Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:4
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

SK Hrachovec - TJ Štítná nad Vláří


Branky


5. M. Vaigl , 36. J. Malý , 71. J. Vrána , 75. J. Malý - 30. M. Struhař , 41. D. Valenta , 55. J. Liška , 77. L. Šebák
7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohlasy zaslal  Zdeněk Šebák



Ohlasy k zápasu


SK Hrachovec
Dušan Janošek, trenér a předseda Hrachovce:: „Pro nezávislého diváka to byl skvělý fotbal okořeněný góly. V první půli byli hosté lepší, i přesto jsme dvakrát vedli, ale Štítná vždy dokázala manko smazat. Po přestávce byl k vidění souboj s opačným gardem. Přestože jsme byli lepší my, do vedení šel soupeř. Nakonec jme mohli i vyhrát, ale Štítná opět rychle srovnala. Vzhledem k průběhu je dělba bodů zasloužená, k vidění byl opravdu skvělý fotbal. Moc jsme chtěli vyhrát, ale absence našich tří opor je na našich výkonech znát. Musíme dál bojovat.“

TJ Štítná nad Vláří
Petr Machuča, asistent trenéra Štítné n. Vl.: „Do utkání jsme vstoupili s útočnějším rozestavení, přičemž jsme chtěli napadat rozehrávku soupeře již na jejich půlce. To se nám dařilo po celou první půli a měli jsme více ze hry. A soupeře nedostali do hry. Jenže vlastními chybami jsme obdrželi po dvou standardních situacích góly a tím jsme domácím dovolili držet s námi krok co se výsledků týče. Po přestávce jsme šli do vedení 3:2. Jenže jsme se začali vyvracet herně již na jejich půli a méně napadali. To zapříčinilo, že sopeř začal být silnější na míči a pomalu nás začal přehrávat a dostávat se před naší branku. Následovalo otočení skóre v jejich prospěch. Ale nevzdali jsme se a aspoň po bojovném výkonu srovnali. Dali jsme šanci i našim mladežníkům, kteří to zvládli excelentně. A i díky nim jsme bodovali na půdě těžkého soupeře."

Sestavy


SK Hrachovec
M. Michut [-] - M. Baran [-] (57. O. Shokun [-] ) , T. Krumpholz [-] , D. Heřmánek [-] , J. Sušeň [-] (82. A. Škabraha [-] ) , J. Vrána [-] , P. Halda [-] , M. Vaigl [-] , E. Reshetniak [-] , J. Malý [-] , N. Pryhara [-]

TJ Štítná nad Vláří
V. De gano [-] - L. Hlavica [-] (77. J. Liška [-] ) , J. Liška [-] (87. A. Machuča [-] ) , M. Struhař [-] (66. M. Černý [-] ) , L. Šebák [-] , Š. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] , M. Hnaníček [-] , J. Pagáč [-] , D. Valenta [-] (87. D. Kořenek [-] ) , A. Bartončík [-] (77. R. Hnaníček [-] )

ŽK: 82. P. Halda - 73. J. Liška , 92. T. Vaculík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - KOVÁŘ Lukáš, PERUTKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích