6

Domácí Brumov vědom si své momentální formy ,trpělivou hrou překonal obranný val ,který po celý zápas hostující Morkovice vystavěly před svou brankou a po zásluze zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnáný s minimem šancí.Hra probíhala uprostřed hřiště.Ve 31.min mohli domácí otevřít skóre.Juřica poslal dlouhý míč před bránu hostů, Opravil hlavou posunul na Šenkeříka ,který se ocitl sám před brankářem hostů,ale Jarka jeho pokus o přehození vystihl a vyrazil.První branku vstřelili domácí ve 41.min.Opravil si zpracoval míč na hranici pokutového území ,oklamal obránce a přesnou střelou ,která lízla tyč,otevřel skóre zápasu - 1:0.O minutu na to domácí zahráli rohový kop na krátko k nacentrovanému míči se dostal Macháč , nádherně si jej připravil,ale brankář hostů Jarka jeho střelu z malého vápna reflexivně vyrazil . Hosté bohužel pro domácí z první střely přímo na branku vyrovnali.V nastavení prvního poločasu podnikli rychlý protiútok a Knap po přihrávce Oplta vyrovnal - 45+1.min 1:1.

 

Druhý poločas domácí Brumov zatlačil Morkovice na jeho polovinu hřiště.Z tlaku přišel faul hostů a pokutový kop v 67.min.Domácí Chovanec však Jarku v bráně hostů nepřekonal.Chovanec přecejen vstřelil branku .V 74.min se dostal po šanci Opravila k odraženému míči a střelou do odkryté brány poslal domácí do vedení 2:1.

 

Brumov přes velkou snahu hostů vedení do konce zápasu v pohodě uhájil, a po zásluze bral z tohoto zápasu 3 body.

 

Autor: Zdeněk Sebak

Sestavy


FC Brumov
M. Kubín [-] - R. Bublák [-] , D. Šenkeřík [-] (89. J. Fojtík [-] ) , J. Búbela [-] (79. P. Vlček [-] ) , P. Opravil [-] , M. Chovanec [-] , V. Běhunčík [-] , D. Juřica [-] , M. Macháč [-] , M. Struhař [-] , T. Grygar [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - Z. Karlík [-] , F. Juřena [-] , J. Novotný [-] , R. Šupčík [-] - R. Hráček [-] (86. M. Janál [-] ) , P. Holoubek [-] , J. Poulík [-] (76. L. Řiháček [-] ) , J. Kapounek [-] - D. Knap [-] , M. Oplt [-]

ŽK: 67. M. Chovanec , 80. P. Opravil - 35. R. Šupčík , 68. M. Oplt , 89. L. Řiháček .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - OGRODNÍK Vlastimil, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích