Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Dramatický obrat: Ostravice zlomila Baník Albrechtice a slaví historickou výhru


Branky


11

Svěřenci trenéra Lukáše Hawlaska se v aktuální sezóně ukazují jako tým dvou tváří. Zatímco na domácí půdě jsou stoprocentní, venku se trápí a nedokážou navázat na své povedené výkony. To se potvrdilo i v sobotu 12. října, kdy na hřišti nováčka TJ Sokol Ostravice utrpěli třetí prohru sezóny. Na domácí půdě Ostravice se odehrál historicky první souboj mezi těmito ambiciózními týmy, s Baníkem Albrechtice, který do zápasu vstoupil jako tabulkově silnější soupeř.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník udeřil první, Ostravice ale skóre otočila na 2:1

Baník vstoupil do utkání velmi aktivně a v úvodních dvaceti minutách měl jasně navrch. Domácí obranu držel vynikající brankář Vavříček, který svými zákroky zabránil dalším gólům. Baník se ale prosadil ve 20. minutě díky přesné střele Tomáše Izaiáše, který poslal hosty do vedení 1:0.

 

Ostravice však na inkasovanou branku rychle zareagovala. Ve 24. minutě po spolupráci Kopča a Milara vyrovnal Jedlička a domácí tým ožil. Baník začal ztrácet tempo, a když v 36. minutě Kopčo unikl obraně a trefil se k tyči, Ostravice otočila skóre na 2:1. Do konce prvního poločasu měl Baník ještě několik šancí, ale brankář Vavříček opět čaroval a držel domácí ve vedení.

 

Ostravice zpevnila náskok a přidala další góly, Baník ztratil naděje na zvrat

Vstup do druhého poločasu byl pro Ostravici skvělý. Hned ve 47. minutě po centru Stýskala přidal Jedlička další branku a zvýšil na 3:1. Tento gól hosty zcela zlomil a domácí nadále kontrolovali hru. I když si žádný z týmů nevypracoval další velké šance, v 84. minutě přišla poslední rána pro Baník, kdy Milar využil chyby hostujícího brankáře a upravil na konečných 4:1.

 

Tým Lukáše Hawlaska tak odjížděl z Ostravice s vysokou prohrou, čímž pokračuje ve svém venkovním trápení. Přesto se Baník Albrechtice stále drží ve vrchní části tabulky na třetím místě 1.A třídy skupiny B s osmnácti body po devíti zápasech. Pro Ostravici je toto vítězství proti silnému soupeři cenným a klíčovým momentem sezóny.

 


''Zdroj: FK Baník Albrechtice''

''Zdroj: TJ Sokol Ostravice''

''Videozáznam: ">



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ostravice
Martin K. člen TJ Sokol Ostravice: ''Zodpovědný výkon, my z pěti šancí dali čtyři branky, Albrechtice jen jednu. To byl hlavní rozdíl dnes. A famózní brankář Vavříček.. Můžeme být spokojeni, jako nováček jsme konkurence schopní s top týmy soutěže a to nás může opravdu těšit...''

FK Baník Albrechtice
Lukáš Hawlasek- trenér: "Sobotní zápas se mi nehodnotí lehce. Jsme tým dvou tváří, doma a venku. Zatímco doma hrajeme kvalitní fotbal a bodově jsme stoprocentní, venku na to nedokážeme navázat a sami pošlapeme to, co předvedeme na domácí půdě. Utkání jsme nezačali vůbec špatně, dostali jsme domácí pod tlak a jako první skórovali. Jenže takové chyby a hlavně nedůraz v obraně, kolem hranice vápna se nám vymstil. Kluci byli upozorněni jakým způsobem Ostravice hraje útočné akce a stejně si na to nedáme pozor a přesně takhle inkasujeme snad všechny góly. Pro mě nepochopitelné. Takhle se na hřištích soupeřů hrát nedá a pokud na tom nezapracujeme, nebudeme na hřištích soupeřů úspěšní. Vše nejde uhrát jen fotbalovostí a je třeba zapojit taky té tvrdost a podstupovat osobní souboje, ne se jim vyhýbat. V této sezóně to je pro mě zatím největší zklamání. Našim fanouškům kterých nedorazilo málo se za náš výkon musím omluvit a slíbit, že v následujícím domácím utkání, kdy hostíme v derby Horní Suchou, tak uděláme maximum, abychom tenhle zápas odčinili."

Sestavy


TJ Sokol Ostravice
T. Vavříček [-] - P. Jedlička [-] , T. Kopčo [-] (85. A. Kowalczyk [-] ) , V. Mendrek [-] (80. O. Stonavský [-] ) , M. Stonavský [-] , M. Milar [-] , P. Stýskala [-] , P. Jucha [-] , L. Kubásek [-] (80. M. Haták [-] ) , M. Ledvoň [-] , D. Salava [-]

FK Baník Albrechtice
V. Křístek [-] - J. Kociolek [-] (46. L. Stebel [-] ) , D. Míček [-] (73. O. Pietraszek [-] ) , D. Uher [-] , P. Mik [-] , T. Izaiáš [-] (60. J. Porembski [-] ) , V. Masopust [-] (60. J. Kociolek [-] ) , D. Cileček [-] , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , M. Cyž [-] (46. T. Kaduch [-] )

ŽK: 64. V. Mendrek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TVARDEK Erik - BERNÁT Marek, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 09:41

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:28

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 09:51

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 09:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 01:07

Tip: remíza