1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nový Malín loupil v Určicích


Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Jediné vzrušení v úvodu utkání připravil divákům pes, který vběhl na hrací plochu a odmítal ji opustit. Vyhnat se nenechal ani po dobrém ani po zlém. Po dvou minutách se to podařilo a mohlo se pokračovat ve hře. V 16. minutě vyslal Laštůvka na určickou branku nepříliš prudkou střelu po které skončil míč u pravé tyče brankáře Vičara– 0:1. Chvíli na to se Halouzka po střele z úhlu trefil pouze do boční sítě branky hostí. Ve 23. minutě Halouzka poslal centr z levé strany ke vzdálenější tyči kde se nacházel Kiška a ten měl dostatek času trefit se do odkryté branky – 1:1 Po půl hodině hry vystřelil na určickou branku Dus z hranice velkého vápna. Brankář míč vytěsnil na roh. Závěr prvního poločasu byl odehrán za mírné převahy domácího mužstva. Ve 38. minutě měla gólové parametry akce, kdy Halouzka poslal vysoký míč do malého vápna, do míst kde se nacházel Kiška. S jeho hlavičkou ze záklonu si gólman poradil. Chvíli na to střela Škrabala a v zápětí střela Kišky skončily v obou případech těsně mimo tři tyče.

 

Do druhého poločasu vstoupili mnohem úspěšněji hosté. V 48. minutě využil Budina nedorozumění mezi vyběhnuvším brankářem a obránci, vybojoval míč a zakončoval do prázdné branky- 1:2. V 56. minutě se řítil sám na branku hostí Vaverka, ale gólman si s jeho střelou poradil. Vzrušení přinesl až samotný závěr utkání. Po centru střídajícího Vodáka skončil míč v síti Nového Malína. Jenže asistent rozhodčího viděl ofsajd a zvedl praporek. Okamžitě se kolem něho shluklo klubko protestujících hráčů, ale nebylo jim to nic platné. V nastaveném čase se domácí brankář rozhodl podpořit útočné snahy svého mužstva, jenže k míči se dostali hostě, kteří zaútočili ve trojici proti jedinému obránci. Dopadlo to tak jak muselo. Na Dusovi bylo, aby se trefil do prázdné branky což úspěšně splnil a dal výsledku konečnou podobu 1:3.

 

autor: Lubomír Kaprál

 


Sestavy


TJ Sokol Určice
A. Vičar [-] - M. Grulich [-] , T. Menšík [-] , D. Škrabal [-] (78. P. Vodák [-] ) , A. Rus [-] , M. Procházka [-] , D. Vaverka [-] (78. J. Frehar [-] ) , R. Maňak [-] , L. Kiška [-] , P. Piňos [-] , P. Halouzka [-]

TJ Sokol Nový Malín
D. Hatala [-] - M. Kočí [-] , J. Laštůvka [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , T. Budina [-] , O. Dus [-] , M. Klimek [-] , . Michalička [-] , . Michalička [-] (61. K. Knapp [-] ) , J. Diblík [-]

ŽK: 74. L. Kiška , 84. P. Vodák - 28. . Michalička , 82. L. Pospíšil , 91. O. Dus .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: MOTAL Radek - PERUTKA Jiří, STŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích