M. Malý 90. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:0)

M. Malý 90. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Křižanov veze z Bobrové tři body


Branky


90. M. Malý (p.) - 54. A. Nedoma , 82. M. Procházka
29

První půli branku nepřinesl. Po přestávce se dvakrát radovali hosté a domácí v závěru už jen korigovali z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zápas mezi TJ Sokol Bobrová a Křižanovem přinesl několik zajímavých momentů, ale celkově se hrálo v tempu, kterému chyběla energie a srdce. Od úvodních minut byly k vidění šance na obou stranách, přičemž největší příležitost domácích přišla už v 1. minutě, kdy Hájek vybojoval míč, Dvořák poslal přesný pas za zadní tyč, ale Svoboda z pouhých dvou metrů netrefil branku. Další velká šance Bobrové přišla ve 28. minutě, kdy Malý poslal centr do vápna a Roháček hlavičkoval z malého vápna, ale jeho pokus letěl vysoko nad branku.

Hosté po přestávce rozhodli

Ve druhé polovině zápasu začali hosté z Křižanova lépe a postupně si vytvářeli tlak. V několika klíčových situacích domácí tým podržel brankář Zalaba, který předvedl několik důležitých zákroků. V 57. minutě však přišel centr od lajny od Müllera, který trefil břevno, což byla další promarněná šance domácích. Krátce poté, ve stejné minutě, hosté otevřeli skóre a ujali se vedení 0:1. Domácí se snažili odpovědět, ale nedařilo se jim proměňovat šance. Hosté v 82. minutě přidali další gól a zvýšili na 0:2. V samém závěru utkání, v 90. minutě, byl faulován Svoboda a domácí dostali příležitost zahrávat penaltu. K míči se postavil Malý a s jistotou proměnil, když poslal míč doprava nahoru, čímž snížil na konečných 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miloš Srnský (trenér): Mrzí mě neproměněné šance, které jsme měli v prvním poločase, protože právě ty mohly zápas rozhodnout v náš prospěch. Měli jsme tam několik příležitostí, které jsme nevyužili. Ve druhém poločase už byla hra vyrovnanější, ale hosté dokázali proměnit své šance a od té chvíle byli lepší. Jejich výhra byla zasloužená. V posledních zápasech je naší slabinou právě proměňování šancí, což nás stojí body. Musíme si na to dát pozor, protože v těchto zápasech rozhodují maličkosti.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): První půle začala dosti zhurta. Nakonci první minuty to mělo být 1:1, ale ani jednomu z útočníků se nepodařilo trefit odkrytou bránu. Průběh prvního poločasu pro nás nebyl úplně optimální. Domácí nás přehrávali hlavně bojovností a nepřesný sudí nás do ničeho nepouštěl. Druhá byla ovšem z naší strany lepší a nebáli jsme konečně přejít 1 na 1. První gól padl po pěkné akci, kdy jsme zleva přenesli doprava a Plocek krásnou přihrávkou vyzval Nedomu, který se nemýlil - 0:1. Poté jsme měli další tutovky. Několik zamostatných úniků jsme neproměnili. Já, Domča Bajer, Laďa Anděl. Naštěstí skvěle hrající Martin Procházka prošel středem a zakončil k tyči - 0:2 Poté jsme se snažili vilce bránit. Na konečných 2:1 uzavřel z penalty Malý. Bobrová má kvalitní kádr a hezké hřiště, může z nich být štika soutěže.

Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - J. Stupka [-] (46. L. Muller [-] ) , L. Křepela [-] , J. Svoboda [-] , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] (60. M. Černý [-] ) , T. Hrbek [-] (60. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] (86. P. Dočekal [-] ) , K. Flídr [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Horníček [-] , D. Uhlíř [-] , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , M. Petr [-] (81. M. Procházka [-] ) , D. Bajer [-] , D. Plocek [-] , P. Bajer [-] (39. L. Anděl [-] ) , J. Švejda [-] , A. Nedoma [-] (71. B. Horníček [-] )

ŽK: 39. D. Roháček , 45. M. Malý - 11. P. Bajer , 90. D. Plocek , 91. M. Petr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČÍŽEK Jan - BOUDA Josef, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Tomek
Tip experta: výhra domácích

Křižanov bude lepším týmem, ale zde dávám výhru 3:2 pro Bobrovou.

Martin Mužátko

Expert: Jakub Tomek
Tip experta: výhra domácích

Křižanov bude lepším týmem, ale zde dávám výhru 3:2 pro Bobrovou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů