Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Přibyslavic v Moravských Budějovicích


Branky


7. T. Kyzlink , 7. J. Čech , 15. P. Stark , 26. T. Kyzlink (p.) , 27. P. Stark , 40. T. Kyzlink , 44. J. Čech , 45. T. Kyzlink , 54. J. Kosmák , 78. J. Tržil , 87. K. Svoboda - 2. M. Kopeček , 39. M. Kopeček
30

Hosté lovili jen během prvního poločasu osmkrát míč ze své sítě. Po pauze domácí přidali další tři góly a zrodil se nevídaný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Moravské Budějovice, které letošní sezónu hrají v azylu v Litohoři, vstoupily do utkání velmi aktivně. Už ve 3. minutě si míč posunul za hranicí vápna Tomáš Kyzlink a dělovkou poslal domácí do vedení - 1:0. Budějovice ihned získaly znovu míč, Pařízek však z voleje jen o centimetry minul. V 7. minutě přišlo zaváhání obrany hostů, svým důrazem míč získal Jan Čech, obešel brankáře a míč nasměroval do prázdné brány - 2:0. A hned ve 14. minutě proběhl po levém křídle Kosmák a přihrávkou připravil branku pro Pavla Starka - 3:0. Hosté z Přibyslavic si nevěděli s aktivitou domácích vůbec rady, a i když ve 21. minutě jeden z obránců vykopl míč z brankové čáry po hlavičce J. Bendy, tak ve 24. minutě po faulu proměnil pokutový kop Tomáš Kyzlink - 4:0. Poprvé se hosté dostali do větší příležitosti až ve 26. minutě, po pohledné kombinaci na pravé straně však Kopeček jen přestřelil. A tak své kvality znovu předvedl agilní Tomáš Kyzlink, který milimetrovou přihrávkou za obranu vybídl do úniku Pavla Starka - 5:0. Konečně se v gólově bohatém utkání prosadili i hosté, kdy po špatném odvrácení centru zasáhla následná střela Kopečka, od kterého se míč odrazil přesně do šibenice - 5:1. Tentýž hráč skóroval vzápětí i podruhé - 5:2. Jenže z rozehrávky dovršil hattrick Tomáš Kyzlink, poté střelou zvýšil svojí druhou brankou Čech a čtvrtý gól přidal výtěčný Tomáš Kyzlink. Do kabin se tak odcházelo za rozhodnutého stavu 8:2.

 

Domácí si vedení pohlídali

Domácí mužstvo hrálo ve velké pohodě a ani po změně stran jejich aktivita neutichla. V 51. minutě se prosadil Kosmák, jež obešel obránce a míč zakončil přesně k vzdálenější tyči - 9:2. Následně bravurním zákrokem vytáhl Kourek střelu Kyzlinka nad břevno. V 75. minutě nastřelily Přibyslavice jen tyč, na opačné straně ale nedokázaly zachytit střídajícího Tržila, který brankáře prostřelil střelou na bližší tyč - 10:2. Konečný výsledek 11:2 stanovil střídající Kamil Svoboda, který předskočil obránce a zakončil do prázdné přihrávku Fedry. Domácí tak Přibyslavicím nedali nejmenší šanci a jednoznačně zvítězili.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Dnešní utkání nám sedlo ve všech směrech a utkání jsme absolutně ovládli v obou poločasech. Skvělý týmový výkon.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (vedoucí): K dnešnímu zápasu nemám moc co říct, odehráli jsme príšerné utkání a musíme na něj co nejdříve zapomenout. Veřím, že si každý přebere, proč se to stalo a v příštím zápase zabereme.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - P. Benda [-] , M. Pařízek [-] (57. O. Fedra [-] ) , P. Stark [-] (78. M. Premar [-] ) , M. Premar [-] , M. Neubauer [-] , T. Kyzlink [-] (61. K. Svoboda [-] ) , J. Horecký [-] , J. Čech [-] (61. J. Tržil [-] ) , J. Kosmák [-] , J. Benda [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - T. Kazda [-] (76. L. Zahrádka [-] ) , M. Bukáček [-] , L. Sekerka [-] (46. M. Čejka [-] ) , M. Kopeček [-] (46. L. Drapák [-] ) , J. Tajovský [-] , M. Baslík [-] , F. Dvořák [-] , J. Skrobikowski [-] , Z. Švéda [-] , L. Vaníček [-]

ŽK: 73. J. Benda - 69. T. Kazda , 80. M. Čejka , 86. M. Baslík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZADINA Petr - PAVLIŠ Matěj, PFEFFER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Radek Bednář
Tip experta: remíza

Tady půjde o vyrovnaný zápas - 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích