3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Sikora jako hrdina: Hattrick a neuvěřitelný obrat v Kopřivnici!


Branky


71. M. Sikora , 73. M. Sikora , 88. M. Sikora - 5. J. Jašek , 82. M. Socha
11

V dobrém nebudou v Kopřivnici vzpomínat, za tento kalendářní rok, na matadora v našem dresu Michala Sikoru. Poté, co v jarním vzájemném klání, vstřelil rozhodující gól v 90. minutě a náš tým zvítězil 2:1, nyní, nastoupil proti stejnému soupeři jako střídající hráč do druhého poločasu a hattrickem se významnou měrou podílel na obratu skóre.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnost a nedůraz: Domácí tým čelil převaze hostů

Utkání se pro naše mužstvo nevyvíjelo dobře. Už v 5. minutě si totiž naše obrana nepohlídala Jaška, který si naběhl na přihrávku do volného prostoru a tváří v tvář Pacanovskému nezaváhal – 0:1.

 

O několik minut později mohlo být ještě hůře, když hosté zopakovali akci u prvního gólu, která byla podobná jako vejce vejci, ale tentokrát Tkáč naštěstí přestřelil.

 

Naše šance se v první půli omezily pouze na nepřesné pokusy Czyže a Jana Urbana, kteří ranami z 20 metrů branku soupeře přestřelili.

 

O něco aktivnější hosté ještě minimálně v jednom případě vystrašili Pacanovského nebezpečným, ale nepřesným projektilem.

 

Dramatický závěr: Hrdinský výkon Sikory dovedl tým k triumfu.

Do druhého poločasu, jak již bylo zmíněno výše, nastoupil místo Molnáriho na hrot útoku Sikora a okamžitě se zapojil do nadějných akcí. V 55. minutě se ještě „zastřeloval“, když hlavičkou zblízka minul branku soupeře. V 71. minutě už byl ale úspěšný, když se k němu odrazil míč od gólmana po zakončení Jana Urbana a „Siki“ jej uklidil do sítě – 1:1.

 

Ihned po rozehrávce soupeře ze středového kruhu vybojoval náš tým míč a stvořil akci, na jejímž konci byli opět Jan Urban a Sikora. Prvně jmenovaný předložil přihrávku „pod sebe“ druhému, a ten se trefil opět přesně – 2:1.

 

Hosté však nesložili zbraně a v 82. minutě se jim podařilo vyrovnat, když využili zmatky v naší obraně, ruku v ruce s podklouznutím našeho hráče. Socha tento dáreček sám před Pacanovským zužitkoval – 2:2.

 

V 88. minutě, tedy v době, kdy se už všichni na stadionu smiřovali s dělbou bodů, vhodil dlouhý aut do šestnáctky střídající Kučera. Vznikla z toho „trma vrma“, na jejímž konci se míč dostal k Sikorovi, a ten obstřelem na vzdálenější tyč překonal Kellera potřetí – 3:2!

 

Michal Sikora tak ruku v ruce s bojovností a charakterem celého týmu, který opět kvůli absencím Siekiery, Fukaly a Martikána nehrál v nejsilnějším možném složení, vydřel pro naše barvy cenné vítězství. Na domácím hřišti tak zůstáváme v probíhající sezóně stále stoprocentní.

''Zdroj: TJ Lokomotiva Petrovice ''

 

Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - D. Lech [-] , H. Soumahoro [-] , L. Nabe [-] (37. D. Šlampiak [-] ) , G. Molnári [-] (46. M. Sikora [-] ) , J. Urban [-] , S. Diakhaby [-] , P. Czyž [-] , D. Makula [-] (68. J. Urban [-] ) , P. Chwastek [-] (81. R. Kučera [-] ) , J. Gatnar [-]

FC Kopřivnice
S. Keller [-] - M. Socha [-] , J. Kocián [-] , P. Vrba [-] , J. Tkáč [-] (79. M. Bartoň [-] ) , P. Babinec [-] , P. Keller [-] , T. Gazda [-] (46. F. Kudělka [-] ) , V. Hlaváč [-] , J. Jašek [-] , J. Ermis [-] (79. D. Hruška [-] )

ŽK: 61. D. Makula , 90. J. Urban - 38. J. Neckář , 41. T. Gazda , 68. P. Vrba .
Hráči zápasu: M. Sikora .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIGUT Pavel - PODRACKÝ Pavel, PERNIŠ Ľuboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:28

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 09:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 09:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 01:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích